Scudo Sports

Carraro Kullanıcıları Kulübü

6 aylık bakım 1000 TL.
2 yılda 4 bakım.
Enflasyon kur farkı vs derken kaça mal olur?!
Serviste araç bakımı gibi !
O parayı alıp birde doğru düzgün yapabilseler içim acımaz. Maalesef ben hala yaşadığım şehirde hakkıyla yapan birisini bulamadım. Burada bisikleti satana kadar sonra ne yaparsan yap.

• Beğen
Tepkiler: kaganarda
Scudo
İki katı fiyat istiyor da en azından karşında bir muhatap bulursun benim aldığım sıra taksit seçeneği cazip değil o yüzden alamadım.

Fabrikaya iyi gönderebilmişsiniz. Hocam ben parasıyla göndereyim ücreti mukabilinde yapın diyorum ille de servise götür diyorlar. Yaşadığım şehirde iki tane servisi var birisi mahalle bisikletçisi diğeri ise biraz daha iyi. Burada yapılabilecek bir işlem değil diyorum ama nafile ya. Yedek parça istiyorsun bayi aracılığı ile istiyoruz bayiye yok çekiyorlar ben arıyorum bana tamam tekrar iletişime geçsinler bizimle gönderelim diyorlar nasıl bir iştir bu anlamadım ben.

Bayi ye teşekkür ettim. Onlar olmasa iş çok zor dediğiniz gibi.

• Beğen
Tepkiler: Mazm ve kaganarda
Bugün bir soru üzerine Carraro 063D'nin ağırlığını Bing'e sorayım dedim, 10.5 kg dedi:

1704793766086.png

Gerçekten o kadar var mı, kullanıp da tartan oldu mu?

Bugün bir soru üzerine Carraro 063D'nin ağırlığını Bing'e sorayım dedim, 10.5 kg dedi:

313500 dosyayı görüntüle
Gerçekten o kadar var mı, kullanıp da tartan oldu mu?

9,115 kg olarak ölçmüşlüğüm var. Burada ve devamında sele borusu çalışması yapmıştım sizinle beraber.

Herkese selamlar.
Carraro Race 062 model bisikletin ağırlık durumu hakkında, az çok fikir olması açısından bir çalışma yaptım.
Ağırlık bilgini vermeden önce bisikletim stok halde değildir.
Üzerinde ki ve değişen ekipmanlar şu şekilde
(link)
(link)
2 adet suluk kafesi ve pompa
(link)
2 adet sensör "hız ve kadans"

Bu haliyle ağırlık 9,115 kg olarak ölçtüm. İlgili görselleri ekliyorum.
Not: Pedallar takılı değildir.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
9,115 kg olarak ölçmüşlüğüm var. Burada ve devamında sele borusu çalışması yapmıştım sizinle beraber.

Zaten Bing'in verdiği linkte 10.5 kg bilgisi yok. Yapay zeka bizi kandırıyor.

İkinci kez sorunca 1 kg indirim yaptı:
1704796865220.png

Zaten Bing'in verdiği linkte 10.5 kg bilgisi yok. Yapay zeka bizi kandırıyor.

İkinci kez sorunca 1 kg indirim yaptı:
313501 dosyayı görüntüle

bing i severim. fire 3.2 için de 8.74 kg ağırlık diyor. Gerçi bu bilgiyi b&o dan çekiyor. Yine resmi ağırlık bilgisi yok. Carraro ya sormak lazım. Hatta sordum gitti.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
fire 3.3 uci var stock agirligi 8.2 kilogram. 7.7 kilograma kadar dusurebildim ama ekstrasi fazla. Kadro olarak cok fazla agir degil ama sele borusu gidon falan baya agir kullanilmis. Fire 3.2 de ayni idi agirlik olarak.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
fire 3.3 uci var stock agirligi 8.2 kilogram. 7.7 kilograma kadar dusurebildim ama ekstrasi fazla. Kadro olarak cok fazla agir degil ama sele borusu gidon falan baya agir kullanilmis. Fire 3.2 de ayni idi agirlik olarak.

bunun gidon boğazını değiştirebiliyor muyuz? Çok değişik bir yapısı var.
Ayrıca sizin bisiklette arka vites kablosunun kadro içine giren yerinde kapak var mı? Görselde ki gibi? Bende yok.
1704811380109.png

Degisir bogaz niye degismesin. Uyumlu urunu bulman gerek. Bendeki kablo daha ince elektrik kablosu su sizdirmaz contasida var.

