Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Cr Race 062 Kulübü

Benim de oyum 52 kadroya :harika:
9800 liraya alıp almama konusunda ise; kesinlikle üzerine 2-3 bin daha koyup tertemiz bir xrs 001 tiagra alırım

Scudo
Öncelikle yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. 062 ile ilgili bir çok başlığı ve mesajı okudum ve şuan f/p olarak benim için en uygun bisikletin bu olacağını düşünüyorum. Ancak yine de son kez sizin de tecrübelerinizden faydalanmak için sormak isterim. An itibariyle 9800 TL civarında bir fiyatı var bisikletin. Sizce bu civarlarda alınabilecek daha iyi bir alternatif var mıdır yoksa 062 almak doğru tercih mi ?
Üzerindeki donanımlara göre "bence" o fiyata 105 donanımlıların en iyisi; fizik sele, gidon bandı, vision jant seti muadillerinden farklılıkları. Lastiklerini de beğeniyorum. Ben 8.5'a almıştım, 9800 verecek olsam, ben de Serkan hocamın dediği gibi üst model alternatiflere bakardım.

(link)

Böyle bişey var ilginizi çekerse ikinci elde bu rakamlara çıkamiyorum olsa alırdım açıkçası

• Beğen
Tepkiler: Fota
Merhaba . 178 boyum var . Bacak boyumu şuan ölçemiyorum . 52 kadro kullanıyorum . Gayet memnunum . Carraro nun neye göre kadro boyu ölçüsü yazdığını anlamış değilim .
Bende aynı ölçülere sahibim. 54 kadro cr062 kullanıyorum. Ölçüsü tam bana uyuyor 52 kadroda küçük kalmaz ama size kalmış ama 54 kadro en ideali olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Benim boyum 165 cm bakalım bugun 50 cm kadro olanı alacağım umarım pişman etmez

Benim boyum 165 cm bakalım bugun 50 cm kadro olanı alacağım umarım pişman etmez
Önemli olan bacak boyu, benim boyum 172cm, bacak boyum 75cm bana 50cm kadro önermişlerdi ama mesleğimden dolayı alamadım henüz.

Bu konunun açılması çok güzel olmuş düşünen arkadaşa teşekkür ederim. Bendede 2020 modeli var. Lakin bu seneki renkler geçen yılda keske olsaydı mat olanı almayı çok isterdim. Bendeki klasik siyah beyaz ve turkuaz renlerden oluşan modeli Bisiklet 10 bin TL dayandı. Önümüzdeki günlerde doların ve kurun dahada yükseleceğini düşünüyorum düşse bile satıcı ve üretici zaten fiyatları geri çekmeyecekleri için dahada artar Almayı düşünen arkadaşlar alsın.

Herkese kazasız belasız güzel günlerde binmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Sizin de destekleriniz ile geçtiğimiz hafta 52 kadro mat gri carraro 062 aldım. İş yoğunluğundan dolayı henüz kullanma ve fotoğraflama imkanım olmadı ancak en yakın zamanda daha fotoğraflarını çekip buraya da atacağım. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Sizin de destekleriniz ile geçtiğimiz hafta 52 kardo mat gri carraro 062 aldım. İş yoğunluğundan dolayı henüz kullanma ve fotoğraflama imkanım olmadı ancak en yakın zamanda daha fotoğraflarını çekip buraya da atacağım. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.
Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Eyrmz
Merhabalar arkadaşlar. Bende 022 olanı var. İlk yol bisikletim olduğu için dişli oranları gözeterek ve rengine düşerek 022 aldım. Ama kadrolarımız aynı diye biliyorum. Sele borusunun hali de ortada. Bu ışık olayını nasıl çözdünüz acaba? Boruya uygun sağlam ışık önerilerinize açığım.

Merhabalar arkadaşlar. Bende 022 olanı var. İlk yol bisikletim olduğu için dişli oranları gözeterek ve rengine düşerek 022 aldım. Ama kadrolarımız aynı diye biliyorum. Sele borusunun hali de ortada. Bu ışık olayını nasıl çözdünüz acaba? Boruya uygun sağlam ışık önerilerinize açığım.
MOON Chameleon-Mk II kullanıyorum, lastikli olan aydınlatmalar iş görecektir.

MOON Chameleon-Mk II kullanıyorum, lastikli olan aydınlatmalar iş görecektir.
Kalın değil ince lastikli olanları kast ediyorsunuz sanırım. Bendeki kalın lastikli olanlar boru çok kalın olduğu için kavuşmuyor.

Geri