Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

carraro da marka olsun

Eklenen yada eklenmeyen markaların ticari bir nedeni yoktur arkadaşlar.
Olayları farklı boyutlara taşıyorsunuz.

Marka ekleme bölümü sabit bir sayıya sabit , ve aşılamıyor.

İmzalarına bisikletinin İsmini - Markasını - Modelini , ufakta olsa resmini koyan onlarca kullanıcı var.

Marka bölümünde kullandığı bisikleti bulamayan arkadaşlar bassettiğim şekilde imzalarına yazabilirler.

Bende kullandığım birçok markayı eklemedim , olmadıkları için. ( Örn: Herger , Stevens ) gibi.

Scudo
En azından bir açıklama geldi, teşekkürler. Yalnız bu başlık Nisan ayından beri açık ve kimse lütfedip konuya bir açıklık getirmedi. Bu yüzden insanların spekülasyon üretmesi normal. Eminim ki "bize ulaşın" linkinden de bu konuyu moderatörlere yazanlar olmuştur.

info@bisikletforum adresinden'de yanıtlanan sorular oldu.

aciklama yapmak icin sanki biraz gec kaldiniz topigin acilis tarihine bakarsaniz ne demek istedigimizi anlarsiniz.yinede tesekkur ederim bir carraro kullanicisi olarak bizi aydinlattiginiz icin...

bize bi sabit sayı verilebilir mi peki, havada durmasın bu carraro konusu, bilelim ki kaç olunca marka kısmına geçicez ona göre. ve elbette bu kadar zaman hiç açıklama gelmezse genel bi açıklama gelmezse buraya elbette döner ticari nedendir kasıtlı harekettir diye sözler.. neyse geç de olsa açıklama yapıldığı için teşekkürler.. yani vbulletinin yapısıyla alakalı galiba bu fakat kullanıcısı daha az olan bi marka, diğer markalar bölümüne alınıp, carraro marka olarak orda baş gösterebilir düşüncesindeyim, takdirinize kalmış, saygılarımla..

evet bende carraro kullanıcısıyım ama profilimde bu markayı koyamamak üzüyor beni ve bütün carraro kullanıcılarını.yönetimden rica ediyoruz...

kullanıcı sayısı daha fazla olan bu marka bence listeye gelmeli bianchi kaldırılmalı derim çünkü piyasadaki bianchilerin tartışılıcak pek konusu yoktur.

• Beğen
Tepkiler: Şükrü Ceyhan
@sametduman

Aslinda bir ara sanki Carraro profil resimleri kullaniliyordu, bircok kullanicida gormustum. Sonra kayboldu. Bir de gecen Carraro'nun alt forumunun acildigini farketmistim. Geotech'in hemen altina yerlestirilmisti. O da sonrada kaybolmus oO

Evet bende kullandığım bisikletin adını ( Carraro 435 daytona) yazabilmek, görebilmek istiyorum. Kader mi nedir önceki bisikletim de Castello AT 100 idi o nu da hiç bir yerde göremiyorum :(

evet bende bir carraro kullanıcısı olarak memnunum ve fiyat olarak gayet güzel.sitede görmek isterim.

Şu siralar Nirve adli markadan bir yuz kat kadar fazla satiliyor saniyorum..

1 hafta önce carraro athos 24 aldım şimdilik iyi ama servise gitmesi lazım bazı ayarları için.

benim bisikletim de carrao fakat bisikletim kısmına bianchi yazdım artık carraro yada gereken özen gösterilsin..

ya adamların ürettiği bisikletleri son derece tasarım olarak beğeniyorum şu bendeki bisikletlerimi elimden çıkarabilsem 420 d alacam yok böyle bir marka

Geri