lostking
Üye
- Tepki
- 13
- İsim
- ALİ
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
hocam bende de aynı bisiklet var tur için bagaj ve heybe bakıyorum kullandığın ürünler hakkında bilgilendirebilir misin?256332 dosyayı görüntüle
3 yılık dostum
iyi günler arkadaşlar sportive 227 kullanıcısıyım bana bagaj ve heybe önerilerinde bulunabilecek
hocam bende de aynı bisiklet var tur için bagaj ve heybe bakıyorum kullandığın ürünler hakkında bilgilendirebilir misin?
Hocam x2 modeli 18 vites düz t11 benzer 27 vites olarak stoklara mayıs ayı diyorlar peugeot için ,carraro hiç bilgim yok nisan ayında da sıfır gelmez ise hiç umudum yok. üreticiler bu ülkeye üvey evlat muamelesi yapıyorlar ihracat çok cazip tabi..yıllar sonra bisiklet alayım dedim rezil olduk 2.el bakıyorum ben artıkCarraro 328 ile peugeot t11 x2 2021 model arasında kaldım. Fiyatları benzer.
Hocam x2 modeli 18 vites düz t11 benzer 27 vites olarak stoklara mayıs ayı diyorlar peugeot için ,carraro hiç bilgim yok nisan ayında da sıfır gelmez ise hiç umudum yok. üreticiler bu ülkeye üvey evlat muamelesi yapıyorlar ihracat çok cazip tabi..yıllar sonra bisiklet alayım dedim rezil olduk 2.el bakıyorum ben artık
48-50 bulabilsem alırdım da hiç bi yerde yok ne yazık ki 🙂44 ufak geleceğinden eminim bayilere sorsan her boy uyuyor 48 -50 kadro bakın bence...