Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@sadcav bende yaza yeni bir bisikletle girmeyi düşünüyorum. Benim iç bacak sizden uzun 54 kadro size nasıl oldu tam mı hafif büyük veya küçük mü?

Scudo
Yok bisikleti ikinci el aldım. Sadece topeak çamurluklar sıfır. Kendim monte ettim.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ertop
@Tank08 anladım bisiklet sıfır gibi yalnız ben öyle sandım :) iyi günlerde kullanın.

@Tank08
Hocam hayırlı olsun bisikletiniz öncelikle. Çamurluklar ayrı bir hava katmış dikkat çekiyor. Siz kaça aldınız set olarak? Eğer uygunsa bir de aldığınız yeri öğrenebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar dun itibariyle artık bende carraro 227 kullanicisiyim. Musadenizle bi kaç sorum olacak sanırım 227 lerde sibop girişi farkliymis buna uygun pompa önerebilir misiniz20150426_102351.jpg şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar. Uzun bir inceleme sonrası büyük ihtimalle carraro sportive 227 alacağım. Boyum 176cm hangi kadro boyunu önerirsiniz? Ayrıca internette birçok farklı renkte carraro 227 gördüm. Lacivert üstüne mavi-beyaz olan beğendim. Ama 2014te alınan aynı modelde maşası beyaz renkte olan bisikleti yeni alan arkadaşlar olmuş. Acaba 2015 modelin rengi ve görüntüsü tam olarak nasıl?

@@rif

Tabiki. Sahibinden de Performans Bisiklet adlı satıcı bir firma var internette en ucuz bulabildiğim fiyat ondaydı. İsterseniz '' TOPEAK DEFENDER XC1(arka çamurluk) XC11(ön çamurluk) '' olarakta arayabilirsiniz. Ben 160 tl ye aldım. Emin olun her kuruşunu hakeden cinsten 580 gram ağırlık ve şaşırtıcı derecede esneklik ve dayanıklılık ;):harika:

@Obın
Sibop girişi incedir. Yalnız siz alırken size bir adet kalın sibop başlığı vermeleri gerekiyor onun sayesinde lastiklerinize hava basabilirsiniz.
20150426_170103.jpg 20150426_170014.jpg

@Tank08 çok teşekkürler biliyorum orayı kendim bakar alırım artık bütçe durumuna göre.

Az önce bir adet 224 de ben aldım siyah renk. 5km kadar bindim. Şimdilik herşey çok güzel. Ama bu sele işi nasıl olacak bakalım şimdiden ağrıttı

Teşekkürler mehmet bey 900 civarı geldi işte birkaç bişey daha alınca tam fiyat veremiyorum. Sizin de hayırlı olsun geldi mi bisiklet?

@@rif Ben de teslim aldım ama kurulmadı henüz kutuda duruyor...

224 üm ile ilk turum kısa ama yoruldum ben spor yapmayan bi insandım :) hatta km yi bile bilmiyorum. IMG_20150426_184051.jpg IMG_20150426_184543.jpg IMG_20150426_190116.jpg IMG_20150426_190257.jpg Çorlu/Gölbaşı

@UgurSC
Gidon çantasından memnun musunuz acaba??

@Tank08 gayet kullanışlı geldi bana, hafifte bişi, markası kron ne kadar iyidir bilmiyorum ama su geçirecek gibi bi kumaşı var. İhtiyacımı karşıladı yani. Telefon, kilit, sigara, çakmak, anahtar, şeker falan filan doldurdum hala boş yer mevcut

@jaks39
Aldığım abi de ikinci el almış yani ben 3. sahibiyim kendisinin demesine göre 4 tane sedonam var demişti bana. Yeni bir bisiklet için satıyordu. Biraz çizikler falan var ama olsun keseme göre en iyi makina herşeyden önce 13,5 kg. Sanki ben bisikleti götürmüyom da bisiklet beni götürüyormuş gibi. Eski bisikletimi komşumun çocuğu parçalamıştı. Kıskançlık krizi falan. O da bisan meridyen modeliydi ama iyi donanım toplamıştım. 350 liraya almıştım sıfır 650 liralık donanım eklentisi yapmıştım. O zaman harçlıklarla yapıyordum artık kendi maaşımla yapıyorum.:ssrtcbya: Bunu da güzel toplayacağım inşallah :harika:

• Beğen
Tepkiler: jaks39
@metalikfb
Bugün bisikleti kurdurdum ve ilk denememi yaptım boyut anlamında bir problem olmadı size 54 cm olacağına inanıyorum .

Bugün yaklaşık 20 yıl sonra tekrar bisiklete bindim. İnsan gerçekten özlüyormuş. Yukarıda da yazmıştım cs224 aldım.

Aklıma takılan bir soru var arkadaşlar. Azıcık da pimpirikliyimdir mazur görün lütfen. Bir de inatla mühendis kafası. İllaki anlamam lazım çalışma mantığını. Sorum şu: Ön vites aktarıcı en sağda yani en büyük diskte arka vites aktarıcı ise en solda yine en büyük diskte iken malum zincir en çapraz durumunda oluyor. Ön aktarıcının içinden geçen zincir aktarıcının etrafındaki çepere sürtüyor yandan. Kuran arkadaşa sordum bunun için bir yöntem yok o mutlaka sürtmeli dedi. Ses yapınca da sanki bozukmuş gibi gıcık oluyorum. Başka bir sorun olduğu için değil sadece rahatsız ediyor o ses görüntü. Bu normal midir? Bir de iki disk de ortada iken bile pedal çevirdiğimde düşük rezonansta çıkırt çıkırt diye ses duyuyorum ki onun nereden geldiğini hiç anlayamadım. Zinciir mi gevşek de sağa sola rezonans yapıyor acaba? E zincir de çok sıkı olmamalı vites sisteminde haliyle. Sorum karmaşık gözükebilşr umarım anlaşılmıştır. Özetle bu sesler normal mi pedal çevirirken? Teşekkürler

Yazmayı unutmuşum. Vites ayarları yapıldı sonra ince ayar da yapıldı. Ayarlarında sorun olduğunu zannetmiyorum

Geri