Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@historiyst 30 ÜRETİMDEN KALKMADI DOSTUM EMİNİM 225 ÇOK MU UCUZ 1790 TL Kİ SEN 324 ÜN FİYATINA FAZLA DEMİŞSİN

Scudo
@Desert Fox 225 i kaç tl ye aldığımı söylesem belki inanmazsın 900 e ;) O yüzden önerdiğin modeller ile arada bisiklet parası kadar fark var :tskler: Kaldıki 330 un üretilmediğini yetkili bayideki arkadaş söyledi zaten sitelerde bile fiyatı yok satılmıyor bitti gibi ibareler var ... :kötü:

@BaranGL
Mosso'nun 7005 alüminyumdan yapılmış düz maşası var, her janta uyuyor. Bisikletiniz 1700 gr hafifleyecektir.

Lastikleri zırhsız ve yol modeli ile değiştirirseniz tahmini 1200 gr daha hafifleyeceksiniz.

Bagaj vb. ekipmanlar varsa sökün, sadece arka bagaj 1 kiloya yakın gelir. En ucuz ve en fazla bu kadar hafifler.

330 modeli üretimde diye biliyorum arkadaşlar. 2018 modeller içinde tanıtımı yapılıp broşürde de yayınlandı. İnternet sitesinde de var.

330'um vardı benimde kendisinden çok ama çok memnunum. 11*36 arka dişli hayat kurtarıyor. Swalbe Konak lastikler harika yıl tutuyor. Kar haric her türlü hava koşulunda kullandım. Tavsiye ederim.

@historiyst330 kalkmadi sitelerinde 2018 modeli mevcut sana soyleyeyim 900 e alacagin 225 2016 dir tahminimce eski kurlarla girdiginden o kadar ucuzdur yoksa o fiyata alamazsin.330 kalkti diye kim soyluyorsa seni kandiriyor sen inanmaya devam et asla bana inanma

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carraro 330 kalkmadı. Firmanın elinde yok. 330 yerine manifesto yu vermeye çalışıyor firma. Ben mırın kırın ederek manifesto aldım ama inanin iyi ki manifesto aldım diyorum. 10.5 kg ağırlık kaliteli malzemeler. 9 vites zorlamiyor. Biraz kondisyon ile sorun yaşamazsınız. Oldukça dik yokuslar dan çıktım. Öneririm

GM 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Desert Fox
Bayinin söylediğini sana söyledim olayı çarpıtmaya gerek yok eski model aldım doğru kazıklandım çünkü ben enayiyim herşeyi siz biliyorsunuz pardon ...

@historiystbayinin söyledigi her seye inanip burada bize inanmayacaksan burada gelip niye soruyorsun anlamadim git bayindekiler seni inandirsin

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar herkese sağlıklı günler dilerim, benim disk frenli carraro sportive 227 bisikletim var, bisikletim için uyumlu arka sepet tavsiyesine ihtiyacım var, ağır olmaması önemlidir sadece görüntü açısından bazen olursa çadır falanda taşıyabilirim, ne önerirsiniz? Birde orta göbek mili kare ama kaç numara modeldir acaba ? Şimdiden teşekkürler iyi pedallar..

Ben de Sportive 227 2017 modeli ile aranızdayım. 2. el almayı düşünmüyordum ama çok temiz ve uygun bulunca ikinci el aldım.
Bir de pedallardan birindeki reflektörleri bisiklet eski sahibindeyken çalmışlar ne yapacaklarsa artık :mad:, aynısından ya da pedala uygun olanından bulmak mümkün mü acaba.
Carraro 1.jpg

Arkadaşlar merhaba. Boluda oturuyorum ve Istanbuldan İkinci el 227 alacağım, bu yüzden bisikleti görme şansım yok, otobüsle yollatacağım. Şu anda 224'üm var fakat kadrosu 52cm olduğu için 1 saat binsem sırt ağrısı yapıyor. Aynı durumun yaşanmaması için uygun kadro boyunu seçmeliyim. Satici arkadaş M beden olduğunu söyledi, bisiklet 2015 yada 2016 model (șu siyah kırmızı olanlardan). Bu yılda üretilen 227'lerin kadro boyu kaç cm'ye tekabül ediyor acaba. M bedeni alsam bana uygun olur mu? Boyum 1.73cm. Cevaplar için Şimdiden Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: sakarov86
Arkadaşlar merhaba aşağıda paylaştığım bisiklet hakkında görüşlerinizi almak isterim. Satıcı arkadaş tam olarak modeli söyleyemedi, elite diye söyledi ancak bana sportive serisi gibi geldi. Ancak tam olarak anlayamadım. Ön aktarıcı altus arka acera. Bir de kdro boyu olarak sportivede 185 boya hangi hangisini kullanmak makul olmalıdır? Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

İlgili ilan;
Carraro şehir bisikleti tertemiz aciiill
İlan No: 521733243
(link)

@chomar hocam bu sportive 321 gibi duruyor vitesleri değiştirilmiş normalde tourney ile geliyor

@Desert Fox hocam sizce nasıl alet fiyatını göz önüne alırsak? Bir de 185 boya hangi kadro uygun olur?

@chomar bence alınabilir 185 boya bu kadro olur

Banada 27vites olmâsindan dolayı 327 gibi geldi ama kesinlikle elite değil. 52 kadro biraz küçük gelebilir diye düşünüyorum bı mağazaya gidip ya da bir eş dost bisikletinden denemenizi tavsiye ederim

Geri