Scudo Sports

Carraro Cr Race 062 Kulübü

Sele kelepçesini doğru montaj yaptıysanız delik görünebilir olması gerekiyor. Varsa görüntü iletir misiniz yardımcı olayım.

Scudo
Herkese merhaba 062 almayı düşünüyorum 54cm kadro boyundaki kaç kg acaba ? İnternetten araştırdım bir türlü ağırlık bilgisini bulamadım. Birde genel olarak herkes çıt sesi gibi seslerin olduğunu yazmış. Acaba kadro esnemesi gibi birşey mi ? Kafamı kurcaladı bu sorular ?

Herkese merhaba 062 almayı düşünüyorum 54cm kadro boyundaki kaç kg acaba ? İnternetten araştırdım bir türlü ağırlık bilgisini bulamadım. Birde genel olarak herkes çıt sesi gibi seslerin olduğunu yazmış. Acaba kadro esnemesi gibi birşey mi ? Kafamı kurcaladı bu sorular ?
Carraro Cr Race 062 Kulübü

Burası birkaç bilgi verebilir
Çıt sesler kadro içinden geçen kablolardan kaynaklı

• Beğen
Tepkiler: bilmio
Herkese selamlar.
Carraro Race 062 model bisikletin ağırlık durumu hakkında, az çok fikir olması açısından bir çalışma yaptım.
Ağırlık bilgini vermeden önce bisikletim stok halde değildir.
Üzerinde ki ve değişen ekipmanlar şu şekilde
(link)
(link)
2 adet suluk kafesi ve pompa
(link)
2 adet sensör "hız ve kadans"

Bu haliyle ağırlık 9,115 kg olarak ölçtüm. İlgili görselleri ekliyorum.
Not: Pedallar takılı değildir.
Merhaba bisiklet kaç kadro acaba ? Bende 54 kadro olanı almayı düşünüyorumda bir türlü bulamadım :(

Boyunuz, ic bacak boyunuz ve kdro boyu nedir. Race CE Aero modelini alicam. kadro boyu arastiriyorum.
275864 dosyayı görüntüle
Merhabalar Carraro Ailesi Kazasız sürüşler dilerim.
Hocam boyunuz, ic bacak boyunuz ve kadro boyu nedir? Ikinci olarak memnun musunuz boyutlardan ?
@tolgi07 062 değil ama 063D yi 28 lastikle kullandım. Herhangi bir sürtme vs. bir sorunla karşılaşmadım. Bildiğim kadarıyla her iki kadro da aynı tek fark disk fren. Fotodaki lastikler Michelin dynamic 700x28 dir.

305108 dosyayı görüntüle
Boyunuz, ic bacak boyunuz, ve kadro kactir acaba? Memnun kaldiniz mi ben de aero modelinden alicam.

1000119871.jpg
Günaydınlar ben de bu sabah itibariyle dağ bisikletimi takas ederek 062 ye kardeş model olan bu arkadaşı sahiplendim. Ufak tefek sıkıntıları var ön arka akord ve arka göbekte ufak bi boşlul var. Daha sonra gidon bandını değiştireceğim. Sizce hangi renk olsun siyah mı sarı mı yakışır ? Bir de bisikleti yaklaşık 29 bin tl değerinde dağ bisikletimle takas ettim uygun değil mi sizce de ?1000119885.jpg
Bi de ön jantta iki tane yan yana ufak göçük var darbe almış galiba ancak ön jant nerdeyse mükemmel dönüyor akordu telleri gevşediği için yaptıracağım. İleride sıkıntı çıkarır mı sizce?

• Muhteşem
Tepkiler: Alazarhus
... Daha sonra gidon bandını değiştireceğim. Sizce hangi renk olsun siyah mı sarı mı yakışır ?...
Renk tonu tam tutmazsa renkli aksesuarlar uyumsuz duruyor, siyahın uyumu garanti. Ben lime/füme bisikletime rahatlıkla lime aksesuarlar ekliyorum, çünkü lime her zaman tam olarak aynı renk kodunda. Altın-turuncu arası bir renge çalan sarı-siyah bisikletime (yol) sadece altın, kusursuz benzeyen sarı ya da siyah aksesuarlar ekliyorum. Mavi-gri detaylı beyaz ağırlıklı olanda gri kullanıyorum, mavi tonlarını tutturmak da zor. Diğerleri siyah ve füme, onlarda ya siyah ya da tümü aynı tonda olmak şartıyla herhangi bir renk kullanılabilir.

