Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhaba hocam.
Bende almayı düşünüyorum. Memnun musun bisikletten?
Bir de gidon modeli nedir? Kaç cm? Kablolar gidon içinden mi geçiyor?
Benim kablalor dışarıda 2022 model ben çok memnunum kablolar içeride olsa daha iyi olurdu

Kızlarıma 20 jant ve 24 jant bisiklet almayı planlıyorum carraro nun force 201 ve 401 modeli ile kron xc75 lady arasında seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlarıma 20 jant ve 24 jant bisiklet almayı planlıyorum carraro nun force 201 ve 401 modeli ile kron xc75 lady arasında seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim.

Force 401 bende buyuk kızım icin incelemistim. Kron ve Ümit modellerinide baktim, ancak Carraronun kalitesi kesinlikle daha iyi. Force 401 buyuk abileri ayarinda kaliteli ve saglam. Aynakol, ruble, zincir gidon, sele borusu, vites kolları hepsi rakiplerinden üstün. Sevmedigim tek şey ön amortisör oldu. Carraro 201 konusunda ise Shimanonun en giris seviyesi vites sistemi mevcut. Elcigi dondurerek attirdiginiz vites kolunu kucuk kizim ceviremedi bile Bu tarz vites kolu almayin yada mumkunse vites kolunu degistirin.

Küçük olan kızıma alüminyum kadrolu ve celik rijit maşali bir bisiklet aldım. Baktım ön Aynakol ile işi yok kafasi karisiyor viteslerde, daha bisiklete yeni alisiyor. 3 disli Aynakolu tek disli ve bacak boyuna uygun daha kısa bir Aynakol ile degistirdim, ön vitesi iptal ettim, arka vites kolunu degistirdim, rubleyi 6 lıdan 7 li yaptım aktarici ve zincir destekliyordu, seleyide konfor bir sele taktım, lastikler çok kalitesizli naylonun en kalitesizi, orta seviye bir takım 20x1.75 ölçülerinde sehir icine asfalta uygun lastik aldım, simdi cok rahat biniyor.

Cocugun fiziksel ozellikleri ve bisiklet tecrubesi ile ilgili olarak kucuk ozellestirmeler yapabilirsiniz sizlerde.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Myali
@Turusan bu seviye bisikletlerde kullanılan amartisörler çok ağır ve kalitesiz olabiliyor.Kullanıma bağlı verimlilikleri bir iki sene..
Ayrıca ;
@Mythshaman yukarıda,çocuğuna bisiklet alacaklar için çok yararlı ve gerçekçi bir paylaşım yapmış bence.
Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Mythshaman
@Turusan bu seviye bisikletlerde kullanılan amartisörler çok ağır ve kalitesiz olabiliyor.Kullanıma bağlı verimlilikleri bir iki sene..
Ayrıca ;
@Mythshaman yukarıda,çocuğuna bisiklet alacaklar için çok yararlı ve gerçekçi bir paylaşım yapmış bence.
Kolay gelsin.
Bakalım
Ayrıca ;
Kolay gelsin.
24 ve 20 jant ta fazla seçenek yok malesef marka tatmin eder diye düşünüyorum. 1000 tl daha ucuza kron xc75 lady modelide var ama carraro 1000 tl farka değer gibi geliyor.

Bakalım

24 ve 20 jant ta fazla seçenek yok malesef marka tatmin eder diye düşünüyorum. 1000 tl daha ucuza kron xc75 lady modelide var ama carraro 1000 tl farka değer gibi geliyor.

Bu yaşların bisikletleri en fazla 1-2 yıl kullanıldığı için ikinci el iyi marka (örneğin Scott Scale Jr.) gibi bir bisiklet alabilir, hem kaliteyi çocuklukta yaşatabilir, hem de satarken zarar değil, tam tersine kâr edeblirsiniz.

