Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
A9AE2E90-5FF3-4E9C-B375-DFEC14AA6C06.jpeg Sağolun :)

228EAF26-810B-4FC4-B494-569AFD0493C3.jpeg @historiyst
Cst700X35C
Aslında teslim almadan da değiştirmek istedim ama kötü olmadığını söylediler. Bir süre kullanıp sonra duruma göre hareket edeceğim. Rodajda da olduğu düşünülürse şu anlık bir sorun yok. Henüz yaklaşık 50 km kullandım.

50A364DF-FBC0-449B-B2D9-8FC0D78C2FB8.jpeg 950ED55A-1B09-487B-A1B0-E5034F8BD199.jpeg D724957B-8A48-4E62-BD68-13FC1FF7B762.jpeg 6D22C03D-0A74-40FB-860D-483B3C22B9E4.jpeg 5799D01A-4B34-459A-AB0A-34CBA2A37F02.jpeg @herzelaid

Dosyalar

• 4D133734-006B-429F-AB4D-5FFDAD4F8AA5.jpeg
    4D133734-006B-429F-AB4D-5FFDAD4F8AA5.jpeg
    179,4 KB · Okunma: 16
bende yeni aldım sportive 227 siyah kırmızı renklisini biraz kadrosu benim boyuma göre büyük gibi ama şuanlık çok problem olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Ben ramazan dolayısıyla çok süremedim bisikleti ama üzerimde ki hamlıktan dolayı ilk gün baya sürdüğümde apış arası biraz ağrıdı çok net yorum yapamicam fakat çok rahat değil gibi.

@Kingebu
Benim de kadro boyum biraz büyük ama bende de hiç problem yok

@neycitizen
Bir önceki bisikletimin selesi rahatsızdı, bunda da öyle olur zannettim ama hiç öyle değil . En ufak bir rahatsızlık hissetmedim. Uzun yolda ne olur onu tecrübe etmedim ama mevcut şartlarda gayet yeterli.

Bugün aldığım ürünler4A501277-E487-4D1F-8398-55BDF8CAD3EB.jpeg 82C66784-2F53-4243-8B60-B64CFC962A75.jpeg 1E734FEF-D724-4180-AEB9-2665AF651625.jpeg 12E135DF-84C5-480D-94F0-08C6AAC208E4.jpeg

D615F3BE-7A48-4832-8294-E6D16E9410FC.jpeg 88D4B148-9938-43DC-BF7A-A3BBFD82C131.jpeg Rossman’dan da bunları aldım.

49ABED53-07E5-4506-8A5F-1C2F02B7640A.jpeg Bir de kuşanmış halimi atayim yeşil uzaylı gibi

Arkadaşlar merhaba.
Şehirde kullanacağım bisiklet bakıyorum. Carraro Sportive Serisi baya ilgimi çekti. Boyum 186 cm.
1000-1500 arası ne önerebilirsiniz? Bu hafta sonu almayı düşünüyorum.
Tercihim v fren. Diğer fren türünü sevmedim.
Önerileriniz için foruma kayıt oldum.
Teşekkürler.

Ayrıca carraro Sportive 321 modelini sıfır bayisi satıyor. 2015 üretim yılı sanrım.
1000 lira ya veriyor. Bu paraya bu model değermi?
Benim boyuma 321 modeli uygun mu?

@SNR Bütçenize ve kullanım alanınıza bağlı olarak, Carraro Sportive 327 önerebilirim, tabii halen satılıyorsa bayiilerde. Kadro boyu ise bisikletin modeline göre belirlenebilir bir şey değil. Uygun gördüğünüz bisikleti alırken, kadro boyuna dikkat ediniz. Detaylı bir konu ama tahmini olarak, boyunuz 1.86 ise, şehir bisikletlerinde 19-20 inç kadrolara bakmanız gerekir, yine de bilenlere danışmayı ihmal etmeyin.

(link)

327 hakkında şuradaki paylaşımlardan da bilgi edinebilirsiniz: Carraro sportive 327 güncesi

Carraro Sportive 230 için yedek iç lastik almak istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum. Yani çeşitleri var mı? Her bisikletin ki farklı mı? Ne önerirsiniz?

bende cs 327 var 1375 tlye aldım ama şuan son üretim 2016 kadro olanlar piyasada çok az var onlar da 2000 tlden aşağı değildir çünkü kuzende 323 var 880 tlye aldı 9 ay önce bisiklet şuan 1600 tl ne hikmetse :D dolar sağolsun

Yeni aldığım Carraro sportive 327 bisikletin sol pedaldan sesler gelmeye başladı ( daha iki ay olmadı bile ) Ayrıca vites geçişleri de çok sert ve sarsıntılı oluyordu. Forumdan araştırdığım kadarıyla bunlar birçok kişinin başına gelmiş. Kronik sorun aslında. Bende accell bisiklete mail attım. Durumu anlattım. Garanti belgesi ve fatura ile en yakın accell bisiklet servisine giderseniz arkadaşlar yardımcı olacaktır diye cevap geldi. Ücretsiz olacak değil mi bu diye tekrar mail attım. Arkadaşlar tutanak tutarak size yardımcı olacaklardır diye tekrar cevap geldi. Bazı cin esnafın ücretsiz olduğu halde para istediğini duymuştum. O yüzden sordum özellikle.

