Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro Mini Velo

@mervan kızıl
Hayır yok malesef, pek öyle sportif bir bisiklet değil.

Scudo
Suluk kafesi için delik mevcut değil. Kadroya kelepçeli suluk kafeslerinden almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Suluk için delik yokk kelepçeli almalısın

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Dün son kalan 3 ürünün 2sini ablam ve arkadaşı aldı. Kullanamazsa ben ondan satın alacağım :) şimdiden çok heyecanlı :D Bisiklet geldiğinde istediğim zaman kullanacağım o kullanamazsa benim olacak tam bir win win :D

Yol bisikletiyle bir yere gittiğimde bisikletten uzaklaşamıyordum. Bunu hiç gözüm arkada kalmadan istediğim yere bağlayıp gidiyorum. Araba ile park sorunu ve trafikten gına gelmişti. :)
Tam bir atom karınca fıtı fıtı gidiyor. Düz yolda mevcut dişli oranıyla anca 27-28 km hıza ulaşılabiliyor. 20 ile falan gidebiliyorsunuz.
İyi ki almışım :)

@seydieser
Şu an stok yine 3 olmuş. Acaba satış taktiği midir?

aynen öyle sayılı filan üreltildigi filan yok numara anlıyacaıgınız olsun ürün güzel kullanmaya bakın :)

Sonuncuyuda bu öğlen ben aldım. Tamammen keyfekeder sürmek için. Yol bisikletime kardeş olsun diye :)

• Beğen
Tepkiler: KOMA
merak etmeyin 4 5 günü stok güncellerler :)

Sahibinde birtane var uyaraa sana onu alabilirsin

Bu sefer gerçekten bitti galiba :) önceki seferde iadeler oldu galiba onları eklediler.

@Snanscam
Onu gördüm, ne zamandır takibimde. Ancak dedim ya ablam yeni aldı diye, bisikletin kurulumunu yapacak yetkili servis bisikletin mukavva kutusu açılırsa garanti kapsamı dışında kalır, kutuyu açmadan getirin demiş. O sahibinden.com'daki ilan da kutusundan çıkartılmış maalesef. Acaba kurulum ve garantide problem yaşatır mı?

BİSİKLET ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPAN VARMI ? YAPAN VARSA NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER YAPTINIZ GÖRSELDE PAYLAŞIRMISINIZ BEN GİDON BOĞAZI DEİŞTİRDİM PEDAL BİSİKLETTE GİDON BOĞAZI TAM BU BİSİKLETE RESİM ATICAM :)

@seydieser yani bisikletde bir problem yoksa sahibindekinde alınabilir aynı şekil paketleyip göndersin sürüş sırasında sıkıntı çıkarırsa garanti kapsamına girer yani bu nasıl girmiyor saçma paketde deformasyon yok bisikleti kurdun misal biyeri bozuk hatalı veya göbeğinde problem var vss garanti kapsamına girer mutlaka

Merhabalar, 1 ay önce aldığım Mini Velo'yu satmayı düşünüyorum. Max 150km kullanıldı. İlgilenen olursa özelden ulaşmasını rica edicem.

tam bir uğur böcüü :utan:
keyifli sürüşler dilerim.

Gidonu ucuza bulduğum kısa deep riser bir alüminyum gidon ile değiştirdim. Biraz daha sevimli oldu, manevra yeteneği de oldukça arttı. En az bir yarım kilo da hafiflemiştir. Vites fren tellerini de kısaltayım bir fotoğraf koyarım.

Geri