Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

@historiyst benim bisiklet amortisörlü , bu ise sabit, problem olmaz mı,

Scudo
Benim önceki bisikletler hep amortisörlüydü ... :kötü:

27.5" DAYTONA 727 sizce piyasaya göre sıfırı uygun mudur ve nasıl bir bisiklet

Merhaba,

Uzun arayışlardan sonra Carraro Gravel G4 modelinde karar kıldım. Fiyatı yüksek olduğu için çoğu bayide yok gibi, boş günümde Kadıköy tarafına gidip uygun boy bulursam almayı düşünüyorum.

Diğer bisikletlerde genelde ağırlık bilgisi paylaşılmış ama sanırım Carraro markasında çok da iddialı oldukları bir konu değil bisikletin özelliklerinde yazmıyor. Dürüst olmak gerekirse G4 modelini sadece üzerindeki komponentler sebebiyle seçtim.

Sormak istediğim kullanıcıları ağırlık olarak ne düşünüyor? Özellikle başka markalar da kullanan olduysa karşılaştırdığı zaman çok büyük dezavantaj var mı?

Eğer getirmesi/getirtmesi zahmetli olmasa Canyon Grail Al 7.0 almayı düşünüyordum. Kadro kalitesi için bekleyip Canyon'u almaya değer mi dersiniz?

2019 gravel g2 11.5 kg hocam. gerçekten ağır bir bisiklet. Ayrıca boyası bana çok kaliteli gelmedi. G4 ile grail arasındaki fiyat farkını bilmiyorum ama bence canyon grail düşün.

2000 lira civarı bütçem var şehir bisikleti arayışındayım. 186 boy-94 kg için önerilerinizi alabilir miyim arkadaşlar? Marka model çok uzağım olaya. Eskişehir'de ikamet ediyorum burdan da bir satıcı önerirseniz çok mutlu olurum. Şİmdiden teşekkür ederim

@Ketumx
carraro 221 veya 224
mosso 2024
bianchi 513
corelli trivor 7
salcano citiy life 10
salcano city fun S 50

2019 gravel g2 11.5 kg hocam. gerçekten ağır bir bisiklet. Ayrıca boyası bana çok kaliteli gelmedi. G4 ile grail arasındaki fiyat farkını bilmiyorum ama bence canyon grail düşün.

11.5 kg bana çok korkutucu gelmedi. Gravel G4’te kullanılan komponentler G2’den az daha hafif gördüğüm kadarıyla, oradan yarım kilo, kadrodan da yarım kilo hafifletmeyi başarmışlarsa 10.5 kg civarı eder. Grail Al 7.0 modeli de 9.5 kg zaten.

Canyon’un fiyatı kargo, gümrük derken 2 kat ama karşılayabilirim. Ama mesela bugün verilen sipariş teslimatı için seçilen modele/boya göre aylarca sonra için tarih verilebiliyor, bayağı beklemek gerekecek. Yine gümrükte 1500€ sınırından dolayı problem var. Gidip getirme zaten zahmetliydi şimdi corona falan çıktı iyice dert olacak. Yani fiyatı eder mi emin değilim ama bir de bu sorunları ekleyince Canyon’dan vazgeçtim gibi. Yine satış sonrası destek, servis vs. düşününce Carraro o konuda avantajlı olur sanki?

Ben bu G4’ün orijinal boyasını zaten beğenmedim, bisiklet boyatmayla ilgili araştırma yapacağım muhtemelen aldıktan bir süre sonra :)

Bilgiler için teşekkürler. Aradığım bayilerden elinde olan yok. Fabrikaya mesaj attım sevkiyatlar sürüyor, bayilere sorun falan diyorlar. Sanırım 1-2 ayı bulacak, o sürede daha iyi bir şeyler çıkarsa bu fiyat bandında düşünürüm. Daha da yukarı çıkmak istemiyorum kriz kapıdayken.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: vivo
Merhaba. Ben de Carraro G2 ve G4 arasında gidip geliyorum. Forumda yeniyim. Buradan öğrendiklerimle gravel tipi bisikletin kendime daha uygun olacağını düşünerek bu yolda araştırmaya girdim ama bilmediğim o kadar çok şey varmış ki..

fiyat/performans olarak G4 tatmin eder mi yoksa üzer mi? Eğer yardımcı olabilen varsa çok sevinirim. Adını henüz duydugum onlarca yabancı menşeili markalar görüyorum ama o kadar derin araştırmaya sabrım ve zamanım açıkçası yok. O yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

Herkese güzel günler dilerim

Sevgili dostlar,

062 - 2019 model mi?
052 - 2020 model mi?

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

İki yıl arasındaki farklara bakın çok bir fark yoksa 2019 062 alırdım ben. 1senede çok bir fark olmaz herhalde belki lastikler değişmiştir. 2017,2018 olsa neysede 2019 alınır :)

Sevgili dostlar,

062 - 2019 model mi?
052 - 2020 model mi?

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Fiyatlar benzer ise kesinlikle 062. Jant, sele, karbon maşa avantajı var. Set de 105>Tiagra. Yeni kadrosu ozellik itibari ile eskisi ile benzer (ust boru, alin borusu, sele borusu) Tip olarak bence daha çirkin. Aero kadrolara benzetmeye çalışmışlar.

Herkese merhaba👋Daytona 930 alarak aranıza katıldım. 🚲
@deportivo hoşgeldiniz 👋

• Beğen
Tepkiler: serenler
Selamlar,
2020 062 yol bisikleti kullanan varmı aramızda?
Almayı düşünüyorum fakat carraronun kadro kalitesi hakkında en ufak bir fikrim yok ayrıyetten kurumsallık açısından nasıl bir firmadır? Mesela bisiklette garantilik bir sorın çıktı marka arkamda dururmu?

Alacağınız bisiklet iyi bir bisiklet ben manifesto kullanıyorum ve memnunum. Almadan önce tek tavsiyem yatay sürüşe bedeniniz uygunsa alın.
Kadro kalitesi bence iyi , hydroformed kadrolarda göbek dışında kaynak izlerinin fazla belli olmaması göze hoş görünüyor ayrıca üst segment bisiklet almadıktan sonra bence 6061 alüminyum kadrolar arasında öyle ahım şahım fark yok.
Accellbisiklet kurumsal olarak Türkiyedeki büyük firmalardan biri.
Sorun yaşama ihtimalinize karşı alacağınız yerdeki satıcı veya teknik servislerle ilgili yorumları internetten okuyun ya da imkanınız varsa gidip görün.

Merhaba arkadaşlar carraro gravel g2 ile aranıza katıldım. Ama ciddi bir problemim var ve yardımlarınızı bekliyorum. Bisikletin sele si aşırı rahatsız ve biraz kilo fazlam var. Bu konuda sizce komple sele yi değiştireyim yoksa sadece jelli kılıf mı alayım. Bugün halletmem lazım yoksa bisiklet keyif almaktan ziyade ızdırap oluyor.

@SeYaP bulunduğunuz şehirde sele ölçümü yapan yer varsa yaptırıp ona uygun bir sele alabilirsiniz.
Şayet yoksa netten nasıl yapıldığını izleyip yapabilirsiniz..

Geri