Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

@Desert Fox
Vites oranları yarış yapmayacak bir kullanıcı için yeterli olabilir ancak yüksek hızlar pek izin vermiyor, yokuşlarda ise çok rahat tırmanmaya izin veriyor. Akıcılık konusunda gayet yeterli. Frenleme ne çok iyi ne çok kötü. Lastiklerin yol tutuşu ise yeterli.

Scudo
Öncelikle Merhabalar,
4 yaşından beri iki teker üstündeyim, bisikleti sadece bisiklet olarak gördüm yok lastikmiş yok freniymiş ilgilenmedim ancak bu sene bisikleti sıkı kullanıma geçireceğim. Carraro Rock 221 model bir dağ bisikletim var ancak uzun süredir yatar vaziyetteydi. Şimdi şehir içinde kaldırımda günlük 10 km kadar yol yapmayı planlıyorum. Bisikletimdeki lastikler dişli olduğu için beni yorabileceğini düşünüyorum. Bana kolay kolay patlamayacak bir dış lastik önermenizi istiyorum. Ayrıca bir dağ bisikletini şehir içinde maximum performansta kullanmam için neler yapmam gerekiyor? (Örneğin: Orta yayı sertleştirmek. )

Yorumlarınızı dikkate alıp hepsini uygulamaya çalışacağım, şimdiden teşekkürler.

- Bisiklet

Kadro :Yüksek Dayanımlı Çelik Süspansiyonlu 1.1/8
Maşa :26" Süspansiyonlu "ZOOM" 1.1/8"
Jant :26" Carraro Çift Kat Alüminyum 36 H
Lastik :26x1.95 53-559 Siyah
Vites :Shimano Tourney TX35 21 Vites
Fren :Mekanik Disk Fren RDM 2.0 Rotor 160mm

Biraz araştırmayla şuna ulaştım, sizce iş görür mü ?
Schwalbe Marathon Racer RaceGuard 26x1*50 Dış Lastik

merhaba arkadaşlar yeni bisikletim ile mini bir inceleme videosu hazirladım.
yol bisikletine yeni başlayanların fikir edinmesi adına [emoji847]

519ab6226811a94696334911d952e26c.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle merhaba. Birkaç hafta önce Carraro Big 629 aldım. Görünüş olarak içime sinmişti alırken. Ama sanırım bunlar hız yapmak için tasarlanmamışlar:uzgnm:. Benim istediğim 55-56 KM/H ten sonra kadansı 5 milyon yapmadan pedal çevirmek. Yokuşları Ayna Kol 2'de Arka Rubleyi de 3'e alarak rahat bir şekilde çıkıyorum. Bunda zamanında Bodybuilding yapmanın etkisi var:D.Fazla masrafa girmeden, bisikleti değiştirmeden yapabileceğim ufak dokunuşlar var mı? Dediğim gibi yokuşlar hiçbir şekilde sorun değil. İstediğimin biraz daha hızlanmak. BIG-629-1.jpg

Screenshot_20180926-095754.png
Merhaba arkadaşlar,
bu resmi carraro türkiye instagram hesabından aldım. Oraya da yoruma yazdım, burda da bir sorayım dedim. Bu sanırım CR-T world modeli gibi ama,
sitede bu modelin rengi farklı. Bu model hangisidir? Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
merhaba arkadaşlar carraro 323 kullanacısıyım dişli oranları 48*38*28. yokuşları çıkarken biraz zorlamakta 28 dişliyi 26 ya düşürebilirmiyiz ve bunun gözle görülür bir etkisi olur mu ? Bu konu hakkında vereceğiniz tavsiyeler için şimdiden teşekkürler

Hayırlı olsun, kaça aldınız?

2 Hafta önce 2. el carraro 227 sportive aldım fakat arka cantı yamultmuşum galiba (bisikletçim öyle dedi)
sıfır fiyatı ne kadar veya düzeltilince eskisi gibi oluyormu şimdiden teşekkürler

@smalkaya bence değiştirmeyin dişli oranları gayet yeterli,rampa çıka çıka alışırsınız

merhaba arkadaşlar carraro 323 için bu ön bagajı düşünüyorum sizce uygun mu

upload_2018-10-25_11-22-16.png

Selamlar. 3 ay kadar önce almış olduğum Carraro Big 629 ile yaklaşık 2 aydır her sabah antrenmana çıkıyorum. Rota Fatih'ten Sarıyer'e kadar. Gidin dönüş mesafesini zamanlar arttırarak 60 KM mesafeye geldim(daha fazla yol yok:)). Ortalama hızda gelişime paralel olarak tekli sürüşlerde 22-23 KM/H lerden 28 KM/H e kadar çıktı(grup sürüşlerinde 31-32 KM/H). Bunu yıllar boyunca sürmeyeceğim. Yol bisikletine illaki geçeceğim. Ama geçişe kadar olan birkaç ay süre zarfı içinde şu alete ne gibi değişiklikler yapılabilir. En basitinden aklıma dış lastik geliyor. Dişsiz ve ince(Sadece yağmur kanalları olan). Ancak Jant için uygun olan alt limiti bilmiyorum. Lastik dışında başka ne yapılabilir maliyeti minimum düzeyde. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

2058-09-28 03.56.40.jpg

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
Carraro sportive 321 bisiklet şehir bisikleti ve düz gidon ben buna yarış bisikleti gidonu taksam olurmu acaba bi bilginiz varmı benim aklıma yattı ama gidonlarin çapları tutarlı yoksa gidon boğazınıda değiştirmek mi gerek ??

- yardımcı olursanız şimdiden Teşekkürler

iyi günler bisiklet tutkunları daha önce carraro big 827 kullanan varmı. memnun kalanlar kalmayanlar yardımcı olabilirmi

Arkadaşlar elimde Samsung Gear Sport modeli bir saatim var. Bunu yol bisikletime nasıl tutturabilirim, sitelerde aradım fakat garmin haricinde aparat bulamadım. Şimdiden teşekkürler. (Bisikletim Carraro 062- 2016 model)

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Arkadaşlar baktım 2.el fiyatları tavan yapmış bende paraya kıydım kredi çektim sıfır Carraro sportive 227 sahibi olup aranıza geldim.Hayırlısı olsun.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

@Masum538

Merhaba o saatin Frontier modeli var bende de. İki farklı alternatifiniz var.
(link)

(link)

çok teşekkür ederim kardeşim.inşallah dediğiniz gibi mutluluk getirir.

@bitinya_s çok teşekkür ederim. Parçayı çok uzaklarda arıyormuşum :) Dibimdeki decathlon aklıma gelmedi iyimi . Hemen temin edeceğim. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Geri