Herkese merhabalar forumdaşlar, bisiklet severler. 2019 senesinde katıldığım Carraro kullanıcıları ailesinden genetik bir kalp rahatsızlığımdan dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım. O dönem her ne kadar üzülmüş olsam da Carraro Sportive 330 bisikletimi mecburen satmıştım. Çok şükür kontrollerimin iyi çıkması, kalp fonksiyonumun iyi olması ve rahatsızlığımın bisiklet sürmeyi engellemiyor olmasından kaynaklı ne mutlu ki tekrardan camiaya giriş yapmak istedim.
Sportive 330 aldığım dönemce epeyce araştırma yapmış, fiyat performans değerlendirmesinde bulunmuş nihayetinde 330a karar kılmıştım ve bu kararım beni sonuna kadar mutlu etmişti çünkü cidden çok güzel bir yol arkadaşı olmuştu bana
Tabi durum böyle olunca gözleri yine Carraroya çevirdim ve tek yaptığım benim için Carraroyu tahtından indirebilecek bir marka model aramak oldu. Sonuç tabiki bulamadım yine kalbimin kaydığı Carraro oldu.
Tekrardan bir 330 sahibi olmak için arayışa girdim ancak 192 boyum kaynaklı internet de dahil olmak üzere pek 56 kadro 330 bulamadım ve diğer arkadaşların fiyatları da bana yüksek geldi. Aslında yine alabilirdim ancak bu sefer bana yol arkadaşlığı yapacak olan eşim de vardı ve ona da bir bisiklet almam gerekiyordu
Eşim için 328c modelini uygun gördüm sebebi kısaca görece fiyatın uygun olması ve cues sistemlerle gelen 2li aynakol onun vites sistemiyle daha az oynamasına neden olur diye düşündüm. Kendim için bisiklet ararken yolum 330umu da aldığım Anka Bike Özkan abiye düştü. Hoş beş sohbet derken 330 56 kadronun fabrikada da olmadığını öğrendik. 350c yi de bana hemen hemen internetteki 330 parasına verdi diyebilirim. Durum böyle olunca benim için pek seçenek kalmamıştı doğrusunu söylemek gerekirse ve 350c yi aldım.
Cues sistemler benim ara vermek zorunda kaldığım zaman diliminde geldiler ve pek de araştırmadım Shimano yapmıştır diye. Her zaman olduğu gibi şimdi de yorumlarınız benim için çok değerli. Tekrardan aranızda olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum
m da 227c den 350c ye geçmeyi düşünürken bu mesajı gördüğüme çok sevindim. 227c ile bazen stabilize yoldan gittiğim oluyor. Acaba karbon maşada böyle yollarda zorlanır mıyım? Zorlanmaktan ziyade esnemesi gereken zamanlarda bir problem yaşatır mı ondan korkuyorum. Başka bir konu bu bisikletlerin ağırlığını bulamıyorum. 227c ile 350c arasında ne kadar fark var , bilgisi olanlar bu konuda yazabilirse çok memnun olurum