Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Kesinlikle satma dönemi değil 😂 4 ay önce falan bisan trx 8500 city sattım6000 ya yeni listede 15000 üstü gördüm 😂 Eylül sonu 8900e big 2918 aldım 1 haftada 10298 oldu Allah sonumuzu hayır etsin
Bende 2 veya 3 hafta önce temiz ve aksesuarları olan Carraro Sportive 225 aldım 3800 e bayi fiyatı 8407 di bakalım ne olacak yeni listede

Scudo
Merhabalar, cr 042 modelinde kadro boyu için tavsiyelerinize ihtiyacım var. 179 boy, 80 cm bacak ölçüsü için 52 mi yoksa 54 kadro mu tercih etmeliyim sizce?

benim iç bacak boyu 75 cm ve 52 bana büyük gelmişti . bence deneyin

Merhabalar, cr 042 modelinde kadro boyu için tavsiyelerinize ihtiyacım var. 179 boy, 80 cm bacak ölçüsü için 52 mi yoksa 54 kadro mu tercih etmeliyim sizce?

Kardeşim 175 boyunda. Cr 052 modelini kullanıyor. 52 kadro gayet rahat. Bi büyük olsaydi büyük ihtimal sele borusunu kestirmek zorunda kalacaktık.

• Beğen
Tepkiler: efe.drngl
54 kadro iyi olacaktır

• Beğen
Tepkiler: asteris
Carraro kadro boyutları biraz kendine has.
İç bacak boyundan kadro boyu belirlemek yanıltabilir.
85 cm iç bacak boyum ile 56 kadro almıştım. Bana büyük geldi. Sonra 54 e düştüm.
(link) ile tam boyunuzu almanızı öneririm. ama 80 cm bacak boyu ile 52 alırdım.

Carraro kadro boyutları biraz kendine has.
İç bacak boyundan kadro boyu belirlemek yanıltabilir.
85 cm iç bacak boyum ile 56 kadro almıştım. Bana büyük geldi. Sonra 54 e düştüm.
(link) ile tam boyunuzu almanızı öneririm. ama 80 cm bacak boyu ile 52 alırdım.
Kesinlikle bende 56 kadro aldım banada büyük geldi.

Gözlemlediğim kadarıyla üretimler başlamış.
Bazı sitelerde 330 stoklara girmiş,ürünler geçen hafta bayilere teslim olmuş,bilginize.

Carraro Gravel G2 kullaniyorum son derece memnunum hem asfalt hemde offroad/gravel performansindan. Arada sehirden cikip dag koyune gidiyorum Sakarya da, 1000km ustunde yol yapmisimdir 6 ayda en ufak bir sikintisi olmadi

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Sadece garanti belgesi yeterli mi garantiye girecek ürün için yoksa fatura şartı da aranıyor mu arkadaşlar carraro tarafında ?

Merhaba. Daytona 930 almayı düşünüyorum sıfır. Kullanıcılardan yorum veya tavsiye verecek varmi acaba

• Beğen
Tepkiler: serenler
Merhaba. Daytona 930 almayı düşünüyorum sıfır. Kullanıcılardan yorum veya tavsiye verecek varmi acaba

727 sahibiyim, sıfır aldım 3 ay önce. X30 serisinin aktarma organları bariz daha iyi tabiki. Bu seride Kadro sağlam eski sehir bisikletimin kadrosu ile alakası yok, boya kaliteli. Sele, pedal,elcik begenmedim, göbekler, jantlar ve amortisör ise mtb kullanımına pek uygun degil. 3-5 kere merdiven indim 20 basamak kadar, kaldirimlardan atladım, arka jant akoru gitti, arka tekerde akıcılıkda gitti sanirim gobekten, amortisörde gacur gucur ötüyor.

727 anlam veremedigim bir sekilde, Eski Sportive 328 im ile aynı jantlara ve arka göbeklere sahip. Carraro cift katlı alüminyum ve Shimano Tx505 32 telli gôbekler. Atlamam zıplamam, sehirde ulaşım icin kullanırsanız sorun yok.

Aktarıcı oranları Sehir kullanimina pek uygun degil. Benim sehrim genelde düz ve benim kullandigim yollar hep düz oldugu icin, ön aktaricidaki 22 disliyi hic kullanmiyorum, orta 30 disli cok nadir, genelde hep 40 dislide duruyor ön vites. Capraza dusmesin falan diyede ön arka sayarak hesap yaparak kullanacak halim yok. Üşeniyorum ön vitesi degistirmeye basıp gidiyorum arka vitesle oynayarak sadece.

27.5 cap ve 2.25 mtb tipi lastik oldugu icin eski 328 im ile alakası yok gidisin. Sehirde mtb almakla hata yapmisim diyorum, yine sehir bisikletine donecegim. Amirtisorlu alamazsam en azindan 700x47 lastik takıp, basinclarida alt degerlerde kullanarak bir miktar konforu arttiracagim.

