Scudo Sports

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Bende aranıza 227'im ile bugün katıldım

Dosyalar

• tmp_17652-20160419_172803-103115206.jpg
    tmp_17652-20160419_172803-103115206.jpg
    183 KB · Okunma: 49
  • Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Scudo
@Emert20

İyi günler. Hediyeniz hangi kargo firmasıyla gelmişti. Ben de başvurdum neredeyse 1 hafta oldu ama daha gelmedi.

Merhaba arkadaşlar
Motosikletimi satıp bisiklete başlamak istiyorum. 2000 TL bütçem var ve genelde şehir içinde asfalt ve parke zeminde kullanacağım. Zaman zaman 100 km lik gezilere çıkarım.
Specialized Sirrus Sport düşünüyordum ancak son zamanlarda 2016 model Carraro sportive 330 modelini beğendim. Hem tasarım hem teknik özellikler olarak ilgimi çekti. Peşin fiyatta 1800 TL ye anlaştım. Kalan kısma olmazsa olmaz ekipmanlarımı alacağım. Siz ne dersiniz?
Başka tavsiyelere açığım.

Bu arada boyum 165 iç bacak boyu 73 cm. 46 kadro düşünüyorum siparişle geleceği için deneyemeyeceğim. Uygun mudur?

@tahrefa Yanlış hatırlamıyorsam yurtiçi kargo olması lazım.

Bana da Accell'in hediye başvurusundan şu ürün geldi: (link)

Arayan bayan arkadaş öncelikle bedenimi sordu, teşekkür edip kapattı. Listede 1 tane XL rüzgarlık duruyormuş başkasına yollanmış ama hata yaptık kusura bakmayın, size ön ve arka aydınlatma seti gönderelim uygun olur mu dedi. Ben de zaten aydınlatma bakıyordum denk geldiğine sevindim dedim. Stoklarındaki en pahalı aydınlatma setlerinden birisini yollayacağını söylediğinde komik gelmişti fakat bugün kutuyu açtığımda bir oha çektim :D 85 dolarlık set yollamışlar.

• Beğen
Tepkiler: erciye ve yahya09
@Uddopekka
cok iyi oldu bu hediye konusu ya :) ne istesem acaba ? [emoji57] [emoji41]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@yahya09

Rastgele veriyorlar sanırım. Bana da rüzgarlık yollayacaklardı ama hata yaptıkları için aydınlatma seti gönderdiler. Gönderdikleri ürünün arka aydınlatmasının elimdeki bisiklete olmadığına falan bakmamışlar ama. Bir şekilde uyduracağız :D

• Beğen
Tepkiler: yahya09
@Uddopekka
kaydolurken ilgilendigin bisiklet tipi var seciyorsun.sanirim ona gore yolluyorlar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@yahya09

Yol bisikletine pek giden bir model olduğunu sanmıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: yahya09
@Emert20
Teşekkür ederim.Size mesaj attıktan 1 saat sonra aras kargoyla size gönderdikleri hediyenin aynısını yolladılar.biraz sabırsız davranmışım.

@tahrefa İster istemez sabırsız oluyor insan, ne geleceğini merakla beklemiştim bende:):) güzel günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
@anotherbrick Bence bu iyi bir fiyat, kadro boyu tablolari google'layinca bulunuyor. Belki biliyorsunuzdur, ideal şehir bisikleti kadro boyu ayrica var tablolarda. Ben 1,82'yim ve 82cm iç bacak boyu icin tablo 54 kadroyu gösteriyordu. Carraro sportive 227 aldim üç gün önce. Başta acaba yüksek bir kadro mu aldım acaba diyordum ama ilk sürüşümü bugün yaptım (yaklaşık 40 km) ve ölçüyle ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Sadece o sele var ya o sele resmem beni dövdü. Selenin başlangıçta azap vereceğini söylemişti tur arkadaşım. Bunun dışında bence sigara icen biri için bir saatlik halı saha maçı daha yorucu diyebilirim. 227 almadan önce 54 kadroyu 330'da denemistim ve satıcı 1800'e bırakırım en son demişti ama arka göbek ayıplı çıktığı için satışı 1 ay sonra göbeği fabrikadan değiştirtince yapacaktik. O yüzden 227 aldım.

• Beğen
Tepkiler: anotherbrick
Geri