Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@anahakan ama benim totoya cok küçük geliyor ve bazı rahatsızlıklarım var o yüzden büyük alayım diyorum.2kere kıl dönmesi ameliyatı oldum nükseder filan :)

@NedensizPostalar (link) burdan bir arkadas aldı sorun yok lakin sürat kargoyla geliyor o sıkınti.alırsanız arayıp kadro sorun. 111 lira card finansınız varsa puanıda var gayet uygun.Birde çek bulursanız 500/ 55 vs gibi 1000 lira civarlarına alırsınız taksitle.

Scudo
arkadaşlar ikinci el 225 modelini aldım kadro boyu 46 boyum 1,85 acaba sıkıntı yaşarmıyım?

@bbybaran Ben bisikletten memnunum ilk şehir bisikletim ve marka konusunda her zaman dediğim gibi, markanın pek bir önemi yok bana göre vites markası sayısı freni tekeri fiyatı değiştiriyor kaliteyi değiştiriyor. Ben 227'den freninden hızından yolda hızla ilerlerken ön maşayı kitlemesinden çok memnunum bana bir güven veriyor bisiklet.. ancak bunlar insan yapımı aletler, alırsınız 1 gün sonra bir sorun olur senin için o marka biter bu her marka için geçerli fakat genel manada ben bisikletten memnunum..

Bu arada bir bilgi paylaşmayı uygun gördüm. Sonuç itibari ile çoğumuz marka meraklısıyız yada markalı olan kalitelidir gibi bir algı var. Bu sebepten bu konuda bulunmayan ve olmasının gerekli olduğunu düşündüğüm şu bilgiyi paylaşmak istiyorum..

(link) :
Accell Bisikletin (Bianchi’ yi satın alarak Türkiye’ ye gelen) gelmesini ardından Bianchi markasına alternatif olarak ürettiği markadır. Tüm montajları Manisa’ da yer alan fabrikalarında yapılır. Bianchi markasından farkı ise bir tık daha üst gruplara odaklanmış olmasıdır. Tasarımlar genelde İtalyan tasarımcılar tarafından yapılır. (link) 2014 yılında italyan tasarımcılarla çalışarak çok ciddi bir değişiklik yapmış ve beğeni toplamıştır, ürünlerin İtalya’da da satıldığını hatırlatmakta fayda var.

@sadcav. Kucuk gelir bence ama siz yinede bur deneyim. Benim boy 174 ust demire sinir duruyorum ayaklarim duz yerdeyken.

@devilmycarlos.evet haklısın bugün kullandım sürüş esnasında bir sıkıntı yok ama uzun km.yaparsam olabilir ayrıca görsel olarakta pek iyi durmuyor olmazsa bunu satıp 52 veya 54 ünü alırız..

@orhankou tam fit derken neyi kastettiniz?

Forumda v frenler övülüyor hep. 224 ile 225 arasındaki tek fark V fren midir ?

@devilmycarlos ayak yerdeyken o üst demir apış arasına ne kadar mesafede olmalı?

akndgl kardeş sende bendensin 14 mart ta bende 35 yaşında bisiklet le tanışanlardanım.Seninde dediğin gibi ilk aldığımda ben de çocuk gibi sevindim , bir aydır keyifle sürüyorum.Hayırlı olsun kazasız günlerde kullan inşallah.

• Beğen
Tepkiler: akndgl
@1dost arkadaşın yukarıda anlattığı gibi ayakalrınız yere değerken 1-2 parmak boşluk ideal.Zaten bisikletin üstüne çıktığınız zamanda fit olduğunu hissediyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Boyum 1,67 sizce 46 boy mu aliyim 51 mi ama şunu da soyliyeyim ben bisikleti yaklasik 4 yil kullanacagim icin hangisini almaliyim

ozaman 46 al hocam bana bile tam geliyor 174 boy

Bugün bende 224 alarak aranıza katıldım. Bisiklet bayiide bulunmadığı için cumartesi elime geçebilir muhtemelen.
Orda bir bianchi yol bisikletinde 51 boyu denedim ve ayakta dururken kadronun üst kısmıyla boşluk yoktu tam değiyordu. O yüzden 46 boyu tercih ettim. Boyum 176

@bbybaran almadan önce 46 lık kadroyu bi deneyin, muhtemelen büyük gelecektir, büyük gelirse 26" jantlı modellere bakmanızı tavsiye ederim.

@1dost hayırlı olsun, güle güle kullanın

@devilmycarlos sürmeyi bırakma hocam, toto ağrısı bende de oldu çok feci, ben de 15 yıldır binmiyordum, ama 1 hafta içinde geçti, ara verip yeniden bindiğinde aynı acıları tekrar çekmektense bikaç gün sıkıcaksın mecbur ;)

Geri