Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive 227

@çağatay atik
Hocam 35.sayfa da olmamasi doğal çünkü o zamanlarda satista değildi 227 yanlis hatırlamıyorsam 90.sayfalardan sonra yeni yeni alan arkadaşlar vardi.bende 1 ay icinde alacağım insallah. Istanbula gideceğim günü sabirsizlikla bekliyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Gölde http://img.tapatalk.com/d/14/05/19/apa3a7az.jpg

LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Oğuz han T
beyler bu bısıkletın yanı carraro 227 nın 2013 uretımı varmıydı.

ben 2014 mart cıkıslı bılıyorum

ama bı arkadas 2013 yılında da yurt dısı uretımı olup turkıyede satıldı gıbı yorumlar yaptı

@çağatay atik

Sportive 227 2014 model çıkışlıdır. Italyan carraroda da sportive 227 diye bir model yoktur. Bu forum içinde de ilk alan benim :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam bende oyle okumustum forumda... ama emin olamdm bi sorayim dedimm :))

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar. Konuyu görünce size bir sorayim dedim.Mtb bisikletim vardi. Bende şehir bisikletine geçiş yapmak istiyordum. Corratec X-Vert Motion (full deore) ile takas edeceğim. Bisikletim ilk gunki kadar temiz. Carraro 227 ile takas yapalim diyor bir arkadaş. Ne diyorsunuz takasa gireyim mi. Carraro da 6 aylik temiz bir bisiklet.

Merhaba arkadaşlar. Konuyu görünce size bir sorayim dedim.Mtb bisikletim vardi. Bende şehir bisikletine geçiş yapmak istiyordum. Corratec X-Vert Motion (full deore) ile takas edeceğim. Bisikletim ilk gunki kadar temiz. Carraro 227 ile takas yapalim diyor bir arkadaş. Ne diyorsunuz takasa gireyim mi. Carraro da 6 aylik temiz bir bisiklet.

Seneye kısmetse almayı düşünüyoruz arkadaşımla. Ama ben biraz hırçın kullanırım kaldırımdan atlamalar zıplamalar filan, ince teker sıkıntı yaratır mı? Bugüne kadar hep 1.95, 2.0 kullandım

Bu da benim:)

Dosyalar

• 20150711_151033.jpg
    20150711_151033.jpg
    123,1 KB · Okunma: 84
Gencler yeri değil belki ama telden girdim konu bulamadim arka lastige civi girdi onden girip yandan cikti ucu havasi hemen indi ve eve yakindim binmeden eve gectim civi yi cikarttim simdi sorum normal bir bisikletciye gitsem isimi halledermi yoksa bisikleti aldigim yere mi gitsem zirhli oldugu icin yapabilirler mi acana sorun cikmasin sonradan :-D direk ic lastik mi alsam taksam dis lastigede icten yama yapmak gerekir mi ?

Uzun zamandır şehir bisikleti araştırıyorum bütçeme gore en uygun bisiklet Carraro sportive 225 ama burada yazılanları okuyunca bir gaza geldim :) kendimi biraz daha zorlasam 227 modelini mi alsam diye düşünenden edemedim. Aradaki 225 ile 227 modelleri arasında 250 lira gibi bir fark var bunun için değer mi?

Valla ben cok memnunum 227 aldigima istedigim anda kitleyip açıyorum amortisoru artik keyfimi aldim bunu satip race 052 gecicem :-D carraro iyi ya 4 5 aydir suruyorum daha tik demedi ayar yapmak icin bile servise gitmedim keyifle binersin birde şunu anladım donanim farki hakketten kendini belli ediyor arkadaş ta ng650 var yanima bile yaklasamiyor ayni clasmanlar degil belki ama farkki gozluyosun.

@TolgaK. Kırmızı siyah rengide var.ben kullanıyorum yakında resimlerini ekleyecegim.

@Oğuz han T

hocam merhabalar carraro sportive 227 yi hiç tarttınız mı kaç kg basıyor internette bununla ilgili bir bilgi bulunmuyor da ?

Ayaklik cok agir 300 gr falan vardir ben cikaracagim.
(link)
(link)
(link)

Ya arkadaslar yeni geldim siteye bisiklet almayı düşünüyorum Carraro sportive 221 i önerirmisiniz nasıl bir bisiklettir?

227 yi yakın zamanda alan var mı acaba. En düşük kaça alabiliriz?

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@semihus
2016 model çok pahalı geldi bu sene. 1700 liraya bir arkadaş aldı bugün. Kadro boyu size uygun bulabilirseniz 2015 almaya çalışın. 1300 lira civarı olmasi lazım. Nakit te de indirim yapıyorlar zaten. İnternet fiyatları da indirimli olabiliyor. Mutlaka internet fiyatlarına da bakın.

@Anonim (link) Sitede 2 tane ilan var neden bu kadar fark var diyordum model farkından dolayı imiş.

@Anonim (link) Bunu alacam lakin garanti süresi 12 ay diye yazmışlar. Distribitör garantili olmayabilir mi acaba? Var mı öyle olaylar bisiklette?

Geri