Çakal ingilizler kadro boyunda da standart inç .. Ne biçim millet arkadaş bunlar. Bu arada 2,54 cm kraliçenin baş parmağının kalınlığıdır arkadaşlar. bilmeyenler için söyleyeyim
Arkadaslar dün 19.00 itibariyle Carraro Sportive 225 aldım çok mutluyum bunu sizle paylasmak istedim. Iç bacak ölçüm 72-73 cm civarinda internet sitelerinde 49-50 cm kadro öneriliyordu ama deneyince 46 cm kadro daha iyi geldi. Umarim bi sikinti olmaz. Herkese bol pedallı günler diliyorum.
gelen gecen bu bisikleti almaya basladi, izmir'de gormedigim yer kalmadi, abartmiyorum her bisikletciye gittigimde bir tane sportive serisi ya hazirlaniyor oluyor yada biri gelip aliyor, cok da şık bir bisiklet
Carraro ailesine biri daha katıldı.Benimkide 46.
Hayırlı olsun.
Ne var bu bisiklette anlamadım Bende çoğunluğa uydum aldım memnunum ama illaki yol bisikleti zamanıda gelecek..
Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim hepinize, bir arkadaş fiyat sormus 1000 tl ye aldım bakırköyde metin abiden (Metin Bisiklet ). En kısa zamanda fotoğraf da paylaşacağım..
@Emre O.
ya o gün 3-4 yere sordum sordurdum falan kalmadı dendi, orada denk gelince alıverdim ya 1000 den aşağı inmedi. bende kacırmak istemedim açıkçası, acelem de vardı.
Uzun süredir bir bisiklet arıyorum. Rengine, kadrosuna ve disk frenine aldanarak Carraro Sportive 225 diye yatıp kalkıyorum. Carraro sitesinde 1035 lira fiyat biçilmiş. Kızıltoprak İleri Bisiklet ise 930 liraya nakitte veriyor. Aynı bütçeye önereceğiniz başka bisiklet olur mu? Ya da İleri Bisiklet'ten bu bisiklet alınır mı?
Günlük yol beklentilerim Kadıköy üzerinden Caddebostan'a geçiş, Dragos'a doğru yolculuk ve eve dönüş. Bunun dışında bisikletle toplu taşıma entegrasyonu geliştikçe Beşiktaş gibi mesafelere bisikletle gidebilmek isterim. Bisiklet seçimim uygun mudur?
Hafta sonu bisiklet işini bitirmek istiyorum, görüşlerinize değer veriyorum İyi günler...