Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Flexi 121

Scudo
Disk fren olmayan modeli mi tercih edelim.
Katlanır bisiklette malum çok fazla hızlar olmayacaktr. Kaliteli bir fren papucu sizi memnun eder v frende. Böylece hem disk frenli modele daha fazla para vermemiş hem gereksiz ağırlıktan kurtulmuş olursunuz. Disk frenin mekanik olduğunu da ayrıca söylemekte yarar var.

Katlanır bisiklette malum çok fazla hızlar olmayacaktr. Kaliteli bir fren papucu sizi memnun eder v frende. Böylece hem disk frenli modele daha fazla para vermemiş hem gereksiz ağırlıktan kurtulmuş olursunuz. Disk frenin mekanik olduğunu da ayrıca söylemekte yarar var.
Malum satış sitelerinin hepsini inceledim Carraro 121 v frenli modeller mekanik frenli modellere göre rakamsal olarak daha pahalı. Disk frenli olan tutulmadı sanırım.

• Beğen
Tepkiler: jazzxy
Disk fren olmayan modeli mi tercih edelim.
Bana sorarsan v fren ve 8 vites işini hayli hayli görür hocam. Carraronun fiyatı nedir bilmiyorum ama. Bisan FX 3700 ve FX 3600 nx,acera(9 vites) bakabilirsiniz. Fiyatları 6-8 bin bandındaydi en son. Ayrıca maşa da alüminyum ağırlık olarak carrarodan daha avantajlı. Bende fx3700 var çok memnunum. Tek sevmediğim yanı çamurluk ve bagaj delikleri olmaması. Ama onu da 15 litrelik sele altı canta ile çözdüm sayılır.

• Beğen
Tepkiler: Srkngndz
Carraro 121d modeli kullanan bir arkadaşımız yok mu?

• Beğen
Tepkiler: Omarro
Nasip olursa ben de Carraro 121d modeli almak istiyorum. Malum satış sitelerinde incelediğim de 121d olmayanın fiyatlarının daha yüksek olduğunu görüyorum. Disk frenli model yerine v frenli modelinin fiyatları Baris olarak daha yüksek. Acaba son çıkan diskli modeller de sorun mu var? Bir de bir çok yer de bu bisikletin katlanma iLe alakalı sorunları olduğu yazıyor. Konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Hayırlı geceler
Merhabalar, ben de 121d modelini kullanıyorum. Getir götür işleri yaparken fazlasıyla işimi görüyor. Maalesef söylenenler doğru bisiklet çok zor katlanıyor ve her katlama sonrası vites ayarları bozuluyor. Ben sırf bu sebeplerden uzun zamandır katlama mekanizmasını hiç kullanmadım.

• Beğen
Merhabalar, ben de 121d modelini kullanıyorum. Getir götür işleri yaparken fazlasıyla işimi görüyor. Maalesef söylenenler doğru bisiklet çok zor katlanıyor ve her katlama sonrası vites ayarları bozuluyor. Ben sırf bu sebeplerden uzun zamandır katlama mekanizmasını hiç kullanmadım.
Katlama sorunu sadece d modellerinde mi var bunu araştırmam gerekecek. Fiyat olarak bana uygun aralıkta olduğu için bu modeli inceliyorum. Sürekli açıp kapayarak düzelir mi merakta ediyorum. Katlama haricinde sürüş pozisyonu ve diğer konularda memnun musunuz?

Katlama sorunu sadece d modellerinde mi var bunu araştırmam gerekecek. Fiyat olarak bana uygun aralıkta olduğu için bu modeli inceliyorum. Sürekli açıp kapayarak düzelir mi merakta ediyorum. Katlama haricinde sürüş pozisyonu ve diğer konularda memnun musunuz?
Katlamadığım için ben bir sıkıntı yaşamıyorum 😅. Bisikleti aldığım zaman vites kollarını değiştirmiştim. Üzerinde gelenler sıcak havalarda inanılmaz kayıyordu, sonrasında üzerinde gelen sele beni hiç memnun etmemişti onu değiştirdim. Bunlar dışında ben çok memnunum. Önüne arkasına paketlerimi doldurup kargoya götürüyorum. Satmayı falan hiç düşünmedim.

