merhaba bende carraro 330 almayı düşünüyorum ama kilitlenebilir masası olmadığı için bir yandanda aklım carraro 227 de.
siz 6 aydır kullanıyorsunuz sanırım sizce hangisini almalıyım?
"keşke amartisörü olsaydı" dediğiniz oldu mu yoksa amortisör olmadan da oluyor mu?
Carraro 419 grunge var bende. 2 .el aldım. 3 ay civarı oluyor. Diğer hantal bisikletlerden geçiş yaptım ve çok beğendim. Diğer bisikletler ile zorlanarak çıktığım yokuşlar şimdi düzmüş gibi geliyor. Yalnız ön amortisör işini pek çözemedim. Çeşitli ayarları var. Ellemiyorum bende. Bir de lastikler dağ lastiği olduğu için daha şehir bisikletine benzer lastik almayı düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar. Ben carraro remix d almayı düşünüyorum. Çelik kadroyla ilgili sıkıntım yok hem daha sağlam olur diye düşünüyorum. Ancak mekanik disk kafamı kurcalıyor. Mekanik disk çok sorun yaratır mı ve de bunu V frene çevirebilirmiyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Carraro remix d kullanan yada kullanmış arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı görüşleriniz yazın.
Arkadaşlar merhaba. 24 ocakta crp 710 aldim. 1ay kadar kullandiktan sonra talihsiz bir kaza gecirdim. Nisan sonu gibi lastiklerimi degistirip hayata kaldigim yerden devam edicem inşallah. Bisikleti aldigimda ustunde cst 1.95 lastik vardi. Ben michelin country race'r 2.10 almayi pkanliyorum. Bu lastigi kullanan varmi aranizda yada baska bir onerisi olan
(link)
(link) Arkadaşlar carraronun bu iki modeli arasında kaldım bütçem bu ikisinden birini almaya yetiyor sizce bu modeller nasıldır? 1200-1500 bütçe aralığında bana önerebileceğiniz bisikletleriniz var mıdır?Şimdiden teşekkürler.
carraro big 929 hd 29 jant sizce nasil iyi bir bisiklet mi almayi dusunuyorum da. bir de kilosunu bilen varsa yazabilir mi. aslinda btwin rockrider 520 ile ikisinin arasinda kaldim. 29 jant mi yoksa 26 mi karar veremedim. kullanim amaclari nelerdir bu jant boyutlarrinin. yardimci olursaniz sevinirim diger konulara da yazdim cevap alamadim.