Selam
Öncelikle; Yaşadığınız sorun için üzgünüm, geçmiş olsun.
Ben yıllar sonra bisiklet sahibi olmaya karar verdiğimde, Bisiklet dünyasının duayeni olan "saraçhane" tüneline gittim.
Alt seviye şehir bisikleti "Bisan Sırano"mu "Doğan Bisiklet"ten aldım.
İlginç olan şu ki; kurulu halde sıra sıra dizilmiş olan yüzlerce bisikletin içinden "marka" ve "kalite"sine güvenerek beğendiğim Bisan Sırano'mda, satıcının söylediklerinin ne bir fazlası, ne bir eksiği ne de bir çizik yoktu.
25 Yıldır özel bir şirkette "satın alma yetkilisi" olarak elde ettiğim satın alma tecrübelerim, ürün temininde hangi kriterleri baz alarak doğru fiyat/performansı yakalamam noktasında bana çok yardımcı oldu.
Alt seviye şehir bisikleti olmasına rağmen, bisikletimden oldukça memnunum.
Çünkü bütün bakım, onarım ve ayarlarını herhangi bir bisikletçiye emanet etmiyor, titizlikle kendim yapıyorum.
Bakım, onarım ve yedek parça servisi olarak da, İstanbul / Gaziosmanpaşa'da yerleşik "Taşkın Bisiklet"i tavsiye ediyorum. Sayın Aşkın bey gerek sohbeti, gerekse, sektöre ilişkin bilgi ve birikimi ile kaliteli hizmet sunuyor.
Not: Yeşilpınar Vialand'ın arkasında yerleşik Sitil Bisiklet'i de unutmamak gerekli. Sitil Bisiklet orijinal Shimano parçaları uygun fiyatlı olarak satarken, satış sonrası hizmet ve daim güler yüzü ile övgü ve tavsiyeyi de hak ediyor.
Mesut DOĞRU