BurakLEE
Daimi Üye
- Tepki
- 104
- İsim
- Burak
- Bisiklet
- Giant
:confused:Bende geçen hafta carraro 225 ile kaza yaptım. Ters yönde giderken park etmiş minibüs arkasından çıkan elektrikli bisikletle kafa kafaya girdik ön maşa ve lastik havası düşük olduğundan arka teker bir metre yukarı çıktı geri düştüm ama ön jant gitmiyordu. Elle düzelterek yoluma devam ederken arka vites aktarıcı Zincire dolandı ve kırıldı . Bisikletçiye muadil Altus mu taktın dedim farketmez aynı hepsi deyip geçiştirdi. arkaya shimano xt tourney taktı ve 120 tl aldı. Bu fiyat bana çok geldi ama neyse dedim. Gerçek fiyatı ne kadara takılıyor ? Ayrıca ön jant orijinal 100 tl civarı tutar dendi. Bende ön tekeri 2 ayrı zanaatlar tamircide 15 tl den 2 kez akort ile 30 tl ye %95 oranda düzelttirdim ama az eğrilik kaldı. Ancak yalpalamıyor . Şuan gidiyor. Bu bisiklet kaç kg ve buna uygun Olarak shimano air yada polisport coloroda city Çamurluktan hangisi olur ? Ayrıca sürekli şehir içi kullanan biriyim bunu satsam mı diye düşünüyorum daha hafif bisikletlere binince aklımda soru işaretleri kaldı. Yada çamurluk ve öne askılı sök tak olan sepet takıp mı kullansam bilemiyorum.