Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Ben lastiğimi daha 50 km kullanabildim ve hep kurudaydi onun için kullanan arkadaşlar daha iyi yardimci olabilir sizi yanlış yönlendirmek istemem ama rubena uygun fiyatlıdir.
 
Scudo
@Yasin Şimşek Teşekkürler dostum.Edirne-Uzunköprü dolaylarında köyleri geziyorum.Baharın tazeliğinde, yemyeşil tarlalar arasında tepe bayır gezmek çok keyifli gerçekten. Darısı başına :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Yasin Şimşek
@keyifadami İzmirin merkezine yakın bir yerde yaşıyorum.Bu tarz bir yol yakınlarda hiç yok doğal olarak.Hava biraz daha düzelsin polen alerjim geçsin bende piknik alanlarına vs turlara başlayacağım.Asfalt yolda bisiklet sürmek bana göre değil pek :)
 
Arkadaşlar merhaba gruba yeni üye olduğumdan konu açamıyorum. bende uzun zamandır ne alayım diye araştırma yapmaktan araştırdıkça yeni birşey öğrenip o olsun bu olsun derken bisiklet alamayanlardanım. Sonunda yoruldum pes ettim akışına bırakmaya çalışıyorum. Şimdi aşağıdaki 4 bisiklet modelinden birini almayı düşünüyorum. Boyum 177 , bacak boyum 77cm.
Sitede araştırdığım da benim için uygun kadro bunlardan hangisi acaba
170 - 175 41 - 43 cm 16 - 17 "
175 - 180 43 - 46 cm 17 - 18 "
dikkatimi çeken modelleri aşağıdaki resimde özellikleriyle göreceksiniz. sitedeki fiyatlarından arkadaşın bana verecek olduğu fiyatıda belirttim. Fiyatlar uygunmu . Şehir içi kullanım ve Arkadaşlar şehir dışına ve turlara gidiyorlar onlara takılmak maksadım. Gruptada mtb kullanıyorlar, araziye çıkıyorlar. Hangisini alırdınız.
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/bis-jpg.63122/
 
@serci2001 bende 1027 var kısa süre önce geçiş yaptım. Burada bisikletlerin ağırlıkları yok ama kontrol et istersen ağırlık olarak diğerlerinden bir adım önde gibi duruyor. Yine eski bisikletimde altus/deore karışık set vardı. Bunda özellikle ön aktarıcının geçişleri oldukça yumuşak ve net. Alırsan uzun süre kullanırsın diye düşünüyorum. Yine bianchi/carraro aynı grubun markaları üretim yerleri aynı. Uygun bulursan bianchiyide alabilirsin. Ama arada kadro farkı (ağırlık) olabilir.
Bu kiloyla bileşende gram hesabı yapanlardan değilimdir, ancak bazı kadrolar ağır olabiliyor ve sonradan geri dönüşü yok. Aklınızda bulunsun. Burada bianchi 1027ye göre daha ağır sanırım. 1027 inceltilme yapılmış bir kadro.
 
  • Beğen
Tepkiler: serci2001
@sezgindurmus
bende kilo miktarlarına bakmadım donanımsal iyi olsun diye baktım. ama baktım işin içinden çıkılmıyor. ne kadar ekmek o kadar köfte misali gözümü yumdum artık. siz 1027 modelini kaç liraya aldınız. fiyatlarını altlarında belirttim fiyatlar nasıl ucuz mu pahalımı normal değerler mi acaba.
ön ve arkaya sele takmak için hazırlıkları varmı arkadaşlar yatılı şehir dışı etkiliği yapıyorlar. bende takılırım diye düşünüyorum
 
@serci2001 Ben carrora derim bende 1 ay önce carroraforces 320 modelini aldım gayaet memnunum senin seçtiğin medel daha üst modeller hangi modelini alırsan pişman olmassın derim birde türkiyede servis konusunda carrora çok başarılı

Arkadaşlar bu bisikletimi güzel rahat yakışacak bir sele önerin lütfen bu orjinal selesi çok rahat5sız edici 3 5 km den sonra can yakmaya başlıyor :)20160316_153440.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: serci2001
225 de l beden kaç cm denk geliyor acababilen var mı
 
@serci2001 size verilen fiyat gayet güzel. Ancak bisiklette bagaj bağlantı vida yerleri yok ancak sele borusuna bağlı veya farklı bir bagaj kullanılabilir.
 
(link)
ARKADAŞLAR BU LASTİK NASIL BİR FİKRİ OLAN VARMI BENİM LASTİK HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİM YOK
 
Geri