Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive 224, 225 ve 227 hakkında

Scudo
Sizce tarih olabilir ama isterim turda rotorunuza birsey olur beddua olarak algilamayin

V frenin kecelerini alip bisiklette tasiabilirsin ve olumsuz bir durumda sokup takabilirsin ya hidrolik frende ne yapacan o zaman tarihi marihi gorursun.

hocam ne hava yapması :) Cidden komik duruma düşüyorsunuz hidrolik freni kötüleyerek. Ayrıca balatayı da yanında taşıyabilirsin ve değiştirmek cidden kolay.

Benim Hindistan'a gitmek üzere tasarlanmış bir tur bisikletim mevcut. Fuji Touring. :) dediğiniz gibi v frenli ama hibrit değil bakın tur bisikleti. Artık Trek bile bilmem kaç bin euroluk tur bisikletine (720D modeline) hidrolik fren kullanıyorsa bence daha fazla konuşmanın alemi yok.

• Beğen
Tepkiler: zemberek
Evet arkadaslar 224 alacagiz diye ciktigimiz yola istedigim renk ve kadro olculerimin olmamasi sebebiyle 225 ile eve donduk hemde 224 un fiyatiyla.Saticinin telefonda bana yanlislikla bilgi vermesi uzerine mahcupligunu ve hatasini telafi etmek icin 224 un fiyatiyla 225 i verecegini soyledi ve bizde aldik.Bisiklet cok guzel tavsiye ederim…

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
Musa Bey paylaşım için teşekkürler.

Bende de benzer bir durum var akşam inceleyeyim mesajım bulunsun. Paylaşım için teşekkürler.

Hidrolik fren kullamamış kişilerin HD leri kötülemesi bak seninkine şunlar olur benimki taş gibi falan demesi biraz komik kaçıyor artık uci bile yol yarışlarında disklere yeşil ışık yakmışken bu tartışmalar gereksiz ayrıca benim disk frenim varken sen turda bununla zorluk çekersin bak o olur bu olur demek heves kırıyor incitiyor. hiçbir disk kullanıcısıda bu v frenler dandik bem bastığımda frene zınk diye duruyorum siz anca yolun sonunda duruyorsunuz diye çamur atmıyor yada bak senin janta biraz çamur gelsin bak neler oluyor demiyor. Diskin amacı farklı v nin amacı farklı ben şahsen dağ bisikletçisiyim ve disk kullanıyorum napayım tura gidiyorum diye fox maşayı çöpe mi atayım gidip yerine dandik bir maşamı alayım v fren ayakları olan. Arabadaki kampana ve disk gibi düşünün siz güvenlik için hangisini tercih edersiniz?

@Yiğit Kirazpınar
Sonuna kadar katiliyorum bana cok diyen oldu hd alma soyle olur boyle olur diye bende ne bileyim bunlari dinleyerek 224 almaya gitmistim v fren.Gittigim yerde 224 un istedigim kadro boyu ve rengi olmayinca 225 aldim.Ama iyiki almisim diyorum.Hd nin verdigi guven hissi hic bir yerde yok tek parmagin yetiyor durmaya ve ayri bir havada katiyor.Soylenenler hep bosmus bence gidin gonul rahatligiyla hd alin…

@Mustafa_Sayar kesinlikle haklısınız kullanmadan kimse bilemez sonuçta. hepimizin bir v fren geçmişi vardır illaki ama hd kullanan ve bunu her koşulda hakkıyla kullanan okadar çok insan yok ama nedense herkes atıp tutuyor. Ya okadar komikki forumda yine bir hd v tartışmasında bir arkadaş yazmışki siz işi yağa yaptırıyorsunuz bense kendim freni hissetmeyi seviyorum sadece gülmüştüm yapacak birşey yok hayatında hd görmemiş ama ahkam kesebiliyor işte.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa_Sayar
Hidrolik frenin, frenlemesi gercekten muazzam. Ama hidrolik disk fren kullaniyorsaniz, balata degisimi, yag eklemesi, kaliper ayari gibi seyleri bilmek gerekiyor. Yoksa her sorunda bisikletci yolu tutarsiniz.

Hayırlı olsun. Bu seride tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba benimde çok hoşuma gidiyor ama tur bisikleti olarak kullanılır mı yüklü performansı nasıldır merak ediyorum ?

Merhaba

Sürekli şehir içinde kullandığım 225 i bu sene yazlığa götüreceğim inş. Orada arazi de sürmek istiyorum kalın teker takma şansım var mı ?

Sevgiler

Geri