@1dost carraro 2016 model, bianchi 2017
2017 modelde 2016 ya nazaran ıyıleştırmeler yapmışlar, bu sebeple daha güncel daha kullanışlı olarak 2017 model aldım, carraro alacaktım ama renk olarak bianchi daha ağır bastı, 2018 modelde yenilikler ve ıyıleştirmeler görürsem belki bunuda satarım
Arkadaşlar merhaba,
Benim lastikler bi hayli aşındı. "Schwalbe Citizen 20x1.60" almayı düşünüyorum. Bu lastik hakkında bilgisi olan var mı? Özellikle kış aylarında nasıldır? Bu fiyat aralığında başka önerisi olan varsa oda olabilir.
Bütçeyi biraz aşıp 20x1.50 schwalbe maraton almanızı tavsiye ederim. Ben tanesini 81 tl ye almıştım. Şimdi 72 tl ye düşmüş n11 de. Patlamaya karşı direnci çok iyi bu lastiklerin.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba
n11.com dan carraro flexi 121 aldım. büyük oranda monte geldi. demonte olan kısmını ben hallettim ya da hallettim sanıyorum. 2 sorunum var:
1. gidonla ön teker uyumlu değil tam olarak. bisikletçi bi arkadaşım gidon yerine oturmamıştır dedi. nasıl oturtulur?
2. bisiklet ayağın üstünde durmuyor.
yardımcı olursanız çok sevineceğim.
1. Gidon borusunu maşaya bağlayan yerdeki vidaları boşluklarını alarak iyice sıkmak lazım, yoksa oynama yapıyor.
2. Ayağın uzunluğunu ayarlamanız lazım, sanıyorum ayak kısa, ortasında boyunu ayarlama yeri var.
benim bianchi katlanırım da yarı monte şeklinde geldi. Ayarlarını yapmak zor. Servis klavuzunda servislerin adresleri vardır servisine götürmenizi ayarlarını orada yaptırmanızı öneririm. Vites ayarları olsun ön göbek ve gidon ayarları olsun bunlar önemli hayati ayarlar. Direksiyondaki boşluğun sıkılarak alınması oldukça önemli.
Arkadaşlar , katladıktan sonra mıtlatız sistemi olmadığı için sabit durma sıkıntısını bunun gibi kendi imkanlarımızla yapaçağımız basit şeyle çözebilir miyiz sizin kullandığınız yöntemler nelerdir ?
@ramazanndemir
gidon borusunun sabitlenmesinden bahsediyorsanız, bisiklette buna benzer bir aparat var ama hiç kullanışlı değil. tamamen yapmak için yapılmış. ben de henüz bu konuya çözüm bulamadım.
2017 modelinin gidonunu katlaninca yana değil de ortaya katlanır şekilde yapmam gerek var olan gidonu çevirince bana doğru eğildi oyle suremedim başka bi bisikletin gidonu uyar mı
Arkadaşlar bisikletin orjinalin de takılı olan chaoyang bmx ornate 20x1,75 dış lastiği yağışlı havada veya ıslak zeminde kullanan oldumu ben bir kaç kez hafif ıslak zeminde kaydım benimle alakalı bir sorun mu başına gelen olduysa paylaşabilir mi eğer lastikle alakalı bir sorunsa değiştireceğim başka kullanışlı bir lastikle
Teşekkür ederim cevabınız için peki aniden yağışlı havalarda yakalanınca veya ıslak zemin için beni çok fazla tehlikeye atmayacak lastik öneriniz var mı ? zaten fazla hız meraklısı değilim onun için katlanır aldım abuk sabuk kaymasın
nette islak zeminler icin lastikler var ama islak zeminde kaymayim diye lastik almayin bence, hava hep yağisli degil ama bizim memleketle yerler hep islak , ben kenda cok dişli lastik kullaniyorum ani frenlerde kayiyor, kaymasi bir yönden iyi size refleks kazandirir birde schwalbe citizen lastigin yağmurda performansi gibi ama gözleri gormeyenler icin yapilan sari seritlerin uzerinden gitmesin cok kayiyor.
- - -
Tüm donanım aynı 2018 modelin renkleri değiştirilmiş. Kadroda, dahonlardaki gibi öne bagaj takmak için delikler bırakılmış. Arka göbek halen vidalı. Arka bagajda eklenmiş. Sitesinde 1300 tl, piyasada 1200tl gibi gider.
2018 Model Carraro Flexi 121 Katlanır Bisikletin Rengi şahane olmuş..
önceki yıllardaki renkleri koyu ve mat renklerdeydi.
şimdi epey iyi bir bisiklet olmuş.
Görselliği epey artmış, En kötü ihtimalle Trafikte daha fazla şöförün dikkatini çekerde kazalara sebep olmazlar..