Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@ ALTINBAŞAK

teşekkür ederim değerli kardeşim :) daha iyileri sizlerin olsun...

Scudo
arkadaşlar bugün yeni yol bisikletime aksesuar almak için Erdoğanlar bisiklete gittim. sportive 227 nin beyaz maşalı lacivert renkte olanından 2 tane vardı. hemde biri 46 diğeri 51 kadro. almayı düşünen arkadaşlara duyurulur ;)

@ahmetcan44

beyler 40m sayfaya kadar geldim okuyorum

bu model 65 tl suan

(link)

kullanan var mi memnun kaldiniz mi
iyi mi km sayaci almak istiyorum. yaptigim km gordukce bisiklet i dahada bi suresim geliyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar,

Carraro Sportive 225 Modeli ile aranıza katıldım.

Bisikleti aldım ertesi gün Karşıyaka-Sasalı yaptım 18 Km. Gidiş 18 Km. Geliş 36 KM. Ama oturma noktalarım ağrı yaptı. Sele tavsiyesi arıyordum. Jel seleler gördüm. Bu nokta'da tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar. Bir de sele altı çanta mı almalıyım yoksa geniş bir sırt çantasına Allah ne verdiyse koymak daha mı mantıklıdır?

Yeni bir bisiklette nelere dikkat etmem gerekir?

Saygılar, sevgiler, iyi forumlar...

(link)

beyler yarrin carraro 227 gormeye gidicem bi arkadas bunu onerdi

13.5 kg pedal dahil carraro 227 15 kg dan daha mantikli bir tercih mi olur

carraro nn rengine baylidim ama teknik ozelliklerden cok anlamiyorum

bu iki bisikleti kaiyaslayabilirmisiniz

@çağatay atik

bu 2 bisiklet arasında birseçim yaparsak kesinlikle carraro 227. hem maşası gidondan kitlemeli hem de vitessistemi birkaç gömlek üstün( 27 vites) daha yakışıklı olması ise cabası :)

@TolgaK.

en begendigim renk
siyah ustune masmavi carraro yazisi olan bu renk

beyler karistirmamak icin bu hangi renk olarak geciyo
sitede mat mavi miyah mavi diye iki renk belirtilmis de

• Beğen
Tepkiler: Cycmode ve TolgaK.
@erphan

hocam aklimi karstrdn ben 227 nin siyah ustune mavi carraro yazi olan modelin bayilmistim...

senin bu lacivert ustu beyaz carrrari daha mi guzel ki

@çağatay atik
125. sayfada fotolarını görebilirsin. renkler ve zevkler farklıdır. ben şahsen daha çok beğendim rengini. hıı benim bisikletiminki bence en güzeli ayrı, ama 227 alacak olsam dediğim renkte olanını alırdım ben...

@erphan

hocam...

valla aklimi fena karistirdin.
simdi o sayfadaki resimleri telefonuma indirdim.
siyah ustune mavi carraro bisikleti resimlerini de indirdim.

simdi bakiyorum senin dikkat cektigin lacivert ustu beyaz carraro da hosuma gitti :)

Vay be... Yeni gelene böyle mi yardımcı olunuyor bu forumda :) Cevap veren olmamış.

Neyse ben sorunu kısmen çözdüm diyeyim, sele boyunu yanlış ayarlamışım bugün bisikletçimle tekrar baktım yükselttik daha iyi gibi şuan için.

@cem ayhan

hocam kac tl needen almistin

orduda 227 yok mus internetten osticem bende ya gittigidiyordan yada n11 den
orda puan avantaji da var bankalar 100 tl de puan veriyo

@ALTINBAŞAK

hocam bu 227 yi zamaninda 1000 tl ye kadar pazarlik yaptigin satici nerde telefonu falan olsa da ordu dan sipars gecsem

Bugün bisikletim çalındı malesef. cami avlusuna kilitlemiştim.6-7 dakka içeri girdim. adam kilidi açmış sonra direğe tekrar bağlamış. çalıntı bölümüne koydum adamın eşgalini.belki satmaya çalışır. gerçi şimdi ne desek boş. benden tavsiye asla ucuz kilit kullanmayın.

Merhaba arkadaşlar. Bugün carraro sportive 224 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. 800 tl yı 5 e böldüler. Ön tekerleği çıkardılar arabanın arkasına attığım gibi eve getirdim. Ön tekerleği taktım ve mandalı kapatırken biraz sert geldi ama oturdu. Tekerleği yerleştirdikten sonra iyice sıktığımda bir problem olur mu? Kısa bir tur attım ama pek sıkıntı göremedim.

Ayrıca bayii de montajı yapılmış haldeydi. Garantiyi başlatmak için servise götürmelimiyim dedim 1 ay sonra götürmem gerektiği söylendi. Sizler de bu şekilde mi işlem yaptınız?

@AHMET YAZICI

hocam benim de gecen ay kron tourong 21 votes calindi apartmandan

cok moral bozucu bir durum isi gucu yok milletin bisikletlerimizden ne isterler ki ya

selam arkadaşlar konuyu baştan sona okudum geçen hafta kadıköy ileri bisikletten (accell) carraro sportive 225 almaya gittim kalmamış ben de 227 aldım bir gazla. acaba gereksiz para mı harcadım derken bu konuyu okuyunca biraz olsun içim rahatladı. 1300TL 9 taksitle aldım, suluk kafesi stop zil ve sele kılıfı ıvır zıvır hediye ettirdim.

bostancı tarafında kullanıyorum genelde. ilk 2 çıktığımda arkadaşımla biraz muhabbet geze geze 12km gittik. sonra 13 geze geze, ondan sonra 13 daha kısa sürede derken şimdi velo barend elcikleri takınca hayırladım bu gece 17km yaptım küçükyalıdan fenerbahçe khalkedona gidip döndüm. artık çıplak elle bile elcikler elimi yakmıyor. senelerdir spor yapmıyordum bisiklet sürmüyordum, yavaş yavaş bacaklarımın açıldığını hissediyorum güzel oluyor.

boy 192, bacak boyumu bilmiyorum ama seleyi baya yukarı kaldırdım, hatta biraz daha kaldırmam lazım. kilom 130 lastikler 90psi basıldı, anca :) patlatma riskim artıyor böyle sanırım ama zaten ilerde schwalbe alırım diyorum.

bisikleti çalınanlara geçmiş olsun, ben odamda birlikte yatıyorum valla carraromla, bakkala girerken 30 saniyeliğine kapıya bıraktım gözümü ayıramadım. kilit milit almıyorum çünkü bırakıp biyere gitmem böylece çalınma riski kalmaz ortada.

ebay ve aliexpressten birkaç bişey sipariş ettim inşallah 2 hafta içinde gelir, gelince paylaşırım. özellikle barend olmayan farklı bir elcik buldum 227 modeline renginin çok uyacağını düşünüyorum gelince foto paylaşıcam ama 2 hafta sonra maalesef.

http://i.imgur.com/E1ZuRm8.jpg

http://i.imgur.com/KvG6EvF.jpg

http://i.imgur.com/mMKChUP.jpg

http://i.imgur.com/alruCA7.jpg

http://i.imgur.com/9XSqOTA.jpg

http://i.imgur.com/H0EFY1v.jpg

bisikletleriniz hayırlı olsun arkadaşlar. aramıza hoşgeldiniz :) kazasız ve keyifli sürüşler dilerim sizlere. Oğuz bey, fotolar için teşekkür ederim, konuya renk kattınız. yakın zamanda ben de yeni fotolar paylaşacağım inş.

Geri