Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Beyler bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim
Carraro sportive 224 ün sibop türü nedir?

Scudo
Merhaba,

Sportive 225 2016 model sıfır bisiklet için 1.300 TL fiyat iyi midir ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar kron dağ bisikletinden carroraya geçmek istiyorum ne tavsiye edersiniz

@Aliarax Kalın sibop. bildiğin akaryakıt istasyonunda olanlar uyuyo :ssrtcbya:
@bonevas bence uygun liste fiyatından KDV kadar indirim almışsınız. 2017 ile donanım farkı yoksa alınır binilir;)

• Beğen
Tepkiler: bonevas
@Ken Bilgi için teşekkür ederim. Hidrolik fren ama diğer donanımları hakkında bir fikrim yok açıkçası. Yani çok anlamıyorum bu işlerden desem daha iyi olur. :)

@bonevas sitesinde mevcut donanımı var, not alıp sorabilirsin alacağın yere. alternatif bisikletlere de bak derim aklında kalmasın. bianchi touring 727 mesela donanım olarak daha iyi, görünümü hoşuna gider mi bilemiyorum tabi zevk meselesi. bianchi 1550 TL sitesinde pazarlıkla aynı fiyata gelir diye tahmin ediyorum. bu arada 224 kullanıyorum v fren işimi oldukça görüyor herhangi bir sorun yaşamadım memnunum günlük 30-50 km kullanıyorum sadece sele rahatsız ediyor onu da aliexpress sağolsun güzel bi kılıfla çözdüm. 1100 TL ye almıştım 2017 modeli.

merhaba arkadaslar carraro sportive 221 bisiklet icin biriyle gorustum almayi dusunuyorum, 1 senelik 4 5 defa kullanmis eşiyle almış satiyorlar, temiz duruyo. Lastikler michelin protek, viteslik shimano fiyat 850 suan indirebilirim biraz belki ama nasil ilk defa bisiklet aliyorum pek bilgim yok yardimci olursanizsevinirim.

(link)
(link)
carraro 224'e dış lastik alacağım.Bu ikisi arasında kaldım.Tavsiyesi ya da bu lastikler hakkında fikri olan varmı?

Selam herkese. Bir aydır yazma fırsatım olmadı. Fırsat buldukça sahile gidiyorum. Gerçekten memnunum bisikletimden. İlk başta geldiğinde gidonda garip bir gıcırdama geliyordu üzerine yüklenince biraz. Çok canım sıkılmıştı, yerine götürdüm. Vidası gevşekmiş. Sıkıştırdıklarında bir sorun kalmadı. Ama gerçekten memnunum. Sahilde giderken akıyor. Şehir bisikleti olduğu için bozuk yollardan geçerken içim gidiyor ama yapacak bir şey yok :(

Yalnız aklıma takılan bir nokta var. Sahile inerken çok abartılacak derecede olmasa da bir yokuş var. Orada sonuna kadar hızlanıyorum. Fakat en ufak bir bisikletin açısı değişsin tekerler sallanmaya başlıyor. Havayı net bir şekilde hissedebiliyorum. O yüzden arkama bakamıyorum pek hızlandığımda, direkt sallanmaya başlıyor tekerler çünkü. Normal mi bu ?

Bianchi mtb var olursa 224 e geçmek istiyordum ama onunda dağ gibi yorduğunu okudum doğru mu kullananlar cidden yoruyor ve her gün 15 git 15 gel yapılır mı ortalam kaç saatimi alır fazla yormadan

Merhabalar yeni Carraro Sportive 321 aldım. Bir hayırlı olsununuzu alırım.

@Afyon35 sağol kardeş. Sizce nasıl bisiklet? Bende eskiden Kron XC 250 vardı çaldırdım, şimdi de Carraro'ya geçiş yaptım.

Merhaba arkadaslar carraro sportive 225 ariyorum ama gittigim bisikletcilerden hep yok cevabini aliyorum 223 oluyor genelde onun hakkinda da pek bilgim yok nasildir sizce

Geri