Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@the_dr Vites değişimleri gayet normal, ideal, frenlerin ilk günlerde ses çıkarması da gayet normal, balatalar yeni olduğu için birkaç gün çıkarıyor o sesleri, sonra ses kesiliyor, fabrikadan çıkan bisiklet oturuncaya kadar bir süre bir yerlerinden ses gelmesi normal karşılanıyor. Vites değişimlerindeki ses ilginç geldi, ilk bakımda halledilmeyecek bir sorun değildir diye düşünüyorum. "Akıyor" nitelemesine ben de katılıyorum, bizim de bugün minik bir pazar turumuz vardı ve gayet keyifliyi, hatta birazdan fotoğraflar paylaşacağım, keyifli sürüşler :)

Scudo
CARRARO SPORTIVE 225'E HANGİ POMPA İLE HAVA BASIYORSUNUZ YAW! DENEMEDİĞİM ŞEY KALMADI!:mad::mad:

Selamlar,

bunlar da bugünkü minik pazar turumuzdan, hava bu kadar güzel olunca evde oturmak düşünülemezdi tabii, sahilde sabah kahvaltısıyla başlayıp, kısa molalarla ve çay keyfiyle devam eden bir turdu,

keyifli sürüşler.

Not: Fotoğraflar telefonla çekilip yine telefonda birkaç düzenleme yapıldı. Henüz makine alıp çıkmıyorum sürüşlere, bu yüzden kaliteye çok takılmayın lütfen. Aksesuarları -kask, eldiven, matara kafesi, matara vb. yurtdışından aldığımız için maalesef beklemedeyiz henüz.

57778 dosyayı görüntüle

57779 dosyayı görüntüle

57780 dosyayı görüntüle

57782 dosyayı görüntüle

57783 dosyayı görüntüle

57784 dosyayı görüntüle

57785 dosyayı görüntüle

57786 dosyayı görüntüle

Arkadaşlar merhaba, bisiklet olayında yeniyim araştırdıkça iyice kafam bulandı amma zor işmiş çocukken görünüşüne bakıp alırdık:) sonunda iki seçeneğe düştüm bütçem doğrultusunda carraro 224 sportive ve whistle 1602..hangisini önerirsiniz? Ve en büyük sorunum kaç cm kadro seçmeliyim? Boyum 186..lütfen yardım çıldıriciim:))

Herkese merhaba
Carraro Sportive 227'im ile aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum.İşte bu da benim demir atım :)20160306_154040.jpg

@ozsoycemsu bende dusundugunuz modelleri ve bir ust modelleri olan sportive 225 ve whistle 1603 u almayi dusunuyorum. Ust modelleri ile alt modeleleri alt arasinda ciddi fark var fakat benm aldigim fiyatlar arasinda 200-250 tl fark var. Butceyi genisletirsenz ust modellerinde ki ekipmanlar ayni fakat goruntu olarak whistle cok cok guzel :) ikiside guzel bisiklet hangisi icinize yatarsa gönül rahatligiyla kullanabilirsnz. Kask almayi unutmayin yanliz :)

Merhaba arkadaşlar. Benim sportive i 2015 ağustosunda almıştım ama aranıza şu an için yeni katılıyorum. 224 var bende ve Km aletine göre 1300 km yol yapmış görünüyor, şu ana kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. (şükür) Bu zamana kadar yaşadığım tek sorun park ayaklığı oldu. Eski ayaklığı söktüm attım malum kendini bile zor tutan bir parça idi. Decathlondan ağır ve sağlam bir orta ayak buldum. O da belli bir süre her ne kadar sıkmama rağmen oynamaya başladı. Acaba bana önerebileceğiniz sorunsuz, sağlamca bisikleti tutabilecek güven veren bir arka ayaklık var mıdır?
Teşekkürler.

Arkadaşlar bisiklete takılan navigasyon varmı ?

aldığımız carraro bisikletlerin orijinal parçalarını temin edebiliyor muyuz , gidon mesela ?

@the_dr Su an elimde var gidon :) Kendim aldığım gün kelebek gidona geçtim orjinal ve sıfırdır :)

@hasan454 Merhaba, kullandığınız mataranın markası, hacmi ve çapı nedir acaba, bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

@ÖmerMurat bir litrelik termos kullanıyorum uzun yolda sıcak soğuk için ideal :) 12 TL

@hasan454 Litrelik olduğunu farkettim zaten de özellikle uzunluğunu ve çapını merak ettim, onun için detay sormuştum, uzun turlar için ekipman yatırımı yapıyorum da kafesle uyumu açısından ölçüler önemli benim için, teşekkürler yine de verdiğiniz bilgi için.

ölçülerinin akşam yazabilirim :)@ÖmerMurat

Selam hacılar.. Carraro Sportive 225 icin ic ve dis lastik önerilerinizi bekliyorum.. Cok bekliyorum.. Hep bekliyorum..

• Beğen
Tepkiler: yasinoras
@hasan454 gidonu satmayı düşünür müsün? Ben carraro 806 elite man kullanıyorum. Düz gidona geçmek istiyorum.

Arkadaşlar ben de aranıza katılmayı çok isterdim ama bisikleti çok iyi bilmediğimden dinamosuna kandım aldım 806'yı. Sorum şu, 806 elite man ile sportive arasında gidon ile amortisörün kilitli olup olmaması arasında bir fark var mı sizce?

@Burak Tohatlı amortisörü kilitlediğim zaman 225 te bisiklet daha akıcı oluyor gücün bir kısmını amortisör açık kaldığı zaman yiyor maalesef ama dağ toprak bozuk yollarda gezildiğinde amortisörü açtığın zaman çok rahatlatıcı oluyor. Tabiki elimde iki tane gidon var birisini verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Burak Afrasyap
Geri