Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Flexi 121

carraro flexi 121 sıfır için 1800tl nasıldır alınırmı? Yoksa başka katlanır bisiklet tavsiyeniz olurmu?

• Beğen
Tepkiler: slckats
Scudo
@pckopat-ofg
Hepsiburadadan bakıyorsunuz sanırım 1799 tl. Ben geçen hafta 1860 tl ye n11 den siyah-gri-bakır rengini aldım, gayette memnunum. Tavsiye ederim.

Dosyalar

• IMG-20190725-WA0003.jpeg
    IMG-20190725-WA0003.jpeg
    741,7 KB · Okunma: 142
  • IMG-20190725-WA0033.jpeg
    IMG-20190725-WA0033.jpeg
    810,6 KB · Okunma: 138
@Ramazan48 cevap için teşekkürler. Siparişiniz ne kadar sürede size ulaştı? Bende tahmini teslim tarihi 1 hafta sonra yazıyorda?

Son düzenleme:
@pckopat-ofg
Pazartesi siparişi geçtim, aynı gün kargoya verildi, perşembe günü öğle saatinde yurtiçi kargo adresime teslim etti. Doğruca servise götürüp kurulum yaptırdım.

• Beğen
Tepkiler: pckopat-ofg
Merhabalar bende bugün aranıza katıldım. Kutuda bu şekilde geldi. Bunu servise götürmeye lüzum var mı? Kendim toplayayım mı?

Dosyalar

• 20190801_180944.jpg
    20190801_180944.jpg
    1,6 MB · Okunma: 117
  • Beğen
Tepkiler: Ramazan48
@pckopat-ofg
Garanti kapsamında olması için kurulumu servise yaptırıp garanti belgesini kaşeletmeniz gerekir

Serviste herhangi bir sıkıntıda aaaa kaşeli garanti belgesi hemen tüketicime yardımcı olayım problemli parçayı değiştireyim der. ? ? ?

Yukarıda yazılanlar tamamen hayal ürünüdür.

Merhaba,
Kendi kullandığımı kız arkadaşıma kaptırdığımdan ikinci el 2019 turkuaz rengini arıyorum.
Sitede satan varsa yazabilir mi?

@pckopat-ofg
Hocam bisikleti sahibinden com da gördüm satışa çıkarmışsınız, sebebini merak ettim.

Merhaba.
Yukarida belirttigim ikinci el turkuaz bulamayinca sifirini n11 den 1860 tlye 6 taksitle aldim. Kurulumu kendim yaptim ama katlama mekanizmasi islak bir camasiri iki elle sıkmaya calisircasina bir guc harcayinca anca aciliyor. Gevsetecek bir vida da goremedim. Daha kolay bi acilir kapanirlik icin ne yapmam gerekli.

@NOMAD 35
Maraton plus lastikleri ne kadara ve nereden aldınız hocam. Memnunmusunuz? Sanırım 150 kalınlığı

@Rider108 lastikler 20 ye 1.75 orjinali ile aynı ölçü.7 koruma ve yol tutuş mükemmel.Yurt dışından aldım .
Çifti 325 TL

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rider108
Arkadaşlar bende tilt 120'mi bugün satıyorum anlaştım. Flexi 121 için sattım. Umarım bu değişikliğe değer. Ancak henüz karar vermedim. Flexi 121'mi 121d'mi disk fren istemiyorum aslında ama renk ve kadro tasarımı daha çok hoşuma gitti. Ama hakkında hiç yorum yok.

• Beğen
Tepkiler: Ramazan48
@tilt120
Hayırlı olsun ama 7'li Shimano Megarange ruble ve bir de vites kolu değişimiyle bu şikayetiniz 100 TL'ye hâllolurdu.

Merhabalar
25 agustos 2019 da uzun bir araştırmanın ardından carraro flexi 121 katlanabilir almaya karar verdim,fiyat ve renk araştırmaları sonucunda çekmeköy tarafında bir dükkandan turkuaz rengi aldım,21 vites olması gayet güzel sürüş keyfi veriyor,bisiklet konusunda çok bilgili olmasam da karşılaştırmalarım sonucunda doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum,bu haftasonu bostancı-fenerbahça arası 2 tur kullanabildim,lastiklerin ufak olması ve selenin sertliği nedeniyle çok zorlanacağımı düşünmüştüm ancak beklentimin üzerinde olduğunu farkettim,birkaç aksesuara ihtiyacım olacak eldiven,zil,km sayacı gibi(fiyat/kalite olarak öneri verebilen varsa sevinirim),bunları da temin ettiğimde daha da eğlenceli olacak benim için,önümüzde ki haftasonu ekipmanı tamamlarsam büyükada da deneyeceğim.

IMG_6163.jpg

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Uzun araştırmalar ardından karar kıldığım Flexi 121 D modelini almak üzereyim. Küçüklüğünde kendisine verilmiş, tam göbekten kırılana kadar üzerinden gün boyu inmediği bir Pinokyo bisikleti olmuş biri olarak bisiklet konusunda, bir süredir oldukça okumuş olduklarım dışında, pratik bilgi sahibi değilim. Bu nedenle, hem ilk montaj hem de devamı için dürüst bir muhatap bulabileceğim servis önerisine ihtiyaç duyuyorum. Moda'ya ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur ama kıymetli bir insan için başka semtlere de gidebilirim. (Kendi araştırmamdan Kızıltoprak'ta bulunan Kaçkar Bisiklet bana doğru göründü. Orası için onay alabilsem en yakını da bulmuş olurum.)

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

@ademc
Al pişman olmazsın ben v frenlisi ile 4 gün kamplı yola çıktım yolda bırakmadı beni

@ademc
Diskli olanın kadro sekli güzel, bence iyi bir seçim, carraro yolda bırakmaz, kalitesi ust seviyede, aldıktan sonra ilk izlenimlerinizi bekliyorum

@uygardemir
hayırlı olsun hocam bende çekmeköyden aldım. Bisiklet diyarından. Sende oradan mı aldın?

Geri