Merhabalar. İkinci el olarak bisiklet almayı düşünüyorum. Letgo üzerinden bu ilanı buldum. Carraro force 920 yazmış ama Google yazıp aradığımda kalın tekerler çıkıyor. Yorumlarına bakmak istedim. İlk bisikletim olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kişi 5500 TL olur en son diyor. Alınır mı sizce yoksa farklı bir bisiklet mi almaliyim o fiyatlara. Bu konuda hiçbir bilgi ve tecrübem yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Screenshot_2024-01-11-08-24-21-192_com.abtnprojects.ambatana.jpgScreenshot_2024-01-11-08-24-05-759_com.abtnprojects.ambatana.jpgScreenshot_2024-01-11-08-23-39-376_com.abtnprojects.ambatana.jpgScreenshot_2024-01-11-08-23-36-623_com.abtnprojects.ambatana.jpgScreenshot_2024-01-11-08-23-43-584_com.abtnprojects.ambatana.jpgScreenshot_2024-01-11-08-24-03-265_com.abtnprojects.ambatana.jpgScreenshot_2024-01-11-08-24-05-759_com.abtnprojects.ambatana.jpgScreenshot_2024-01-11-08-23-55-504_com.abtnprojects.ambatana.jpgScreenshot_2024-01-11-08-24-00-577_com.abtnprojects.ambatana.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar. İkinci el olarak bisiklet almayı düşünüyorum. Letgo üzerinden bu ilanı buldum. Carraro force 920 yazmış ama Google yazıp aradığımda kalın tekerler çıkıyor. Yorumlarına bakmak istedim. İlk bisikletim olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kişi 5500 TL olur en son diyor. Alınır mı sizce yoksa farklı bir bisiklet mi almaliyim o fiyatlara. Bu konuda hiçbir bilgi ve tecrübem yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.313539 dosyayı görüntüle313540 dosyayı görüntüle313541 dosyayı görüntüle313542 dosyayı görüntüle313543 dosyayı görüntüle313544 dosyayı görüntüle313545 dosyayı görüntüle313546 dosyayı görüntüle313547 dosyayı görüntüle

Merhabalar. İlandaki bisiklet aslında (link). Normalde bisiklet giriş seviyesi bir dağ bisikleti. Ancak tekerleri daha ince bir modelle değiştirilmiş. Bununla birlikte bir bisiklet alırken fiyatından öce dikkat edilmesi gereken boy ölçünüz, iç bacak ölçünüz, ne amaçla kullanacağınız gibi soruları cevaplamak gerekiyor. Bu noktada forumda bir sürü ve oldukça doyurucu bilgi mevcut. Ayrıca kişisel fikrim olarak 2. el bir bisiklet alırken muhakkak yanınızda bu işten anlayan birisiyle görerek ve test ederek almak çok önemli.

Merhabalar. İlandaki bisiklet aslında. Normalde bisiklet giriş seviyesi bir dağ bisikleti. Ancak tekerleri daha ince bir modelle değiştirilmiş. Bununla birlikte bir bisiklet alırken fiyatından öce dikkat edilmesi gereken boy ölçünüz, iç bacak ölçünüz, ne amaçla kullanacağınız gibi soruları cevaplamak gerekiyor. Bu noktada forumda bir sürü ve oldukça doyurucu bilgi mevcut. Ayrıca kişisel fikrim olarak 2. el bir bisiklet alırken muhakkak yanınızda bu işten anlayan birisiyle görerek ve test ederek almak çok önemli.
Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Boyum 190. Etrafımda bilen bir yakınım yok maalesef. Ben ufak turlar yapmak istiyorum.yaklasik 8 km uzaklıkta bulunan spor salonuna gidip gelirken kullanmak istiyorum. Ve akşam gezileri gibi. Şehir içi kullanmak istiyorum yani. Yabancısı olduğum için fiyat olarak Uygun mu değil mi onu bilmiyorum açıkçası

Hala parça bekliyoruz accell bisiklet sağolsun hala bir parçayı gönderemediler.
IMG_7418.png

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Mailime cevap geldi.
28" CARRARO fire 3.2 KARBON ERKEK YARIŞ 22-V : 8.1 KG
28" CARRARO RACE 063D AERO 22-V :10.1 KG

313554 dosyayı görüntüle
Abi bu ağırlıklar hangi boy kadrolar için geçerli acaba ? Web sitesine ağırlık değerlerini girmek çok zor olmasa gerek. Ocak gelmeden ocak zammı yapmayı biliyorlar ama. Ah ulan 🤬

• Üzgün
Tepkiler: RmzBurak
Abi bu ağırlıklar hangi boy kadrolar için geçerli acaba ? Web sitesine ağırlık değerlerini girmek çok zor olmasa gerek. Ocak gelmeden ocak zammı yapmayı biliyorlar ama. Ah ulan 🤬

Farklı renkli bisikletlerin gerçek fotoğrafını bile koymuyorlar hocam, kadroları tek tek tartacaklar da siteye onu yazacaklar da, çoook uzun iş o yüzden yapamıyorlardır bence :)

Carraro 2912 sx model bisikletin vites ayarını aldığımdan beri tutturamadım. Sanki 12'li değil de 11'li sistem gibi çalışıyor. Mutlaka bir vitesi atlayarak geçiyor. Çeşitli ayarlamalarla atlamasını bir türlü engelleyemedi. Bu sorunu yaşayan var mı? Neden kaynaklı olabilir?

2 ay önce Carraro 063D modelini aldım ancak sürüş esnasında şunu fark ettim göbekten ses gelmiyor. İnternette diğer 063D modellerinde ses çıkıyor. Acaba göbekte bir sorun mu var?

(link)

2 ay önce Carraro 063D modelini aldım ancak sürüş esnasında şunu fark ettim göbekten ses gelmiyor. İnternette diğer 063D modellerinde ses çıkıyor. Acaba göbekte bir sorun mu var?

(link)
Evet bir problem olabilir.

(link)
Sizinki yeni daha,biraz eskisin hubun yağı gitsin cırlamaya başlar;)

Geri