Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@muhammeddd

2 gün önce aldım hocam aynı fiyat. Nerden alacaksınız ?

Scudo
AA32D603-A0E5-4FDB-A0A8-C48BDEA052CE.jpeg Sizce sevilmezmi sportvive 225 ❤️ Tırtılım ❤️

• Beğen
Tepkiler: gok
@muhammeddd

Ben aldık artık. Aynı yerden alıcaksınız. Ama yolum düşerse diyeceğim yani 2015 model. Bilmiyorsa öğrensin. Biraz dürüst satıcı olsunlar.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
İyi günler bende bisiklet almak istiyorum araştırmalarım sonucinda CARRARO Sportive 223 224 ve 225 arasında kaldım bütçemiz zorlama 225e yetiyor bunlar arasinda bariz çok belirgin diğerine göre baskın özellikler var mı?

225 kullanıyorum tavsiye ederim ama sürekli asfaltta kullanacaksanız düz maşalı bakın ...

Yok devamlı asfalt yolda değil %30 köy yollarında %70 asfalt yolda sürecem gibi Kocaeli Kandıra ilçesinden haftasonu Karadeniz sahiline gidecem köy yollarına dalarim

ben de sportive 225 modelini alarak aranıza katıldım. kurulum bittikten sonra stok hali ile tarttım. 14,8 kg. 46 kadro aldım. boyum 176 cm. çocukluğumdan beri bisikletimin olmadığını düşünürsem rüzgar gibi gidiyor. güncel zamanları düşünürsek, ne kadar doğru bir tercih yaptığımı bilmiyorum tabi ki... herkese hayırlı günler.

• Beğen
Tepkiler: kulebey
bende carraro sportive 327 bisikletimi tarttım arkadaşlar 12.9 kg geldi. Merak edenler için yazayım istedim.

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
@özgürakt

teşekkür ederim hocam. 100 km yi devirdim bakalım devam.

@elcas hAYIRLI oLSUN. iyi günlerde kullanın.

vjrYRm.jpg
1Jqjk5.jpg
arkadaslar sportive 321 ile 8 ayda 1200 km yaptim michelin protek lastiklerde ufak tefek catlakliklar başlamış sizce ne kadar daha dayanir? ekim-mart arasi depoda yatacak yurtdisinda olacagim icin sizce gelince mi alsam yeni lastigi?

• Beğen
Tepkiler: kadir47
@SonSelim Merhaba, çamurluğun marka modeli nedir varsa linkini atarmısın. :) kojak lastiklere havayı kaç basıyorsun, yollardan dolayı delinme gibi durumlar oldu mu,

@sonyaz Çamurluğu n11'den aldım. Fiyatına göre yeterli, tavsiye olunur ama beklentiyi yüksek tutmamak şartıyla. (link) Kojak lastiklerden ise gayet memnunum, hayır olmadı, herhangi bir sorun yaşamadım.

@sonyaz Doğa Bisiklet'te baktım şimdi. Hava basıncı bilgisi: 4.00 - 6.50 Bar (55 - 95 psi)

Diğer detaylar için: (link)

• Beğen
Tepkiler: sonyaz
Arkadaşlar merhaba. 1000 lira civarı şehir bisikleti almayı düşünüyorum. Mesela CARRARO Sportive 220 gibi. Bu bisikleti önerir misiniz. Yada bu fiyata ne alabilirim. Degerli fikirlerinizi bekliyorum

Geri