Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive 224, 225 ve 227 hakkında

@Murat K.

@ardadurmus



MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi



MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Scudo
26.07.2014 tarihinde gidip aldım kadro boyunu bulmak çok zordu bu konuda Pendik de bulunan Merkez Bisiklet çok yardımcı oldu çok fazla çeşitleri ve uzman bir satış elemanları var tam anlamıyla bir aile dükkanı çok samimi,nazik ve netler aklımda bir soru kalmadan aldım. Peşinde indirim yaptılar ve 1000tl nakit paraya aldım, 20tl ye bisiklete takılan pompa dan, 35tl ye bisiklet kilidi aldım ama kilit benim gözümde pek sağlam gözükmüyor daha önceden aliexpress den aldığım arka lazerli ışık,km sayacı ve bisiklet kornasını taktırdım.
Bisikletimle pendikten gelirken 7 km sürdüm ve tek sorun sele ağrısıydı oda uzun süredir bisiklet sürmediğim içindir diye düşünüyorum bu arada orjinal selesi jelli değil haberiniz olsun.
Bayramda 25 km maltepe pendik sahil arası git gel yaptım(bu arada yeni yapılan maltepe sahil bisiklet yolu harika ama bir kısmı henüz bitmemiş çıkmaz sokağa giriyorsunuz) ve bu kısa sürüşümde söyleye bileceğim sele halla ağrı yapıyor ön vites 3 de iken sürtünüyor bide hidrolik fren farkını anlayamadım bendemi sorun var bisikletimdemi bilemedim okuduğum kadarıyla fren çok yumuşakmış ama benimki öyle değil kullanan varsa sizin bisikletiniz nasıl?















 
@Emre O.

Kusura bakmayın, foruma uğramayalı hayli olmuş. Teşhirdekini aldım, 900 liraya kadar düştü İleri Bisiklet. Teşekkür ederim :)
 
Hayırlı olsun.En iyisini yapmışşısnız ben hala inceliyorum inceledikçe dahada karmaşıklaşyor :D
 
Arkadaşlar yaşım 14 boyum 170 bu bisikleti almak istiyorum önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
 
Eğer bu modele karar verirseniz elimde sıfır hiç kullanılmamış olarak mevcut.Daha üst bir bisiklet alındığı için kullanılmadan satılık durumda.Karar sizindir.
 
Donanim acisindan benim de hosuma giden bir bisiklet. Surdukten sonraki gozlemleriniz bekliyoruz [emoji4]
 
bende bu bisikleti almaya karar verdim fakat askere gidecem kasım da 5-6 ay yatacak ondan dolayı erteleyebilirim çok içimede batio alamamak 46 ve 51 kadro seçeneği var
 
Iyi geceler,
225 almak istiyorum. Ama uygun kadroyu bulamiyorum boy 178 bacak içi 80 cm. Hesaplama motorlarinda 18.08 inc /53cm cikiyor. Bugün ist/b.koyde 46 sini buldum küçük geldi. Mustafa kardes sen nerede buldun 51 i. Ayrica küçük kadroyu alsam cok sorun yasarmiyim. Bu arada nasip olursa bende kasimda askere gidiyorum kisa dönem o yuzden biran once busikletimi alip turlamak istiyorum. Cevaplariniz icin tesekkurler.
 
Geri