Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Merhaba arkadaşlar annem ve babam için carraro grande 702 ve 703 lady aldım (Doğum günü sürpriz hediyesi olduğu için hiç denemediler). Fakat annem 703 lady kullanmakta oldukça zorlanıyor. Erkek bisikletini 702 yi çok daha rahat kullanıyor. Sele boyunu yüksellttim alçalttım, Bisikletçi açılınca gidon boyunu da düşürteceğim. Fakat yine de zorlanacağını düşünüyorum. Bisiklet gerçekten çok ağır geldi bana. Gidonu çevirmek bir hayli güç hele de bayan için daha zor. Elcikler ve gidon eğimi de oldukça içe dönük, sanırım o yüzden kullanım güçlüğü çekiyor. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi pedallamalar..

@falcon05

Hayirli olsun. Bende almayi dusunuyorum, Yol yaptiysaniz goruslerinizi alabilirmiyim.

Gerçekten çok güzel bir bisiklet,hafif konforlu çok seri hiç yormuyor bir defa binme fırsatım oldu(rahatsızlığımdan dolayı)salı gününden itibaren binmeye başlayacağım inşallah, tavsiye ederim alacaksanız aldığım yerde indirim devam ediyor yaklaşık 300 lira karlı çıkarsın

@falcon05

Kullanıcı kulübünün 2015 nisan ayına kadar sayfaları okudum fakat cr 324 hakkında hiç yorum bulamadım, sanırım bu senenin ürünü ve pek 2xx serilerin arasında kendine yer bulamamış.
Bende araştırma ve karşılaştırma yapıyorum, havaların soğuması ve 2016 sonuna yaklaştığımızdan sanırım fiyatlarda düşüşler olabiliyor.
@falcon05 siz internet üzerinden mi aldınız?
Daha önceki yazınıza istinaden resim eklemenizi merakla bekliyorum.
Yeni bisikletiniz hayırlı olsun, kazasız belasız bol bol pedallamanız dileğiyle.
Teşekkürler.

evet internetten aldım,bu kendi site fiyatı

ama şuan daha da düşmüş nakit ya da havale fiyatı inanılmaz

Hiç kadın arkadaş yok sanırım :) Kadınlar için olan bisikletler ile ilgili yorum bulmaya çalışıyorum ama bulamadım henüz. Başka yere de yazmıştım ama burayı geç buldum o yüzden buradan da sormak istiyorum. İşe gidip gelmek için alacağım bisikleti. Carraro'nun Grande 703, Juliet, Juliana ve Elite arasında kararsız kaldım. Grande 703 daha ön planda benim için ama bisiklet konusunda uzman olmadığım için size sormak istedim. Performans ve kalite açısından bu dördünden hangisi daha iyi.

İlk bisikletin ise ve şehiriçinde kullanacaksan tekerlerin kalın olmamasına dikkat edin ben de aynı hataya düşmüştüm,carraro sportive 324 aldım çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: Göçebe
@falcon05 Evet şehir içinde kullanacağım ve hayır ilk bisikletim değil :) Ortaokul döneminde almıştı annemler ilk bisikletimi. Yıllarca sürdüm. Hatta önceki iş yerime de bisiklet ile giderdim. 3-4 sene sonra yine bir heves geldi :) tamamdır lastik konusuna dikkat edeceğim teşekkürler

carraro: (link)

salcano: (link)

carraro'nın sıkıntısı şu: maşa kilitli değil.

salcano'nın sıkıntısı ise bütün özellikler istediğim gibi ama bisiklet çirkin görünüyor : ) yeryüzünde şu salcano'nun tasarımcısı kadar zevksiz bir kişi olamaz herhalde.

aslında asıl soru şu: carraro'yu alacağım yere ben kilitli maşa istiyorum desem üstüne biraz fark ödesem böyle bir seçenek var mı? bir de ne kadar ödemem gerekir? yoksa salcano almak zorunda kalacağım gibi görünüyor.

carraro.jpg
salcano.jpg

@OkanSo sizin bisikletten söktüğü maşayı sayıp üstüne fark ödemeyle değişim yapar bence.

• Beğen
Tepkiler: OkanSo
bu da benim velespit
https://c2.staticflickr.com/6/5265/30207713775_77744f0ae9_c.jpg

carraro big 1027 kullanıyorum.1 senedir. Artık sıkıldım ara verdim biraz arka lastiklerim eridi yerine 1.50 schwalbe yol lastiği aldım bir çift pedallsrı değiştirdim...

şehir bisikleti alıcaksanız ön amörtisörlü kesinlikle almayın sabit maşalı alın...

Dosyalar

• 28CE7A9C-EC07-4E82-B81C-23091811A190.jpg
    28CE7A9C-EC07-4E82-B81C-23091811A190.jpg
    198,6 KB · Okunma: 31
Herkese merhaba, carraro sportive 227 kullanıyorum yaklaşık 5 aydır ve son derece memnunum. Fakat artık çamurluk takmam gerekiyor mâlum önümüz kış. Bisikleti tur amaçlı kullandığım için tam boy bi çamurluk takmam lazım fakat okuduğum kadarıyla tam boy çamurluklarla pek uyumlu değilmiş galiba bisiklet. Sirkeci'deki bütün bisikletçileri gezdim hiçbirinde tam boy çamurluk bulamadım. Bulduğum bir tanesi ise kurulumunu ben yapmam dedi, dolayısıyla oradan da almadım.

(link)

Bu modeli düşünüyorum çamurluk olarak, fakat olup olmayacağını kestiremiyorum.

(link)

Bir de bu model var aklımda, sanıyorum ki Zefal olmazsa Polisport hiç olmayacak. İstanbul Üsküdar-Beşiktaş civarında yaşıyorum, Bike and Outdoor'da yalnızca Scott'un 100 dolarlık bir çamurluğu vardı dolayısıyla oradan da alamadım. Bir tavsiyesi olan varsa kesinlikle açığım. Çamurluğu internetten alsam bi yere taktırabilir miyim keza kendim yapabileceğimi düşünmüyorum.

Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: ventiol
Merhaba arkadaşlar şaun kullandığım lastik CST 700X35C 37-622 SİYAH REFLEKTÖRLÜ ve suda çok feci kayma yapıyor yeni lastik almak istiyorum öneri verebilecek varmı teşekkürler.

Geri