Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Merhaba arkadașlar,
Sportive 230'un iç lastik ebatını bilen ve bu konuda tavsiyede bulunabilecek kimse var mi?

Scudo
Bu s
@Mert-41
Bu yaz ikinci yazım olacak inşallah şimdiye kadar tek bir sıkıntı yaşamadım ben çok şükür. Hafta sonu turlarım 50km cicarı oluyor. Asfaltta ve patika yollarda sorun olmuyor pek ama araziye girmenizi tavsiye etmem. Dün gittiğim yollardan birkaç video paylaşırım. Tur atmak, gezi yapmak amacıyla alıyorsanız ağırlığa falan takılmayın.

(link)

@Musa_06-18
15 yil sonra bisiklet kullanmaya baslayinca tuhaf hissettim.

Bisiklet cok guzel fakat tekerlerin sertligi ayarlamaya yarayan kismin amacini hala anlamadim. Kitapcigi olmadigi icin bisikleton cok fazla ozelliklerini bilmiyorum.

@Okorkmaz
(link)

iç lastik biraz daha genel oluyor (35-45 arası) Bu lastik uygundur.

Selamlar, bende Carraro sportive 225 ile aranıza katıldım.
Daha önceki bisikletim bir çift-amortisör bianchi olduğu için tek yorumum her bakımdan 5 gömlek yukarıda olduğudur:)
Ankara yeni ankara motordan 1300 liraya aldım, satıcı 2017 model olduğunu söyledi.
Yanında bir zil, bir pompa, bi tane de kilit verdi.
dPlYGp.jpg

m3gvNP.jpg

Aranızda carraro 225 'in orjinal lastiğini değişen birisi var mı arkadaşlar ?

@Mert-41

Tam olarak anlayamadım soruyu. Daha açıklayıcı olursanız yardımcı olayım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@flanker

Hayırlı Olsun bisikletiniz. Güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: BaranGL
beyler herkese iyi akşamlar. bende önceden sedona vardı orta seviye bir bisikletti.işim nedeniyle 2 yıl kadar önce sattım onu ve bugün tekrardan bisiklet aşkım tuttu denebilir. biraz araştırmadan sonra carraro 230 ve ghost square 6 arasında kaldım. carraro 15,4kg ghost ise 12,5 kg gibi bir bisiklet. her iki bisikletin de üç aşağı beş yukarı donanım seviyeleri aynı gibi ağırlık dışında.bununla birlikte fiyatları arasında 1200 tl lik uçurum var. çok arada kaldım. fikirlerinizi almak isterim,saygılarımla..
teşekkürler

@Musa_06-18 teşekkür ederim ☺
Çok sıkıntı olmasada bir problemim var. Özellikle yokuş tırmanırken gidondan hafif bir gıcırtı geliyor. Bu ayarlı boğaz biraz gevşemiş. İki tane 5 numaralı alyan anahtarı ile çift taraflı sıkıyoruz değil mi?

@humanimaximus kişisel fikrim eğer ki profesyonel değilseniz o kadar fark vermeye gerek yok

• Beğen
Tepkiler: humanimaximus
@pisikletcihoca elimde btwin alyan seti varda sırf bunun için bir tane daha almam gerekecek.. sık sık gevşer mi yoksa tek seferlik mi? Bisikletçide halledeyim.

@flanker

Ben bir gün sıktım ertesi gün gevşedi tekrar sıktım sert bir şekilde daha da gevşemedi bisikletçi de halledersin sanırım ama iyice sık

Yeni sportive 330. Eskisini geçen Eylül'de çaldırmıştım. Bu 2017 renkleri. Gayet güzel. Deore set ile Ankara Motordan Fatih'in özel gayretleri ile geldi.
Kojak lastik ve sabit maşa nedeniyle pek tercih edilmeyen fitness / hybrit bisiklet.

Dosyalar

• IMG_0816.JPG
    IMG_0816.JPG
    150,6 KB · Okunma: 58
  • IMG_0813.JPG
    IMG_0813.JPG
    150,9 KB · Okunma: 60
  • Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
@Fergen hayırlı olsun. güzel seçim. daha fazla fotoğraf bekliyorum.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Fergen
@humanimaximus
230 Kullanan biri olarak tavsiye ederim. Ağırlığı fazla dert etmeyin bence.

• Beğen
Tepkiler: humanimaximus
230 Kullanan birisi olarak bende tavsiye ediyorum, 1500km üstünde yol yaptım çok şükür muhim bir sorun çıkarmadı. bu süreçte. Arka fren balatalarini(doğrudur bu terim insallah) değiştirdim. 1 kezde teperim patladı. İsme değil Bisiklete para vereceğim derseniz 230 derim.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: domino.tr
Geri