caneria
Üye
- Tepki
- 15
- İsim
- caner Ç
- Bisiklet
- Carraro
Bacak boyunuzu ölçmeniz gerekiyor çünkü vücut/bacak boyu oranı kişiden kişiye göre değişir. Yine de denemeden alacaksanız rahat edemeyebilirsiniz iade etme seçeneğine dikkat edin derim.Merhaba arkadaşlar,
Bende bu modeli almayı düşünüyorum ancak stok durumlarından ötürü deneme fırsatım olmadan kargoyla almam gerekecek. Boyum 1.65 kadro boyu olarak ne önerirsiniz?
protek lastikler hem ağır (700 g) hem 1 mm zırhı var (/çok yetersiz) hem de ıslak zeminde yağ gibi kayıyor.3 gün önce 2015 modelini alarak kullanmaya basladim. 700x35c icin f/p ic lastik arayisim var. Ayrica michelin protek icin de ya cok iyi ya cok kotu yorum yapilmis, hali hazirda da 4-5 sene gecmisken ilk firsatta lastikleri de yenilemeyi dusunuyorum. Her ikisi icin de mantikli onerilerinize acigim. Herkese keyifli surusler
44 kadro boyunun sizin için uygun olduguna emin misiniz? İç bacak boyunuz 74 ise size 48 kadro uygun olması lazımBen de 327 kulübüne katılmış bulunuyorum. Bugun kısa bir keşif sürüşü yaptım gayet keyifliydi. Bisikleti İstanbulda bulamadığım için İzmit deki Şişman Bisikletten aldım. Boy 165cm bacak iç boy 74cm için 44 kadro boyu daha uygun geldi.
44 kadro boyunun sizin için uygun olduguna emin misiniz? İç bacak boyunuz 74 ise size 48 kadro uygun olması lazım
Ben de sanırım 327 modelini alacağım. İst Nihat bisiklet 2500 fiyat verdi. İlk bisikletim olacak bakalım . Boy 174 52 kadro büyük gibi geldi 48 elinde yokmuş