Samsam
Daimi Üye
- Tepki
- 337
- İsim
- ENES
- Başlangıç
- 2005—06
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yaklaşık 300 km dır kullandigim bisikletim Carraro cr race 053 disk. Bisiklette 11-34 ruble, hidrolik frenler ,shimano rx10 jant seti, tiagra donanım , 38 c ye kadar lastik takılabilen kadro ve maşa ile geliyor. Bisikletin kadrosu son derece rahat ve aliminyum kadrolarda olduğu gibi atik bir kadrosu var. Kadro ile birlikte aliminyum fsa; gidon,gidon boğazı ve sele borusu geliyor. Jant seti son derece akıcı fakat eğer ihtiyaç duyarsanız başka bir jant setine geçebilirsiniz. Bisiklette son derec başarılı hidrolik frenler var. Fren konusunda sıkıntı yaşayacağınızı hiç zannetmem fakat tek eksi yönü 140 milim rotorlar. En azından ön rotorun 160 milim olmasını beklerdim. Ama hiç endiselenmenize gerek yok çünkü flat mount sayesinde rotorunuzu büyütebilirsiniz. Gelelim rubleye ,ruble 11-34 yokuşlarda işinize yarayabilir ama çoğu zaman ilk bir kaç dişliyi kullanmayabilirsiniz ama bu demek değildir ki hiçbir zaman kullanmayacaksınız bence eğer gravel tarzı bir plânınız var ise ruble sizin işinizi fazlası ile görecektir. Benden bu kadar, eğer benim deginmedigim ve sizin aklınıza gelen sorular var ise sorabilirisiniz.