Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.311
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
merhaba benim bisikletin de arka lastiği yarılmış sonradan farkettim. iç lastik sağlam bu arada. foruma girip bi bakayım dedim sizin bu paylaşımı gördüm. bisikleti de çok az kullanmıştım 2020de aldım ve öylece duruyordu birkaç aydır kullanıyorum kısacası. bir lastiğin bu kadar çabuk yarılması normal mi? üzerinde gelen lastikler aşırı kalitesiz mi oluyor acaba? ön lastik sağlam. sadece arka lastik değişsem bir sorun olur mu acaba? aynı lastiği bulabilir miyim orasını da bilmiyorum açıkçası. teşekkür ederim
Bisiklet uzun süre kullanılmadan bekletilecekse asılmasında ya da ters çevirip korunmasında fayda var. Tekerlekleri üzerinde beklemesi gerekiyorsa lastik basınçları lastik yanağında verilen minimum basıncın altına düşmemeli. Ortam koşullarının da lastik ömrüne epey etkisi var.
Tek lastik değiştirebilirsiniz. Aynı marka olması şart değil, aynı ölçüde olması iyi olur. Lastiğin hepsi lastik yanağında yazan marka, model ve ölçüsünü paylaşırsanız doğrudan o lastiği temin edebileceğiniz yerleri ya da alternatif önerileri paylaşanlar olur.