Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro sportive 327 güncesi

Scudo
Merhaba arkadaşlar,

Bende bu modeli almayı düşünüyorum ancak stok durumlarından ötürü deneme fırsatım olmadan kargoyla almam gerekecek. Boyum 1.65 kadro boyu olarak ne önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar,

Bende bu modeli almayı düşünüyorum ancak stok durumlarından ötürü deneme fırsatım olmadan kargoyla almam gerekecek. Boyum 1.65 kadro boyu olarak ne önerirsiniz?
Bacak boyunuzu ölçmeniz gerekiyor çünkü vücut/bacak boyu oranı kişiden kişiye göre değişir. Yine de denemeden alacaksanız rahat edemeyebilirsiniz iade etme seçeneğine dikkat edin derim.

Boy 165cm bacak iç boyum 74 cm 48 kadro benim için uygun olacak diye düşünüyorum. Satıcıyla o konuyu konuşurum tabi teşekkürler

Ben de 327 kulübüne katılmış bulunuyorum. Bugun kısa bir keşif sürüşü yaptım gayet keyifliydi. Bisikleti İstanbulda bulamadığım için İzmit deki Şişman Bisikletten aldım. Boy 165cm bacak iç boy 74cm için 44 kadro boyu daha uygun geldi.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
3 gün önce 2015 modelini alarak kullanmaya basladim. 700x35c icin f/p ic lastik arayisim var. Ayrica michelin protek icin de ya cok iyi ya cok kotu yorum yapilmis, hali hazirda da 4-5 sene gecmisken ilk firsatta lastikleri de yenilemeyi dusunuyorum. Her ikisi icin de mantikli onerilerinize acigim. Herkese keyifli surusler

3 gün önce 2015 modelini alarak kullanmaya basladim. 700x35c icin f/p ic lastik arayisim var. Ayrica michelin protek icin de ya cok iyi ya cok kotu yorum yapilmis, hali hazirda da 4-5 sene gecmisken ilk firsatta lastikleri de yenilemeyi dusunuyorum. Her ikisi icin de mantikli onerilerinize acigim. Herkese keyifli surusler
protek lastikler hem ağır (700 g) hem 1 mm zırhı var (/çok yetersiz) hem de ıslak zeminde yağ gibi kayıyor.

Tavsiyem cst olabilir ben xpedium pro kullanıyorum zırh tercihine göre platinium da alınabilir

• Beğen
Tepkiler: Tai
Ben de 327 kulübüne katılmış bulunuyorum. Bugun kısa bir keşif sürüşü yaptım gayet keyifliydi. Bisikleti İstanbulda bulamadığım için İzmit deki Şişman Bisikletten aldım. Boy 165cm bacak iç boy 74cm için 44 kadro boyu daha uygun geldi.
44 kadro boyunun sizin için uygun olduguna emin misiniz? İç bacak boyunuz 74 ise size 48 kadro uygun olması lazım

44 kadro boyunun sizin için uygun olduguna emin misiniz? İç bacak boyunuz 74 ise size 48 kadro uygun olması lazım

Hibrit bisikletler için baktığım tabloların 40 ın üstü 44 ün altı gibi sınırlarda kalıyorum. 48 yoktu denemedim ama büyük olurdu diye düşünüyorum. Şuan sele boyunu resimdeki yüksekliğe ayarladım.

Dosyalar

• 776FF0B5-53E1-4E25-8155-A013E0E38943.jpeg
    776FF0B5-53E1-4E25-8155-A013E0E38943.jpeg
    1,7 MB · Okunma: 104
  • A2EE8671-F1B5-4D1E-B676-D3F39C85674E.jpeg
    A2EE8671-F1B5-4D1E-B676-D3F39C85674E.jpeg
    1,7 MB · Okunma: 100
Ben de sanırım 327 modelini alacağım. İst Nihat bisiklet 2500 fiyat verdi. İlk bisikletim olacak bakalım . Boy 174 52 kadro büyük gibi geldi 48 elinde yokmuş

Ben de sanırım 327 modelini alacağım. İst Nihat bisiklet 2500 fiyat verdi. İlk bisikletim olacak bakalım . Boy 174 52 kadro büyük gibi geldi 48 elinde yokmuş

Ben de 327 almak istiyordum. Bisikleti bulunduğum şehirde bulamayınca sportive 220 satın aldım. Boyum 180 cm. 48 kadro boyu çok iyi oldu. Takriben 15-16 senedir bisiklet kullanmadım. Benim de ilk bisikletim sayılır.

Merhaba, ben de uzun yıllar sonra bisiklete bir Carraro Sportive 327 ile döndüm geçtiğimiz hafta. 1,75 boy ile 48 kadro daha uygun geldi bana, 52 kadro da denedim ve üst boru bacak arasına değiyordu. sanırım 320 serisinin üst boru yüksekliği 220 serisine göre daha yüksekte. Aldığım yerde (Bursa Canda Oyuncak & Bisiklet) sportive 328 de olmasına rağmen sırf renginden dolayı 327'de karar kıldım. Liste fiyatından %10 da indirim yapıyorlar standart olarak. Şimdilik diğer aksesuarları toplamaya çalıştığım için kısa 2 tur attım 1'er saatlik ama özlemişim valla bisiklete binmeyi.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Güzel bisiklette satarken 35c kojak koysalarmış diyor insan. Üzerindeki lastikler patlamaya karşı dirençli ama ağır. Pek akıcı da sayılmaz.

Merhaba
Kardeşim de dün 2020 Carraro sportive 327 edindi. Seçimi vs. konularda forumdan çok istifade ettim. Model ve kadro yıllar itibariyle nispeten değiştiğinden güncel 327 kullanan arkadaşlarla yakın temasta olmamız faydalı olacaktır bu başlık altında.

Seçim aşamasında da takip ettiğim kadarıyla henüz yeterli veri tabanı yok bu model hakkında nette ve forumda.

Sedona 410 ile bunun arasında kalıp Sedonayi seçmiştim. Ama bu da çok güzel bence güle güle kullanın

Merhaba

Ben de 2020 model 327 ile aranıza katıldım. Belki arkadaşlara yardımcı olur 175 boy, 74.5 iç bacak boyu ile 48 kadro uygun geldi. 44'ü de denedim ama 48 uyumu daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: remycem
Merhabalar aklımda uzun süredir cs 327 modeli vardı .Boyum 175 iç bacak boyum 78 bana uygun kadro boyu 50-52 arası sanırım. Bir tane 2016 model buldum fakat s beden olarak geçiyor cm cinsinden kaça karşılık gelir, bilgisi olan var mı ? Bir de uzun süredir bisiklete binmiyorum yanlış seçim yapıp bisikletten soğumakta istemiyorum

Merhabalar
Boyum 1.86. İç bacak boyum ise 84 cm geliyor. Bu bisiklet için tahminen hangi kadro boyu uygun olur?

@AlpercanKaya muhtemelen 54 kadro olur size.Mtbtr'den hesaplayabilirsiniz.Yine de denemeden almayın

Geri