Onun üzerine benim bisikleti aldığım yere baktım o accell yetkili servisi değilmiş (ulus yiba yaycılar bisiklet). Batıkent’te oturduğum için en yakın yetkili servisin Karaani Bisiklet olduğunu öğrendim ve gittim. Durumu anlattım. Hatta accell den gelen maili gösterdim. Daha hiç bakmadan ikisi de kullanımdan dolayı meydana gelen arıza dedi. Bende yeni aldım ürünü garanti belgesi ve fatura burada ne kadar kullandım da kullanıma bağlı oldu bu sorun dedim. Bakım yapacağız sorunu halledeceğiz ama ücrete tabi dedi. Bende bakım değil sadece oluşan sorun giderilecek dedim.

Adamlar biranda bağırdılar, hakaret, el kol ile üzerime yürümeler yani bir dövmedikleri kaldı. Sizi şikayet edeceğim burası mahalle bisikletçisi değil yetkili servis dedim. Kralı gelse senin bisikletini yapmam falan diye çıkıştı. Sonra ben tepki gösterince biraz yatıştı 20 tl para istedi falan. Saçma sapan hareketler. Git aldığın yere yaptır o zaman dedi falan. Aldığım yer yetkili servis değil. Bisiklet satan bir yer demekki. Ayrıca Batıkent’ten ulus a mı gideceğim dedim. Burası en yakın yetkili servis sonuçta dedim. Pedalda yada vites sisteminde sorun varsa bakarsın tutanak tutarsın yenisi gelir değişir garantiden bende sana para falan vermem dedim. Hiç bakmadan incelemeden ahkam kesip bağırıyorsun dedim. Baktım işler kötüye gidecek ya o bana ya ben ona dalacam. Çekip gittim.

Adam akıllı insan gibi davransa 20 tl yi verip yine yaptıracaktım. Ben gördüğüm muameleye yüzünden sinirlendim.

Biz kurumsal firma diye o kadar para veriyoruz accell carraro bisiklet alıyoruz. Gördüğümüz muameleye bak. Gelen maili okutuncada arkadaki diğer adam o konuştuğun zırtapoz beni ilgilendirmez gibi birşey dedi anlamadım tam. Esnaflık ve accell in bir yetkili servisi işte bu kadar.

Bu Batıkent Karaani Bisikleti asla önermiyorum. Bir daha yakınından bile geçmem. Durumu accell e yine mail attım bakalım ne diyecekler.

Arkadaşlar ben de Denizli Accell Bisiklette çalışıyorum. Sattığımız bisikletlerin tüm bakım ve arızalarını garanti süresinde, parça değişimi yoksa ücretsiz olarak yapıyoruz. Kim olursa olsun vites ve fren ayarlamasından, lastiğe hava basmaktan, zincir yağlamaktan kesinlikle para almıyoruz.
@Devilsbutcher arkadaşımızın servis ile yaşadığı sorunu Accell yetkililerine bizzat ileteceğim. Nasıl servis hizmeti veriyorlar, nasıl esnaflık bir türlü anlamıyorum.

@Bahri Kaplan

Hocam çok teşekkür ederim. Şimdi ne yapmam lazım acaba.

@@AKTÜRK ALİ@ ben de 321 i 700 e almıştım ama ne hikmetse üretimi bittiği halde,eski stokta olanların fiyatı yükseliyor bak sen allahın işine

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@Devilsbutcher mail sonuçlarını bekleyin. Telefon ile ulaşıp sorunu anlatabilirsiniz. Zaman zaman Accell firma yetkilileri bizi ziyarete geliyorlar. Ben o zaman bu durumu onlara ileteceğim.

@Devilsbutcher
Bende sipariş verdim yarın gelicek. Gücün %30 unu emecek derken amortisörün kilitlenebildiğini göz önüne almak lazım. Ha aradaki 1.7 kg lık fark hafiflik bakımından bir miktar performans artışı sağlar o ayrı tabi.

Arkadaş merhaba bugün carraro sportive 225 alıp aranıza katıldım, bisiklet hakkında yapmam gereken önerileriniz varmı, ekipmanları alıcam.

@omursurme Selamlar sanırım setiniz çok aklımda kaldı aynı model ve rengi bende az önce satın aldım :) Artık onu mu alayım bunu mu alayım derdi bittiğine göre biraz ekipman alma zamanı gelmiştir .Sanırım decathlan dan aldığınız seti de kopyalayabilirim :rolleyes: Özellikle rossman dan aldıgınız kilif cok guzel.Ne kadara almıstınız acaba ?

• Beğen
Tepkiler: omursurme
@Revolutions selamlar donanım haberdeki konumda da konuşmuştuk , hayırlı olsun çok sevindim :) Evet sele kılıfını (10tl) ve bisiklet kılıfını Rossman’dan aldım. Diğerleri Decathlon. Kopyalamak yapıştırmak serbest :harika:

Selamlar bende cok uzun zamandır formları takıp ettım carraro sport 227-225 alma dusuncem var omur surme arkadas kullanıcı tecruben nedır tavsıye edıyormusun bırtek lastık sorunu oldugu gordum arastırmalarım sırasında

Geri