yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve 3000km'lere geldim. Günlük 45 km'lik antreman yapıyorum. ayrıca 200-250km lik uzun turlara da çıkıyorum kendisiyle. izmir doruk bisikletten aldım 56 kadro. Öncelikle kadro boyu soran arkadaş senin için bence 54 kadro daha uygun olacaktır. 1.82 boyum var 56 kadro kullanmama rağmen sele yukarıda baya. Tabi iç bacak boyu da önemli ama tahminim 54 sana daha iyi olur. Özellikle 10bi tl gibi fiyatı varken kadro boyunu önemsememezlik yapmayın, çok önemli bir şey özellikle uzun sürüşler yapacaksanız.
Bu fiyat bandın da alınabilecek daha iyi bir bisiklet olduğunu düşünmüyorum sıfır piyasasında.
Bende de son zamanlar ayağa kalkıp sprinte kalktığımda ses gelmeye başladı tık tık diye, vitesten olduğunu düşünüyorum.
Bu arada Doruk bisikletten 9200 TL ye 9 taksite aldım bisikleti. Sundu bisiklet fiyatlar konusunda pazarlık yapmıyor pek. Liste fiyatı neyse ona göre satıyor. Ama ekipman konusunda Sundu yu tek geçerim. Spd shimano ayakkabım pedalımı oradan aldım. Pro marka ayaklı pompamı oradan aldım. Bakımlar konusunda oraya gidiyorum. Özellikle çankaya şubesi baya ilgili ve bilgililer ama aynısını bostanlı için söyleyemeyeceğim. Çok sallamasyon iş yapıyorlar ve ilgilenmiyorlar.
Haa bir de mat siyah rengine sahibim. Biraz bu zevk meselesidir ama mavi rengine göre mat siyah modeli efsane.