• Beğen
Katlamadığım için ben bir sıkıntı yaşamıyorum 😅. Bisikleti aldığım zaman vites kollarını değiştirmiştim. Üzerinde gelenler sıcak havalarda inanılmaz kayıyordu, sonrasında üzerinde gelen sele beni hiç memnun etmemişti onu değiştirdim. Bunlar dışında ben çok memnunum. Önüne arkasına paketlerimi doldurup kargoya götürüyorum. Satmayı falan hiç düşünmedim.
Ben de nasip olursam selesini değiştirmeyi düşünüyorum. Çok bir bilgim yok. Ancak eskiden bir bisikletim vardı çevirmeli değil de mandallı vitesi vardı o şekle döndürebilirsem öyle yapmayı düşünüyorum. V frenli modeli internet sitelerinde daha pahalı olduğu için d modelini almayı düşünüyorum. Lastikleri çok çabuk patlıyormuş siz bu şekilde bir durumla karşılaştınız mı?

Yok lastikleri gayet sağlam bu konuda bir şikayetim olmadı. Disk fren de bir rahatsızlık vermedi bana. Ben ikinci bisikletimi alıncaya kadar üç ay düzenli olarak bu bisikletle geziyordum. Yazdığım şikayetler dışında beni rahatsız eden başka konu olmadı.

• Beğen
Merhaba, katlanan bölgelerde çizilmeyi önlemek için kullanabilecek bir bant gibi birşey var mı?

merhaba Carraro flexsi 121 d model bisikletim var katlanırken birbirine yapışan mıknatısın arka mıknası düştü nereden temin ederim yardım edebilecek olan var mı
Carraro 121d modeli kullanan bir arkadaşımız yok mu?
Var bende

Son düzenleme:
merhaba Carraro flexsi 121 d model bisikletim var katlanırken birbirine yapışan mıknatısın arka mıknası düştü nereden temin ederim yardım edebilecek olan var mı

Var bende
Katlanir bisiklet icin miknatisli birlestirici diye ararsan geliyor.

Flexi 121.jpg

Arkadaşlar merhaba,
2018 yılının haziran ayında bir heves flexi 121 de ben aldım. :)
Akabinde iş güç, evlilik, pandemi derken pek kullanma fırsatım olmadı. Toplasanız 100 km bile kullanmamışımdır. Ürün bayağıdır kullanılmıyor. İstanbul Avrupa yakasında ürünü yıkatabileceğim ve genel bir bakım yaptırmak istiyorum. Bakırköy de bulunan Velo Bisikleti önerenler olmuştu. Burası hakkında bilginiz var mıdır ?
*Birde bu ürünü kullananlar ne gibi bir modifikasyon yaptınız ? Ben ürünü satın aldığım gibi. Hiç bir parçasını değiştirmedim.
Elcik, sele, fren sistemi vs... gibi değişiklikler yaptınız mı ?
Ürünü sadece şehir içinde ve daha çok sahil yolunda kullanacağım.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

300220 dosyayı görüntüle

Arkadaşlar merhaba,
2018 yılının haziran ayında bir heves flexi 121 de ben aldım. :)
Akabinde iş güç, evlilik, pandemi derken pek kullanma fırsatım olmadı. Toplasanız 100 km bile kullanmamışımdır. Ürün bayağıdır kullanılmıyor. İstanbul Avrupa yakasında ürünü yıkatabileceğim ve genel bir bakım yaptırmak istiyorum. Bakırköy de bulunan Velo Bisikleti önerenler olmuştu. Burası hakkında bilginiz var mıdır ?
*Birde bu ürünü kullananlar ne gibi bir modifikasyon yaptınız ? Ben ürünü satın aldığım gibi. Hiç bir parçasını değiştirmedim.
Elcik, sele, fren sistemi vs... gibi değişiklikler yaptınız mı ?
Ürünü sadece şehir içinde ve daha çok sahil yolunda kullanacağım.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba, ben lastikleri schwalbe maraton ile degistirdim. Kalinligi 1,5 ve 80 psi basinc ile kullaniyorum. Bisiklet zirhli lastige gecmeme ragmen cok rahatladi. Tavsiye ederim.
Bisiklet mtb ayakkabi aldim. Ayak agrim bitti. Kilitli pedali yeni taktim haftaya o sekilde kullanacam.
Bunun disinda moon marka on ve arka lamba aldim. Trafikte gece gunduz kullaniyorum.
Bir iki ay sonra kaset rubleye gecmek istiyorum ama onunla ilgili bilgim yok.
Sele degistirmek yerine bisiklet sortlari var (boxer gibi ama sunger var oturulan yerde teri uzak tutuyor) ona yonelmek daha mantikli.
Kask almadiysaniz en onemli sey o bisiklet surerken.

