Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

Öyle yazınca haklısın tabi yanlış anlamakta benim hatam. onlar kadro boyu değil model numarası :)
 
  • Beğen
Tepkiler: fisnesuyu
Scudo
@Gökay Akçay
Birde galiba alt modellerde de aynı kadro mu kullanılıyor çünkü ölçüler aynı malzemelerde farklılık mı var (Biraz garip bir soru oldu galiba ama :p)?
 
2. el aldım... Günümüz ekonomisinde sıfır bisiklet almak akıl işi değil zaten. Şuanki fiyatlarda hiçbir bisiklet o parayı hak etmiyor...
Hayatta gidip de bu bisiklete sıfır olarak 5500 lira vermem.
Bende senin bu düşüncene hemfikirim. Şöyle ki ben uygun kadro boyu temiz bulursam ikinci el tercih etmeyi düşünüyorum. Valla herkesin seçimlerine saygım var, facebook'ta ki gruplarda ve sahibinden de ikinci el 2016-17 yılının (hatta bazen daha eski model de oluyor) yol bisikletlerine 8-10 bin TL fiyat yazanları görüyorum. Şaşırıyorum!!!
 
  • Beğen
Tepkiler: Raigou ve Berke
Benim de 2. el fırsatım olsa :agla: :agla: keşke kesinlikle 2. el alırdım bisikleti.
 
Bende cr race 053 kullanıyorum . Neredeyse tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor; Yaz-kış ulaşım, kendime yetecek kadar performansli sürüs ... vs.vs.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
Geçen hafta 58 kadro turuncusundan aldım. Yeni modeller çıkmaya yakın iyimi ettim kötü mü bilemedim. 50km falan sürmüşümdür gayet güzel bir bisiklet. Uzun süre kullandıktan sonra detaylı yorumlarımı da yazarım.
 
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bisikleti bugün 35km kullandım. Eski bisikleti SPD pedallarla satmıştım, bunu şimdi normal ayakkabılarla kullandım işkence gibi geldi öncelikle SPD şart onu bir kez daha yazalım. :) Sonrasında Salcano kadrosuna göre daha sert bir kadro var yokuşlu bir rotada sürdüm ayakta sürüşte daha sert olduğunu net hissettim. Xrs030'da 53x39 ayna vardi, 50x34 ilaç oldu, 53x39 insan işi değilmiş. Eski 052 deki Lugano lastiklere göre yeni Lugano çok daha iyi hissettirdi. Bisikleti çok yatırmadım ıslak bir zemine de çok girmedim ama güven verdi diyebilirim. Continental'e göre kıyaslamam için biraz daha kullanmam gerekecek. Yeni Tiagra ise Sram Apex'e göre daha güzel geldi bana. Daha yumuşak geçişleri var ve Sram'deki gibi tek koldan degil de iki koldan vites kontrolu bana daha kullanisli geliyor sonuç olarak Shimano'yu da özlemişim. Özet: Carraro yine memnun etti.
 
Berke, Luganolara ıslak zeminde çok güvenmeyin derim. Ben bir seferinde yağmur yağmaya başlarken sağa çekecektim, bisiklet altımdan buz pistindeymişcesine kaydı.
 
@Samsam yagmur yagamaya baslerken tum lastikler kayar cunku asfalt zeminin en kaygan oldugu an yagmur baslangicidir.
 
@Samsam yagmur yagamaya baslerken tum lastikler kayar cunku asfalt zeminin en kaygan oldugu an yagmur baslangicidir.
Doğru söylüyorsunuz lakin yağmur yağdıktan sonrada aynı tepkileri verdi lastik.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@Mur@t_Ok
Bildiğim kadarı ile Lugano lastikler ıslak yolda gitmek için tasarlanmış lastikler değil yani kaydırması çok garip bir şey değil ve de bildiğim kadarı ile zaten sert bir hamuru var. (Bütün lastiklerde sert hamur yumuşak hamura göre daha kötü yol tutar diye bir şey yok ama genelde öyle oluyor.)
 
@fisnesuyu bende 062 modelimde ilk defa kullaniyorum. Hatta bugun Ormanliya giderken islak zeminde kullandim. Lastikleri tanimadigim icin temkinli gittim. Ama giderke sanki yere yapismis gibiydi tutusunda sikinti olmadi. Hatta yokus asagi fren sikarak indim bir sorun yasamadim. Daha once kullandigim baska modellerde yokus asagi inerken hafif frende kayiyordu. Zamanla daha iyi anlarim belki. Ama ilk yagmur yagdiginda butun lastikler kayar arabalarda da oldugu gibi
 
Doğru söylüyorsunuz. İlk yağmurda lastiklerin kayma sebebi, asfalta yapışan minik lastik partikülleri ve kimyasallarin yağmur yağdığı zaman yumuşaması ve köpürmesi sonucu oluşuyor.
 
Acaba bisikletin ağırlığı ne kadar?
 
Merhabalar 052 kullanıp da jantlarının birleşim noktaları bu kadar belirgin olan var mı? Yoksa sadece benim bisikletin jant birleşimleri mi böyle garip?IMG_20191127_132954.jpgIMG_20191127_132954.jpgIMG_20191127_134117.jpgIMG_20191127_133004.jpgIMG_20191127_133022.jpg
 
@Mustafa Baki bu gün ön frene bastığımda fren pabuçları o çizgide ses yapmaya başladı, jant kırıldı diye korktum. 100 kilo olunca bir de lastiğe 100 psi hava basınca acaba dedim.
 
Geri