Son olarak toparlarsam, boyle saglam bir kadroya, boyle guzel vites sistemine, mtb kullanimina kesinlikle uygun olmayan amortisör, jant ve gobekler konmuş bir seridir Daytona serisi, ayni sekilde sele elcik ve pedalda kotu.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
727 sahibiyim, sıfır aldım 3 ay önce. X30 serisinin aktarma organları bariz daha iyi tabiki. Bu seride Kadro sağlam eski sehir bisikletimin kadrosu ile alakası yok, boya kaliteli. Sele, pedal,elcik begenmedim, göbekler, jantlar ve amortisör ise mtb kullanımına pek uygun degil. 3-5 kere merdiven indim 20 basamak kadar, kaldirimlardan atladım, arka jant akoru gitti, arka tekerde akıcılıkda gitti sanirim gobekten, amortisörde gacur gucur ötüyor.

727 anlam veremedigim bir sekilde, Eski Sportive 328 im ile aynı jantlara ve arka göbeklere sahip. Carraro cift katlı alüminyum ve Shimano Tx505 32 telli gôbekler. Atlamam zıplamam, sehirde ulaşım icin kullanırsanız sorun yok.

Aktarıcı oranları Sehir kullanimina pek uygun degil. Benim sehrim genelde düz ve benim kullandigim yollar hep düz oldugu icin, ön aktaricidaki 22 disliyi hic kullanmiyorum, orta 30 disli cok nadir, genelde hep 40 dislide duruyor ön vites. Capraza dusmesin falan diyede ön arka sayarak hesap yaparak kullanacak halim yok. Üşeniyorum ön vitesi degistirmeye basıp gidiyorum arka vitesle oynayarak sadece.

27.5 cap ve 2.25 mtb tipi lastik oldugu icin eski 328 im ile alakası yok gidisin. Sehirde mtb almakla hata yapmisim diyorum, yine sehir bisikletine donecegim. Amirtisorlu alamazsam en azindan 700x47 lastik takıp, basinclarida alt degerlerde kullanarak bir miktar konforu arttiracagim.

Son olarak toparlarsam, boyle saglam bir kadroya, boyle guzel vites sistemine, mtb kullanimina kesinlikle uygun olmayan amortisör, jant ve gobekler konmuş bir seridir Daytona serisi, ayni sekilde sele elcik ve pedalda kotu.
Capraza dusmesin falan diyede ön arka sayarak hesap yaparak kullanacak halim yok. ' dan sonrasını okumadım

Capraza dusmesin falan diyede ön arka sayarak hesap yaparak kullanacak halim yok. ' dan sonrasını okumadım

Bisiklet kullanımı için böyle bir yönetmelikmi yayınlandı? Nasıl rahat edersem öyle kullanmak istiyorum ben.

22-30t aynakol dişlileri bana kullanışlı gelmiyor. Düz yolda 22/36-32t oranı ile kalkış yapmak sonrasında da hızlanmak icin ön vites ile de oynayıp durmak hoşuma gitmiyor çünkü.

Sadece garanti belgesi yeterli mi garantiye girecek ürün için yoksa fatura şartı da aranıyor mu arkadaşlar carraro tarafında ?
063D bisikletimin sele borusu ve kelepçesi sıkıntı çıkardığında, aldığım bayiye bozuk parçaların, kadro altındaki seri numarasının ve faturasının fotosunu atmıştım. Arızalı parçalar garanti kapsamında bana gönderildi.

@Mythshaman Hali hazırda yol bisikleti kullanıcısıyım. Şehir bisikletimde var ama şehir bisikleti yerine mtb alıp yoldan uzak koy yollari yayla vs gittiğimde rahat etmek amacım. Atlayıp zıplayacak halim yok akrobasi ile ilgilenmiyorum.

@Mythshaman Hali hazırda yol bisikleti kullanıcısıyım. Şehir bisikletimde var ama şehir bisikleti yerine mtb alıp yoldan uzak koy yollari yayla vs gittiğimde rahat etmek amacım. Atlayıp zıplayacak halim yok akrobasi ile ilgilenmiyorum.

Bisiklet işinde sizler gibi ileri düzey kullanıcılar ancak yol bisikleti kullanabiliyor. Dediğiniz patika ve stabilize yollarda Daytona 930 size Mercedes konforunu verecektir emin olun 😅

Akrobasi derken bende de gecti o isler, hani sehir icinde gezerken merdivenlerde bisikletten inmeyim, kaldirimlarda da ayni sekilde basayim atlayım devam ederim mantigi ile aldım 727 yi ama, yetmedi o işler icinde. Onu belirtmek istedim.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Carraro 042 için 54 kadro arıyorum. Firma ile temas kurdum ancak kadro satmadıklarını belirttiler.
Eğer satan var ise irtibata geçerse sevinirim.
Yada 042'ye uygun olacak 54 kadro herhangi bir markada olur

Geri