Scudo Sports

Carraro Cr Race 062 Kulübü

Merhabalar 062 kullanıcıları ben de 062'ye geçiş yapmak istiyorum, beğendiğim bir ilan var ama kadro boyu 54cm benim boyum ise 1.68m. Şuanki bisikletim sedona 610 50 kadro ve sele borusu yaklaşık 10cm yukarıda acaba 54 kadro en düşük sele pozisyonunda kurtarır mı ne dersiniz?
Sadece sele boyunu baz almak doğru değil. Uzanma mesafesi de önemli. Gidon boğazını kısaltarak çözüm üretebilirsiniz ama o da bir yere kadar olacak. Sizin iç bacak boyunuz nedir ona göre bakmak gerek. Sitede kadro ölçüleri varrdı oradan kontrol etseniz daha iyi olur

Scudo
Merhabalar 062 kullanıcıları ben de 062'ye geçiş yapmak istiyorum, beğendiğim bir ilan var ama kadro boyu 54cm benim boyum ise 1.68m. Şuanki bisikletim sedona 610 50 kadro ve sele borusu yaklaşık 10cm yukarıda acaba 54 kadro en düşük sele pozisyonunda kurtarır mı ne dersiniz?
Carraro da sele aero olduğu için kesmeniz gerekecektir. 173cm boy ile 52 kadro kullanıyorum ona rağmen seleyi kesip indirdim

Sadece sele boyunu baz almak doğru değil. Uzanma mesafesi de önemli. Gidon boğazını kısaltarak çözüm üretebilirsiniz ama o da bir yere kadar olacak. Sizin iç bacak boyunuz nedir ona göre bakmak gerek. Sitede kadro ölçüleri varrdı oradan kontrol etseniz daha iyi olur
Doğru söylüyorsunuz ben sadece sele boyunu düşündüm yalnız kendi sitelerinde kadro ölçülerini göremedim siz görebiliyorsanız link atma şansınız var mı acaba?
Carraro da sele aero olduğu için kesmeniz gerekecektir. 173cm boy ile 52 kadro kullanıyorum ona rağmen seleyi kesip indirdim
Anladım hocam peki 52 kadroda top tube uzunluğunu biliyor musunuz ve siz kadro boyunuzdan memnun musunuz

@ahmetbilgin208 (link) sayfanın altına doğru indiğinizde göreceksiniz.
1715577758882.png

İlan açamadım ama 48 kadro ilgilenen olursa
(link)

merhaba 174 boy 79 iç bacak boyu için kaç uygundur sizce

küçük olur
merhaba boyum 169 civarında daha önceden sadece 52 kadro deneme şansım oldu biraz büyüktü race 062 için sizce 50 kadro büyük mü olur 48 kadro bulmak çok zor.

merhaba boyum 169 civarında daha önceden sadece 52 kadro deneme şansım oldu biraz büyüktü race 062 için sizce 50 kadro büyük mü olur 48 kadro bulmak çok zor.

50 alıp rahat edemezseniz gidon boğazı ile bir miktar oynanabilir. İç bacak boyunuz nedir?

76 cm civarı.

race kadroları hepsi aynı diye biliyorum. 50 kadro herhangi bir race 0xx serisi bisikleti deneyip 062 o şekilde alabilirsiniz. Bence sorun olmaz. Ama içime sinsin dersen deneme imkanını göz ardı etmeyin.
85 cm bacak boyum il 53 kadro fire serisi kadroya biniyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ertuğrulaltinay
race kadroları hepsi aynı diye biliyorum. 50 kadro herhangi bir race 0xx serisi bisikleti deneyip 062 o şekilde alabilirsiniz. Bence sorun olmaz. Ama içime sinsin dersen deneme imkanını göz ardı etmeyin.
85 cm bacak boyum il 53 kadro fire serisi kadroya biniyorum.
çok sağolun en yakın zamanda deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Herkese selam , bir turlu cozemedigim sele kayma problemi var. En son carraronun servisine gittim , yaptiklarini problem olmayacagini soylediler ama bu sabah surusumun 3. Kmsinde yaklasik 5-6 cm iceri dogru kaydi . Gecen sene kayiyordu ama bu kadar cok degildi. Carraro ile konustum yedek parca olarak sele borusu ve kelepce almak istedigimi soyledim fakat kendileri satmiyormus. Bayii mail atip fiyat isteyecekmis , daha sonra siparis vs baya uzun . Haftasonu aldigim bayiye gidip sorunumu anlatcam ama aldigim gunden beri kelepce bu seviyeden daha fazla sikilmiyor. Bu sene kelepceyi degistirmisler sanirim , yeni tip kelepce ile cozulur mu acaba ? Arka vida olayini konu icinde gordum , onu da denedik ama bir turlu cozulmedi292159 dosyayı görüntüle292160 dosyayı görüntüle292160 dosyayı görüntüle292159 dosyayı görüntüle
Aynı sorunu hanımın bisikletinde yaşadık. İki tür kelepçe var ve genellikle sendeki kelepçede bu sorun yaşanıyor. Bizde de aynı kelepçe vardı. İki vidayı eşit bir şekilde güzelce sıktıktan sonra arkada bulunan vida yerine M4*6mm yıldız vida taktım. Vidayı nazikçe ve güzelce sıktım. Üçkuyular-Güzelbahçe turu yaptık (yaklaşık 30km) ve selemizde hiç kayma olmadı.
Bu bisikletlerde sele kayması bilenen bir sorun haline geldi ama aslında hatayı bisikleti toplayan arkadaşlar yapıyor. Bisiklet geldiğinde çıkan o küçük vidayı da yanında mutlaka isteyin veya arkasında takılı olduğundan emin olun.

Aynı sorun bende de var. Fakat sizin dediğiniz vida deliği kapalı. Sizde de kapalımıydı?
Aynı sorunu hanımın bisikletinde yaşadık. İki tür kelepçe var ve genellikle sendeki kelepçede bu sorun yaşanıyor. Bizde de aynı kelepçe vardı. İki vidayı eşit bir şekilde güzelce sıktıktan sonra arkada bulunan vida yerine M4*6mm yıldız vida taktım. Vidayı nazikçe ve güzelce sıktım. Üçkuyular-Güzelbahçe turu yaptık (yaklaşık 30km) ve selemizde hiç kayma olmadı.
Bu bisikletlerde sele kayması bilenen bir sorun haline geldi ama aslında hatayı bisikleti toplayan arkadaşlar yapıyor. Bisiklet geldiğinde çıkan o küçük vidayı da yanında mutlaka isteyin veya arkasında takılı olduğundan emin olun.
Aynı sorun bende de var. Fakat sizin dediğiniz vida deliği kapalı. Sizde de kapalımıydı?

Son düzenleme:
Geri