Renk tonu tam tutmazsa renkli aksesuarlar uyumsuz duruyor, siyahın uyumu garanti. Ben lime/füme bisikletime rahatlıkla lime aksesuarlar ekliyorum, çünkü lime her zaman tam olarak aynı renk kodunda. Altın-turuncu arası bir renge çalan sarı-siyah bisikletime (yol) sadece altın, kusursuz benzeyen sarı ya da siyah aksesuarlar ekliyorum. Mavi-gri detaylı beyaz ağırlıklı olanda gri kullanıyorum, mavi tonlarını tutturmak da zor. Diğerleri siyah ve füme, onlarda ya siyah ya da tümü aynı tonda olmak şartıyla herhangi bir renk kullanılabilir.
Abi göçükler hakkında fikriniz var mı? Sorun çıkarır mı ileride sizce? Bi de arka göbekte çok ufak bir boşluk var çözümü kolay mıdır?

Abi göçükler hakkında fikriniz var mı? Sorun çıkarır mı ileride sizce? Bi de arka göbekte çok ufak bir boşluk var çözümü kolay mıdır?

Şunlar değil mi?
1732955279861.png

İçlerinde çatlak-delik yoksa, sadece çukurlaşmışsa, içeride lastiğin bastığı yüzeye doğru deformasyon oluşmadıysa, dönüşü etkilemiyorsa bir sorun olmaz. Daha lastiğe doğru olsa da sorun olabilirdi ama yerleri hiçbir şeyi etkilemeyecek gibi duruyor. Nasılsa jant fren de değil, sorun olacağını sanmıyorum. Akorttan sonra sorun ortaya çıkarsa değişmesinin gerekip gerekmeyeceği belli olur.

Göbekte sürtünme-titreşim hissi yoksa, temiz dönüyor ama sadece boşluk varsa kolayca halledilir.

Carraro aero sele borusuna ihtiyacım var nerden bulabilirim

(link)

Burda bir model var ama uyar mı satıcıya sormak lazım. En mantıklısı direkt olarak fabrikayı arayıp sormak.

Fabrika bilgi vermiyor. Yetkili bayilere sordurmamızı istiyor. 1-2 parçayı ancak bu şekilde alabilmiştim.

Selamlar bu modeli almak mantıklı mı

Selamlar 062 sahibi oldum 2 ay önce falan.

Ekipman ile ilgili bir kaç sorum olacak doğru konu mu bilmiyorum ama idare edin çok anlamıyorum forumdan.

Şuan ekipman olarak sadece kadro arası çanta aldım içindekiler: Lastik tamir kiti, yedek lastik, el pompası ( yolda kalmamak için )

1) Tayt mı deniyor artık her neyse ondan almak mantıklı mı turlarım 50 km oluyor en uzun turum 1 kere 100 km oldu sizce gerekli mi ?

2) Kilitli pedal almam gerekiyor mu almak ne kadar mantıklı?

3) Bu bisiklet özelinde önerdiğiniz deneyim tavsiye vb. şeylerle beni bilgilendirir misiniz??

4 yaşından beri 2 teker kullanıyorum düzenli olarak bisiklete de alıştım sürüş anlamında profesyonelliğe geçmeyi düşünmüyorum böyle 50 km lik turlardan devam etmeyi düşünüyorum ona göre tavsiye verirseniz çok mutlu olurum

Selamlar 062 sahibi oldum 2 ay önce falan.

Ekipman ile ilgili bir kaç sorum olacak doğru konu mu bilmiyorum ama idare edin çok anlamıyorum forumdan.

Şuan ekipman olarak sadece kadro arası çanta aldım içindekiler: Lastik tamir kiti, yedek lastik, el pompası ( yolda kalmamak için )

1) Tayt mı deniyor artık her neyse ondan almak mantıklı mı turlarım 50 km oluyor en uzun turum 1 kere 100 km oldu sizce gerekli mi ?

2) Kilitli pedal almam gerekiyor mu almak ne kadar mantıklı?

3) Bu bisiklet özelinde önerdiğiniz deneyim tavsiye vb. şeylerle beni bilgilendirir misiniz??

4 yaşından beri 2 teker kullanıyorum düzenli olarak bisiklete de alıştım sürüş anlamında profesyonelliğe geçmeyi düşünmüyorum böyle 50 km lik turlardan devam etmeyi düşünüyorum ona göre tavsiye verirseniz çok mutlu olurum
Cevap verebilcek yok mu arkadaşlar

Geri