Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

sportive 330 ile bende aranıza katıldım, beğendiğim bir önceki modelini sıfır olarak bir bayide bulma şansım oldum. ilk izlenimim çok hoş ve akıcı bir bisiklet umarım uzun yollar yapmak nasip olur.

Scudo
@Olcay0899 selle royal 'in spor bir selesi var sert karakterli gibi geldi henüz uzun mesafe denemedim, 2019 un kadrosu aldığım bisiklet, 2020 'nin selesi farklı olabilir. zamanla daha iyi yorumlayabilirim sanırım.

Arkadaşlar esselamun aleyküm bende carraro sportive 321 var üstüne 14x34 ruble ve 22x32x42 aynakol takıcam da kaç bakla gider zincir bide takan varmı

iyi günler arkadaşlar sportive 227 kullanıcısıyım bana bagaj ve heybe önerilerinde bulunabilecek

hocam bende de aynı bisiklet var tur için bagaj ve heybe bakıyorum kullandığın ürünler hakkında bilgilendirebilir misin?

Merhaba decathlonun bagajını, gt forte markasının 40 ltlik heybeli bagaj çantasını kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Medunnamed
Değerli arkadaşlar merhaba bugün 51 cm kadro sportive 224 ile aranıza katıldım. Boy 175 iç bacak 83cm arkadaşlar kadroda ayakta dururken çok az temas ediyor fakat baskı uygulamıyor. Sizce uygun mudur? Seledeyken ayağım yere parmak uçlarında değiyor araştırdığım kadarıyla zaten seledeyken ayağın yere değmemesi bacakların gerilmesi gerekiyor. Fakat bisikleti durdurduğumda dengesiz durup düşerim korkusu var. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

7 aydır carraro 224 veya 225 arıyorum. Bulamadım bi türlü 48 kadro. 2021 modeller ne zaman çıkar satışa acaba

Merhabalar, bende 2020 mart ayında Sportive 330 ile sportive ailesine giriş yaptım. Aldığım aylarda pandemi süreci başladığı için efektif bir şekilde kullanamadım. Bu arada birde şehir değiştirmem gerekti. Adana'dan Ankara'ya geldim. Bir aydır aktif kullanıyorum. Bisiklet gerçekten çok akıcı, lastiklerin olumlu bir etkisi de olabilir. Kadro 12-13 kg kadar. Deore grup seti işini iyi yapıyor. Yaklaşık 500 km kadar deneyimim oldu olumsuz bir şey söyleyemem şu ana kadar. Sele biraz sert geldi, bisiklet taytı olmadan rahat değil. Sorularınız olursa bilebildiğim kadarıyla cevaplayabilirim. IMG_20200715_1356216.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar esselamun aleyküm 1 sorum olucak bende carraro sportive 321 üstünde 14x28 ruble ve aynakol 28x38x48 var ve takacağım olan ruble 14x34 aynakolu da 22x32x42 yapsam sincir değişirmi

Merhaba arkadaşlar sportive 328 modeli 48 kadro 172 boy 76cm bacak içi uzunluğa uygunmudur kol boyuda 65cm ,küçük gelirmi yoksa 50 kadromu bakmak lazım...herkes çok farklı şeyler yazdıgı için merak ettim...

@seyhanla hocam hep güle güle kullanırsınız umarım ben de mosso 2130 sportive 330 ve 230 modelleri arasında kaldım hafif olsun diye duz masa alayim diyorum ama hem duz masa olan 330'u bulamiyorum hem de illa avantajlari vardir diyorum süspansiyonun(1-2 kg cok fark eder mi onu da bilmiyorum) siz bu diger modellere baktiniz mi almadan önce 330 kararında neler etkili oldu bahsedebilir misiniz ve tavsiyeniz ne olur hangisini bulursam alayim mi vs.

@lostking kullanma şansınız olduysa sizin de önerilerinizi, tecrubelerinizi duymak isterim

Carraro 328 ile peugeot t11 x2 2021 model arasında kaldım. Fiyatları benzer.
Hocam x2 modeli 18 vites düz t11 benzer 27 vites olarak stoklara mayıs ayı diyorlar peugeot için ,carraro hiç bilgim yok nisan ayında da sıfır gelmez ise hiç umudum yok. üreticiler bu ülkeye üvey evlat muamelesi yapıyorlar ihracat çok cazip tabi..yıllar sonra bisiklet alayım dedim rezil olduk 2.el bakıyorum ben artık

@egeryilmaz Hocam bu bisiklet Sportive 330 kendi sınıfı içinde hafiflik ve hız odaklı. Ben bu sebeple tercih ettim. Düz maşa olması dediğiniz gibi 1-2 kg fark ettiriyor. Bu da az bir fark değil. Lastikleri kojak olması da avantaj. Size de 330'u tavsiye ederim. Amaçlarınız beklentileriniz neler tabi ki bunu bilmiyorum.

Hocam x2 modeli 18 vites düz t11 benzer 27 vites olarak stoklara mayıs ayı diyorlar peugeot için ,carraro hiç bilgim yok nisan ayında da sıfır gelmez ise hiç umudum yok. üreticiler bu ülkeye üvey evlat muamelesi yapıyorlar ihracat çok cazip tabi..yıllar sonra bisiklet alayım dedim rezil olduk 2.el bakıyorum ben artık

Düz 11 daha mantıklı. Yol bisikleti kıvamında bir bisiklet istiyorum bakalım. :))

@egeryilmaz 30 ve 50 kmlik kısa turlar yapabildim ilk izlenimim gayet olumlu beklentilerimi karşıladık üzerinde bulunan kojak lastikler verimli soğuk asfalt hafif engebeli arazilerde de üzmedi, varolan diğer mosso bisikletimde de düzmaşa tercih etmiştim pişman olmadım, alıştıktan sonra düz maşa tavsiye ederim akıcılığı güzel bir bisiklet 330 bu anlamda tavsiye edebilirim.

carraro sportive 328 modelini alacağım. 170 boyum 78 cm iç bacak ölçüm var bayileri aradığımda 44 öneriyolar. sizce küçük gelir mi bana ?

• Beğen
Tepkiler: celalarun
44 ufak geleceğinden eminim bayilere sorsan her boy uyuyor 48 -50 kadro bakın bence...

• Beğen
Tepkiler: Suphi3434
Geri