Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

@BurakLEE shimano aim kullanıyorum tavsiye ederim

Dosyalar

• received_10156028681939917.jpeg
    received_10156028681939917.jpeg
    117,4 KB · Okunma: 44
  • received_10156028681949917.jpeg
    received_10156028681949917.jpeg
    91,7 KB · Okunma: 42
Scudo
@tahrefa teşekkür ederim genel olarak koruyor mu ? bende shimano aim ile polisport colorado arasında kaldım ancak her çamurluk takılırmı takılmazmı arasındayım bende bundan alayım en iyisi

@BurakLEE rica ederim..mükemmel değil bir-iki damla illaki sıçratıyor..digeri hakkında bir fikrim yok ama bunun faydalı olduğunu ve yakıştığını düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
arkadaşlar ben de çamurluk düşünüyorum ancak plastik olanları sevmiyorum ön çamurluk kadro altına çarpıyor,narın oluyor vs vs.diğer aliminyum oluyor o çamurluklar da sanki eski bisiklet işiymiş gibi geliyor.bana söyle sağlam olacak ve bisikletin görünümünü bozmayacak bir çamurluk önerir misiniz?

sportive 321

Merhaba bende Big 1029 var polisport x fighter kullanıyorum.Okula gidip gelirken üstümün kirlenmemesi gerekiyor ön çamurluk işini çok iyi görüyor arka çamurluktan birkaç damla arada kaçıyor ancak tavsiye ederim mtb kullanıcıları için.

Benim Carraro Big 729 (nam-ı diğer öküzbaş ;)) artık beni mahvetti kadro boyu L ve 29'' jant ile 21V olması özellikle bana göre uzun turlarda ve rampalarda çekilmez bir hal aldı:uzgnm:.Velhasılıkelam değiştirip biraz daha mülayim bişey alayım diyorum :islik: Bu kez 27.5'' ve 29 vites tercihimdir
Bu konuda yardım ederseniz sevinirim :
1- (link) (İkinci el çok temiz ve 1200 tl )
2- (link)
3- (link)
4- (link)
5- (link)

@historiyst
İkinci el carraro ya da sedona f/p olarak en iyileri sanırım.

Çok teşekkürler Carraro yu dün kullandım zaten çok daha rahat geldi kadro boyu falan ...

• Beğen
Tepkiler: Emert20
arkadaşlar benim sportive 321 üstünde michelin protek 700*35 lastik var.bu lastikle ıslak zeminde kayarak düştüm aldıgım yaraların kapanması 1 ay sürdü (izleri hala var) bu lastik ile kuşku uyandırdı başka kullanıclara da sordum onlarda da kayıp düşme olayları var.şimdi bisikleti alalı 5 ay ancak oldu kış girdiği için pek de kullanamadım yani lastikleri değiştirsem lastikler yeni gerek yok diye düşünüyorum ancak bir daha kayıp düşer miyim diye korkuyorum (yağmurlu havalarda binmiyoum ancak yollarda olabilecek sula korkutuyor).sizce psi değerlini düşürüp kullanmaya devam edeyim mi? (şimdi 50 psi)

Merhaba iyi günler herkese, carraro sportive 227 nin orta mil numarası nedir ve ne markadır?

Bu da geçen hafta sonundan ;)20180114_151715_HDR.jpg20180114_151715_HDR.jpg

Geri