Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@trashci Hocam selam öncelikle sorum şu İzmir'in neresinde oturuyorsunuz?
eğer aradaki 2 kiloyu düşünüyorsanız 224 alın 225 ile herşeyi aynı sadece fren farkı var o da 2 kg kadar hafifletir sanırım

Scudo
Carraro sportive 225 satılıktır herhangi bir problemi hasarı yoktur 2016 yılının mayıs ayında alınmıştır 1 yıldır kapalı garajda durmuştur önümüzdeki 1 ay içinde satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz mesaj atınız incelemesini kendim yaptım youtube de var izleyebilirsiniz.Fiyat konusunda uygun bi miktarda anlaşırız.

Carraro sportive 225 satılıktır herhangi bir problemi hasarı yoktur 2016 yılının mayıs ayında alınmıştır 1 yıldır kapalı garajda durmuştur önümüzdeki 1 ay içinde satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz mesaj atınız incelemesini kendim yaptım youtube de var izleyebilirsiniz.Fiyat konusunda uygun bi miktarda anlaşırız.

2015 carraro 224 'üm satılıktır. ilgilenenler irtibata geçebilir.

(link)

@hykaynar arka bagajınız olduktan sonra her tülü uyar dağ yada yol bisikleti olması fark etmez ben uzun tur için aliexpressten (link) port bagaj olduktan sonra sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: hykaynar
225 kullanıyorum ilk uzun turuma geçen hafta cumartesi çıktım ortalama hız olarak 18 km gittim anlık maximum hız 59 km yi gördüm yokuş aşağı gıdıyordum muhtemelen 70 i görürdüm ama çok hızlandığı için korktum yavaşladım :) tur mesafesi gidiş dönüş toplam 120 km di hiç sıkıntı çekmedim. 224 ile 225 arasında sadece hydrolik fren farkı var bide bisikletin ağırlığı farklı diğer herşey aynı bütçenize yeteni alabilirsiniz ben bidaha bisiklet alıcak olursam zaten merida nın yol bisikletine geçicem oda 1 seneyi bulur.

• Beğen
Tepkiler: BaranGL ve Afyon35
@Afyon35 Bucada yaşıyorum.

Aslında nereden alacağıma pek karar veremedim. Seda bisiklet de Sundu bisiklet de istediğim ilgiyi vermedi. Başka bir mağaza öneriniz var mı?

@Biran kosker
Dostum carraro 224 ümü satıyorum istersen görüşebiliriz istanbuldayım

@Cako92
Maalesef sıfır bisiklet almaya kararlıyım dostum :)

Edit: Dikkatsizlik :)

@trashci Ben başka bir arkadaşı alıntılayarak mesajı yazdım sanırım alt alta olunca size yazdım sandınız sizde :)

@Cako92 dostum pardon, dikkatsizlikle oldu :)

Bu michelin lastikli, 2015 model olan Sportive 225'i alacağım sanırım. Kutudan çıkarıp montaj yapackalarını söylemişlerdi bana, lastikler biraz kafamı karıştırıyor. 2 yıl bekledikten ömrü ve performansı azalmış mıdır acaba gerçekten(kutudan çıkaracaklarını da kaale alarak)? Kafam karışıyor açıkçası. Aklım Sedona 325'e de kayıyor ama İzmir'de satan bayii yok sanırım.

Arkadaşlar 2000 TL ye 2017 model sportive 330 bulabilir miyim acaba ? [SIFIR Olacak]

Sanırım 2015 model Sportive 225 alacağım. Lastikler hala aklıma takılıyor lakin... Sizce ömrü kısalmış mıdır? Performansı azalmış mıdır?

@trashci dostum eski bisikletim yaklaşık olarak 12 sene balkonda yattı yazın sıcağında kışın soğuğunda. Bu 12 senenin sonunda lastiğe hava bastım ve aşağı yukarı 2000 km yaptım. Sadece bir kez ön şamreli değiştirmem gerekti bunun dışında lastikle alakalı bir sorun yaşamadım ( taş toprak çakıl her zeminde hunharca bisiklet sürdüm ). Demem o ki öyle hemen özelliğini kaybeden bir şey değil

• Beğen
Tepkiler: Galois
@trashci bisiklet lastiği değiştirilebilir birşeydir, CST marka lastikten memnun kalmazsanız yenisi ile değiştirebilirsiniz. Her lastik hamurunun belli bir ömrü vardır ( ortalama 3-4 yıl). 10-15 senelik lastiklede sürersiniz ancak sıfır lastik performansı alamazsınız. Sırf lastik markası michelin diye gidip 2 senelik (veya 2 sene beklemiş) bisikleti almanın bir mantığını kuramadım. Konu maddiyatsa orası ayrı...
Mosso da Carraro da iyi bisiklet markaları. Mosso tayvan menşeili kaliteli kadroları olan bir bisiklet markası. Ben de şehir bisikleti almadan önce 1727 MSM H ve Sportive 225 arasında kaldım. İkisinide uzun süre araştırdım. İkiside kafama yattı. Gözümle görmek için ikisinide görmeye gittim. Mosso'nun maşası kafama yatmadığı için ve Sportive 225 daha albenili durduğu için tercihim bundan yana oldu. Mosso kullanıpta pişman olan biri tanımıyorum. Aynı şekilde Carraro'da.

Ancak daha dün Facebook'ta gezerken bir bisiklet grubunda bir Sedona kullanıcısının yazısını gördüm. Düz yolda giderken bisikletin kadrosu kaynak yerinden kırılmış. DÜZ şehir içi yol. Atlama zıplama atraksiyon yok. Bu olay yaşandıktan sonra fabrikası tarafından mağdur edildiğini yazmıştı. Detaylı nispeten uzun bir yazıydı. Ben tercihimi Carrarodan yana yaptım sizede öneririm. Lastiği kafanıza takmayın zaten kullanmaya başlatıktan sonra altını üstünü herşeyini kendinize göre değiştiriyorsunuz. Umarım yardımcı olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Carraro 227 yi bayiden nakit fiyattan nasıl indirim talep edebilirim ? Nakitte Yüzde 10 dedi de daha aşağıya çekebilme şansım var mı ? Bu arada nakit olarak 1700 TL istedi yetkili bayii.Ellerinde yokmuş. Siparişle getiririz dediler. [Sinopta Accell Bisiklet Firmasının üretmiş olduğu bisiklet satan tek dükkan]

merhabalar ikinci el carraro sportive 225 almayı düşünüyorum.İki ilanda takıldım
1. si 1 haftalık carraro sportive 225 2016 model
2.si 3 aylık çok az binilmiş sportive 225 2017 model

iki üründe kusursuz durumda sizce tercihim hangisi olmalı şimdiden teşekkürler....

@Curling
@Curling dilersen 2. el de düşünebilirsin gördüğüm kadarıyla cok temiz az kullanılmış carraro 227 ler var hatta 1000-1100 tl civarına alabilirsin....

sportive 327 ve alt modelleri düz maşa olanlarından kullananların yorumlarını alabilir miyim acaba?

@mthnokyn benim yaşadığım yerde ikinci el ürün yok ve ben sıfır almayı tercih ediyorum. En sonki 2. el dolandırılma olayından sonra uzak duruyorum.

Geri