Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive 224, 225 ve 227 hakkında

Scudo
beyfendiye yardımcı olun yoksa birazdan forumu komple ele geçirecek
 
Ten on da üç numaradasınız.

Eğer arka, biraz da ön göbek rulmanlarından gelen sesten bahsediyorsanız, normal o. Bazılarının hoşuna bile gider o ses. Benimki şahsen motosiklet sesine yakın.
 
Uc baslik actim.oteye gitmiycem soz:)yeter ki yorum verin.ki actigim diger baslikta eleman soyle yorum yazmis:"ses sizden geliyo olmasin"
Tovbe estfrllah

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Onden degil abi arkadan geliyo.takir tukur gidiyo.artarak devam etmese benim de hosuma gidicek belki ama.. aynisindan arkadasta var.adam catir cutur toprak tas dinlemiyo kullaniyo.ses yok buna ragmen.ki zaten bulunamadi kaynagi.caresiz bu sekilde binicem

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Arka tekeri sağa sola oynatmayı deneyin boşluk varsa ses ordan geliyordur. Göbeklerin sıkılması gerekir.
 
@Oğuzhan YAVUZ

Bosluk.yok.bu sabah ordan suphelenerek gobegi actim.temizledim.bilyalar tertemiz.jantta sorun olabilir mi?aklima simdi orasi geliyo:) ?

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Benimde başıma benzer bir olay geldi . Çıtırdı şeklinde bir ses yaklaşık bir ay dinlemedim bulamadım. Sıkılabilecek tüm parçaları göbekleri kontrol ettim bulamadım. Sesssiz bir ortamda bisiklet sürerek sesin kaynağını buldum. Meğer sele borusunun kadroya takıldığı kısıma toz girmiş ağırlığım çöktükce seleye çıtırdı yapıyormuş. Seleyi çıkardım borusunu ve takılan kısmı bir güzel sildim ses kalmadı. Size sele borunuzu ve bisiklete takılan sıkma mandalın iç kısmını silmeyi deneyin toz girmiş olabilir.
 
@Oğuz han T

Zaten bisikletin uzerinde ne kdr sikilcak yer varsa SIKTIM:)CARESIZLIKTEN:)geriye ne kaldi bilmiyorum.citirti aynen.dediginizi deniyim.eger var ya oyle biz toz varsa orda ve ondan yapiyosa o tozun vay haline:)

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Pedalların Aynakol'a bağlanan kısımları Gresslenmediyse yapar. çıtçıtçıt :)
 
@Hüseyin Gündoğdu

V40 SIKTIM ORAYA:)?

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
WD40'ı yağlayıcı olarak kullanmayın. pedalların oraya Gres yağı sürülüyor. ve büyük bir ihtimalle ses ordan geliyor.

@ardadurmus
 
@Hüseyin Gündoğdu

Deneyecegim.tsk

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Merhaba

Bu konu pek konusulmamis sanırım bakım ları ne yapıyorsunuz 6 ay oldu alalı hiç bakım olmadi yetkili servis 175 dedi 6 aylık ağır bakıma yaptırmalı mi ? Motorum var 3000 KM bakıma giriyor 80 TL tutuyor ve resmen incigine kadar kontrol ediliyor , sen yap demeyin pek anlamıyorum :) veya yetkili servis olduğu için mi pahalı sıradan bir servise gitsem 6 aylık bakım desem sonuç ta aynısı mı olacak

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Dostum bir ara ev arkadaşımın da başına gelmişti orta göbek tarafını baya söktük aradık akşam akşam sonra baktık ki pedal gevşemiş çözüm olmayabilir ama bir bak istersen
 
Sorun büyük ihtimal jant tellerinde. Teller ne çok sıkı ne çok gevşek olmalı. Bunun yanında en önemli nokta; jant çemberi göbeğin hizasını ortalamamış durumda, sağ ya da sola hangi tarafa yatkın ise o tarafa daha fazla yük biniyor ve ses çıkmaya başlayabiliyor. Tavsiyem lastiği komple söküp hem çemberin hizasına bakmanız hem de telleri tekrar gözden geçirmeniz.
 
@Bukarap

Kardes orta gbk söktum baktim.saglam sikinti yok.arka gobek veya jant tellerinde sikinti ama servis bilemedi.haftaya tatil donusu saglam bi bisikletci varmis.ona goturcem son caree

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Geri