Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro nereden alınmaz!

@Kuzey Ege

Accell grup konusunda söylediklerinize kesinlikle katılıyorum, garanti dahilindeki parça değişimlerine kadar sürekli sorunlu..

Scudo
Selam
Öncelikle; Yaşadığınız sorun için üzgünüm, geçmiş olsun.

Ben yıllar sonra bisiklet sahibi olmaya karar verdiğimde, Bisiklet dünyasının duayeni olan "saraçhane" tüneline gittim.
Alt seviye şehir bisikleti "Bisan Sırano"mu "Doğan Bisiklet"ten aldım.

İlginç olan şu ki; kurulu halde sıra sıra dizilmiş olan yüzlerce bisikletin içinden "marka" ve "kalite"sine güvenerek beğendiğim Bisan Sırano'mda, satıcının söylediklerinin ne bir fazlası, ne bir eksiği ne de bir çizik yoktu.

25 Yıldır özel bir şirkette "satın alma yetkilisi" olarak elde ettiğim satın alma tecrübelerim, ürün temininde hangi kriterleri baz alarak doğru fiyat/performansı yakalamam noktasında bana çok yardımcı oldu.

Alt seviye şehir bisikleti olmasına rağmen, bisikletimden oldukça memnunum.
Çünkü bütün bakım, onarım ve ayarlarını herhangi bir bisikletçiye emanet etmiyor, titizlikle kendim yapıyorum.

Bakım, onarım ve yedek parça servisi olarak da, İstanbul / Gaziosmanpaşa'da yerleşik "Taşkın Bisiklet"i tavsiye ediyorum. Sayın Aşkın bey gerek sohbeti, gerekse, sektöre ilişkin bilgi ve birikimi ile kaliteli hizmet sunuyor.

Not: Yeşilpınar Vialand'ın arkasında yerleşik Sitil Bisiklet'i de unutmamak gerekli. Sitil Bisiklet orijinal Shimano parçaları uygun fiyatlı olarak satarken, satış sonrası hizmet ve daim güler yüzü ile övgü ve tavsiyeyi de hak ediyor.

Mesut DOĞRU

internetten alisveris yapin parcalari iyi bisikletci bulun 10 tl verin seve seve takar sirkeci eskiden iyiydi simdi muadili cok
Welgo rulmanli pedal 30 tl
Sirkecide 60 tl neyse sana 50 olsun
Eger almazsan heralde bi girdukleri yuzu unutmuyorlar ilgilenmezler hatta terslerler
Not:cogu esnaf boyle
Simdi yol bisikleti pabucu alacam ama nerden bilmiyorum internetten bakiyirum artik

@starbuck
Evet arkadaslar, yesilpinar sitil bisikleti sakin es gecmeyin, hesapli fiyatlari ve duzgun ustaligi ile oldukca efendi bir esnaftir kendisi.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Yok gene gidip gavur malı bisiklet alacağım İki katını verip, tam aklıma flexi 107 yatmışken. Ben Dahondan şaşmıyım. Sonrada niye yerli malı bisiklet kullanmıyorsun, kullanıyımda dert sahibimi olayım.

Sirkeci ileri bisiklet hakkında fikri değişen var mı arkadaşlar çok uygun fiyat verdiler ne dersiniz alayım mı ordan almazsam nerden alayım sizce?

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
carraroyu bilmiyorum ama bianchi asıl nerden alınmaz iyi öğrendim oda bana kalsın.

Söyleyin biz de öğrenelim lütfen ikisi de aynı üreticinin bisikletleri zaten

@kırık zincir
Sn kırık zincir ben Bianchi katlanır bisikletimi n11.com da mağaza açan Koçak Motor'dan aldım. Ürün açılmamış orijinal kolisinde olmak üzere, siparişimden 20 saat sonra elime ulaştı. Satıcının iletişi gerçekten çok iyi idi.
Esen kalın.

@by_demirtas

Sene 2011 Yaş daha 17-18 o zamanlar. Kan deli akıyor. Sakatlanmamışız hayat bisiklet ve forum ikilisinde dönüyor. Tapatalk bildirim gönderdi. Gireyim bakayım dedim :) . Sizden önce konuyu hortlatan arkadaş başarılı hortlatmış maşallah forumda hiçbir şey değişmemiş :D

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Genelleme yapmak doğru olmaz. Şehrimdeki Carraro bayisi gayet güzel hizmet veriyor

accel biiklete mahkumuz fiyatlar almış başına gitmiş ne yapabiliriz ben de yeni bir carraro aldım

Arkadaş zaten Carraro alınmaz demiyor. Nereden alınmaz diyor. Bütün şubelerini değil sadece bir şubesini kastediyor.

Geri