26.07.2014 tarihinde gidip aldım kadro boyunu bulmak çok zordu bu konuda Pendik de bulunan Merkez Bisiklet çok yardımcı oldu çok fazla çeşitleri ve uzman bir satış elemanları var tam anlamıyla bir aile dükkanı çok samimi,nazik ve netler aklımda bir soru kalmadan aldım. Peşinde indirim yaptılar ve 1000tl nakit paraya aldım, 20tl ye bisiklete takılan pompa dan, 35tl ye bisiklet kilidi aldım ama kilit benim gözümde pek sağlam gözükmüyor daha önceden aliexpress den aldığım arka lazerli ışık,km sayacı ve bisiklet kornasını taktırdım.
Bisikletimle pendikten gelirken 7 km sürdüm ve tek sorun sele ağrısıydı oda uzun süredir bisiklet sürmediğim içindir diye düşünüyorum bu arada orjinal selesi jelli değil haberiniz olsun.
Bayramda 25 km maltepe pendik sahil arası git gel yaptım(bu arada yeni yapılan maltepe sahil bisiklet yolu harika ama bir kısmı henüz bitmemiş çıkmaz sokağa giriyorsunuz) ve bu kısa sürüşümde söyleye bileceğim sele halla ağrı yapıyor ön vites 3 de iken sürtünüyor bide hidrolik fren farkını anlayamadım bendemi sorun var bisikletimdemi bilemedim okuduğum kadarıyla fren çok yumuşakmış ama benimki öyle değil kullanan varsa sizin bisikletiniz nasıl?