Şu anda Sahibinden'de 8800 ve 10 bin fiyatla iki model gördüm ama takipte kalınırsa çok daha makul fiyatlara bulunabiliyor. Örneğin 24 Mayıs'ta forumdan bir arkadaşımız 24 jantlı olanını 5000 TL'ye aldı.
1687094801725.png

Ben de 20" olanını oğlum 2 yıl kullanıp, bir o kadar da balkonda beklettikten sonra verip karşılığında 1 sıfır trekking ve 1 ikinci el şehir bisikleti almıştım.

Bu yaşların bisikletleri en fazla 1-2 yıl kullanıldığı için ikinci el iyi marka (örneğin Scott Scale Jr.) gibi bir bisiklet alabilir, hem kaliteyi çocuklukta yaşatabilir, hem de satarken zarar değil, tam tersine kâr edeblirsiniz.

Şu anda Sahibinden'de 8800 ve 10 bin fiyatla iki model gördüm ama takipte kalınırsa çok daha makul fiyatlara bulunabiliyor. Örneğin 24 Mayıs'ta forumdan bir arkadaşımız 24 jantlı olanını 5000 TL'ye aldı.
305992 dosyayı görüntüle

Ben de 20" olanını oğlum 2 yıl kullanıp, bir o kadar da balkonda beklettikten sonra verip karşılığında 1 sıfır trekking ve 1 ikinci el şehir bisikleti almıştım.
Öneriniz için teşekkür ederim fakat 2 tane almam lazım 20 jant olan dediğiniz gibi 2 veya 3 yıl kullanılacak fakat 24 jant olan 5 veya 6 yıl kullanılır. 12 jant ile başladı büyük kızım. Küçük kızım ablanın bisiklet büyüdükçe ablanın eskisine biniyor. Şu an 16 jant ümit picolo ve 20 jant ümit sepetli şehir bisikleti kullanıyorlar. Fakat 20 jant şehir bisikleti olan biraz hantal kalıyor. Görünüşü bizi aldattı alırken. Normalde 16 jantı satıp ablaya 24 jant alıcaktık ama şimdi ikisinide satıp yeni bisikletlere geçmemiz lazım. Dediğim gibi 20 jant şehir bisikleti hantal kaldı.

Öneride bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bisikletler geldi bakalım çocuklar sürdükçe olumlu olumsuz yorumlama yaparım.

• Beğen
Tepkiler: Myali
Arkadaşlar bu sezon zam gelmedi sanırım. Zam gelir mi sizce ona göre elimi çabuk tutayım diyorum.

Arkadaşlar bu sezon zam gelmedi sanırım. Zam gelir mi sizce ona göre elimi çabuk tutayım diyorum.

Yakın zamanda zam geldi zaten. İlk fırsatta hem döviz hem yeni vergi oranlarıyla ilgili zam yaparlar. Bundan sonra zamsız sezon bir tarafa, zamsız ay geçmez.

mal alınacaksa hemen alınmalı

Arkadaşlar bu Carraro 052- 062 serilerinde 54-56 kadro piyasada varmı yada fabrikadan temini mümkünmü ? dün görüştüğüm bayi , ellerinde saadece 52 kadro olduğunu 54 yada 56 kadro siparişi geçseler dahi firmanın göndermeyeceğini,firmanın günlük 1500 adet dışarı ihraçları olduğu için iç pazar taleplerini ötelediklerini belirtti, bilmiyorum ne kadar doğru.

Arkadaşlar bu Carraro 052- 062 serilerinde 54-56 kadro piyasada varmı yada fabrikadan temini mümkünmü ? dün görüştüğüm bayi , ellerinde saadece 52 kadro olduğunu 54 yada 56 kadro siparişi geçseler dahi firmanın göndermeyeceğini,firmanın günlük 1500 adet dışarı ihraçları olduğu için iç pazar taleplerini ötelediklerini belirtti, bilmiyorum ne kadar doğru.

türkiye de ki bayileri teker teker arayın. Ellerinde varsa gönderim sağlarlar. Ben o şekilde bulmuştum.

• Beğen
Tepkiler: PowerCore
Carraro townsman kullanıcısı var mı? Tecrübelerini paylaşabilir mi?

Geri