Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

@Ensar..
Güzel bir bisiklet ama fiyat performans hakkında bilgi veremem o konuda daha bilgili arkadaşların yardım etmesini umuyorum.
29 Janta gelirsek bildiği kadarıyla daha az eneyjiyle daha fazla yol gidiyorsun ayrıca engellerde daha rahat oluyor. Ancak boyunuz önemli eğerki boyunuz uzun değilse sıkıntı çıkarabilir sürmesi. Harcadığınız enerji artar boyunuz uygun olmazsa. 29 jantla ilgili anlış değilsem Sedona kendi sitesinde ''Neden 29 Jant'' diye birşey paylaşmıştı bakmanızı öneririm.

@eaea5252
Hocam soru sor kısmında başlık açarsanız daha çok yardım alırsınız bence. Yorum yapmak isterdim bisikletlerle ilgili ancak o kadar bilgili değilim.
 
Scudo
Bugun force 540 siparisi verdim cumartesi gelicek insallah en son cocukken bisiklet kullanmistim simdi hobby olarak arabaya atip daga bayira cikmak icin aldim iyimi ettim kotumu ettim bu model nasildir yeni basladim dusuncelerinizi istiyorum saygilar sevgiler
 
@turkkeyp
Hocam burası degirmendere mi?
 
@turkkeyp
Defalarc gittigim yeri nasıl tahmin edemedim :) :) hiç karşılaştık mı acaba :)
 
@aziz otkur yeni aldık bisikletleri. şu ana kadar karşılaşmadıysak bile bundan sonra karşılaşma ihtimalimiz var. :)
 
Hayırlı olsun büyük ihtimal benimde bianhcim var :) fıstık yeşili sahilde pedallıyorum arada sırada aramızda hoşgeldiniz turlarımızıda bekleriz bisikletliler dernegi kocaeli temsilciligi
 
@aziz otkur teşekkür ederim. İnşallah karşılaşırız. Kobidos tan bahsetmiyor sunuz değil mi?
 
Geri