Teyyare Makinisti
Aktif Üye
- Tepki
- 695
- İsim
- Arif Can
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sonra isterseniz Türkiye turu yapabilirsiniz.
O sizinle alakalı bir durum bende Giant var selesinden memnun olmayıp çok değiştiren arkadaşım oldu ama biz mutlu mesut 100 üzeri km ler yapmaya devam ediyoruz.Merhaba arkadaşlar race052 kullanıp selesinden memnun olan var mı?
Muhtemelen sorun benim vucüt yapım. Çözeceğiz bakalımO sizinle alakalı bir durum bende Giant var selesinden memnun olmayıp çok değiştiren arkadaşım oldu ama biz mutlu mesut 100 üzeri km ler yapmaya devam ediyoruz.
hayırlı uğurlu olsun umarım kazasız belasız kullanmak nasip olur.merhaba bisiklet tutkunları. ilk bisikletimi aldım, şehir içi kullanacağım. Carraro 706 elite aldım. kullanıcıları varsa dinlemek isterim.
Merhaba, yol bisikletine yeni başlayacağım ancak race 011 ile mosso’nun cavalier 700’ü arasında kaldım. Hangisİni tavsiye edersiniz. Hem kısa rota granfondo’lara katılmak hem de tek seferdi 100-120 km yol yapmak amacım
Arkadaşlar merhaba bende 042 aero kadro sora setli bisiklet var. Aynakol dişli oranları 50-34. Ben 34 olan dişlisi 32 yada 30a düşünebilme ihtimalim var mı? Bütün aynakol dişliler uyum sağlıyor mu?
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim yanlış bi parça satın almamın önüne geçtinizHem yol 9'lu sistemi uyumlu 30 ya da 32 aynakol dişlisi bulamazsınız, hem de yol ön attırıcıları iki aynakol dişlisi arasında en fazla 16 farka izin veriyor. Büyüğü 50 olduğundan 34 küçüğün olabilecek en küçük hali. Zaten Sora serisinde sadece 50 ve 34 dişli yaprak var. Yokuş performansını artırmak için rubleye yönelmeniz lazım.
Sora FD-R3000 (ön attırıcı):
(link)
Sora FC-R3000 (aynakol):
(link)
(link)
Hikayesi nedir?Carraro flexi 109 kullanıcılarının dikkatine
292907 dosyayı görüntüle
Haydaa durduk yere fobi oluştu, zaten aklımda vardı böyle bir şey olabilir mi diye katlanırlarda. Bütün yük tam da oraya biniyor gibi.
Facebook katlanır özgürlük / katlanır bisiklet insanları grubundan alıntı;Hikayesi nedir?