• Beğen
Tepkiler: Patron
Merhaba, ben lastikleri schwalbe maraton ile degistirdim. Kalinligi 1,5 ve 80 psi basinc ile kullaniyorum. Bisiklet zirhli lastige gecmeme ragmen cok rahatladi. Tavsiye ederim.
Bisiklet mtb ayakkabi aldim. Ayak agrim bitti. Kilitli pedali yeni taktim haftaya o sekilde kullanacam.
Bunun disinda moon marka on ve arka lamba aldim. Trafikte gece gunduz kullaniyorum.
Bir iki ay sonra kaset rubleye gecmek istiyorum ama onunla ilgili bilgim yok.
Sele degistirmek yerine bisiklet sortlari var (boxer gibi ama sunger var oturulan yerde teri uzak tutuyor) ona yonelmek daha mantikli.
Kask almadiysaniz en onemli sey o bisiklet surerken.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.
2018 yılında Decathlondan bir kask almıştım.
Ön de bir ışık var ama marka/model hatırlamıyorum şuan.

Bu "schwalbe maraton" lastiği çoğu yerde duyuyorum hocam. Sanırım onu almam farz oldu. :)
Kilitli pedal ile sonraki aşamada düşünüyorum. Çok sağ olun cevabınız için.

Herkese merhaba,

ben de flexi 121d modelini aldım. Fakat ön vites değiştirmede zorlanıyorum. Revoshift göstergeleri çizgi şeklinde ve 3 turdan fazla çevirilebiliyor. ( L ile beraber sanırım 7 defa) Aynakola bakmadan kaçıncı vitesteyim vites göstergesinden göremiyorum. Sizler nasıl ayarlıyorsunuz ön vitesi ?

Herkese merhaba,

ben de flexi 121d modelini aldım. Fakat ön vites değiştirmede zorlanıyorum. Revoshift göstergeleri çizgi şeklinde ve 3 turdan fazla çevirilebiliyor. ( L ile beraber sanırım 7 defa) Aynakola bakmadan kaçıncı vitesteyim vites göstergesinden göremiyorum. Sizler nasıl ayarlıyorsunuz ön vitesi ?
Ben şöyle yapyorum. Sol tarafta en düşük viteste iken çevrilen şeyin içinde L yazıyor, Ortada iken onu orta bölmede değil aşağı taşmış olarak görüyorum. 3 de iken hiç görünmüyor. (Yazdığımı okuyunca pek anlaşılmıyor farkındayım ama bisiklet başında iken bakarsanız dediğimi anlarsınız umarım.)
Benimki 121 modeli ama sizde de belki işe yarar.

1 sene önce arkadaşımla beraber almıştık ikimizde memnunuz mekanik disk fren ile v fren arasında bence bir fark yok fiyat dışında mantığını çizebilirsiniz ayarlaması da v fren kadar kolay Çekmeköy den polenezköye. Beşiktaş'tan yeni yapılan üçüncü köprü tarafına bir cok rotada pedalladık rampalarda dişli oranları yetersiz kalabilir ilk kez bisiklet kullananlar için ama alışınca aşırı uzun bir yokuş değilse rahat çıkarsınız ve internette videoları izleyerek balata sökmeyi ve ayarları yapmayı öğrenmiştim bazı şeyleri öğrenmek gerek her defasında bisikletçiye koşmaya gerek ben bisikleti katlayarak koyuyorum hiç bozulduğunu görmedim frenlerin katlanması zor diyen arkadaş ilk aldığınızda evet gercekten zor oralarda bulunan menteşe kısımlarına wd 40 sıkın pamuk gibi oluyor zamanla yazım uzun oldu imla ve yazım hataları için şimdiden özür dilerim iyi sürüşler 🫶IMG_20220702_204010.jpg

carraro flexi 121 arka maşa kaç mm bilen varmı, alba kit taktıracagım, arka motor , suluk tipi modelden taktıracagım. Alba arka maşanın 135 mm olması gerektiğini söyledi. carraro flexi 121 modelini alıp , hemen kit taktıracagım.

Geri