Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Merhaba arkadaşlar, aranıza katılma ihitmali biri olarak öncelikle hepinize iyi sürüşler diliyorum. Birkaç sorum olucak sizlere ben 2 gün önce ankara yiba çarşısından salcano city sport 20 modeli için ufak bi kapora bıraktım fakat ellerinde 18 inch modeli vardı. Benim boyum 1.83-84 civarı, iç bacak boyum ise 80cm. Sizde 18 inch küçük mü olur. Ordaki arkadaşın bir diğer önerisi 224 modeliydi fakat fiyat olarak 225 ile city sport 20 nerdeyse aynı civarda verdiğim kaporayı hangisini almak için kullanmamı önerirsiniz iyi veya kötü yönlerini söylerseniz sevinirim birde 225in hangi boyu benim için uygun olur. Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için :)

Scudo
Arkadaşlar herkese çok selam kırıkkale de oturuyorum şuan ve cumartesi günü görerek almak maksadı ile ankaraya gidip 225 alacağım. Fakat nereden alacağımı bilmiyorum, ankaralı arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Birde çoğu firmanın internet sitesinde stokta olmadığı görünüyor gitsem bulabilir miyim. sonunda ne alıcağıma karar verdim ama şimdide bulamama korkusu başladı.

Hiç düşünmeden 225 i al derim bir 225 kullanıcısı olarak; kadro boyu 51 sana olacaktır.

@evren eke
Ankarada 225 aramaya başlayım o zaman kapora verdiğim dükkanda yoksada o kapora kadar başka bi ürün alırım :) önereceğiniz bi yer var mıdır

Bugün en sonunda bisikletime kavuştum teslim aldım. Ayarları yapıldıktan sonra eve getirdim. Sportive 224 51cm olanını denemelerden sonra güzel bi fiyata aldım. http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/23/0d9428d2922f8f5400cf636db4598e68.jpg ilk fotomuda yüklemiş oluyum ön arka far, su geçirmez çanta, şifreli kilit, pompa ve suluk ile birlikte ilk aksesuarları tamamlamış oldum hepsine 720TL ödedim. Bu akşam ilk sürüşü yapmayı planlıyorum yardımcı olan herkese teşekkür ederim :)

Merhabalar arkadaşlar bugün sportive 225 ile bende aranıza katıldım (heycandan hiç resim çekemedim :)) canlı hiç görmemiştim bugün gittim gördüm ve burda göründüğünden daha güzel olduğunu farkettim. En son bundan 6-7 sene önce bianchim vardı, o zaman çocuktuk tabi iyi kötü nedir bilmiyoduk ama bunun üzerine binince iyi bi bisiklet sürdüğümü anladım. tıkırtı yok, cızırtı yok, zincir sesi, pedal sesi yok çok hoşuma gitti.
Ayrıca bu zamana kadar sürmüş olduğum kiralık dağ bisikletlerinden filan sonra bi hybrt sürmek çok iyi geldi, çok akıcı, seri birde bayağı yüksekteydim buda çok güzeldi.
bu arada bisikletimi Ankara dan yaycılar bisiklet diye biryerden aldım dışkapıda yüce bisikletin hemen yanında son iki tane 46 kadro vardı bir tanesini ben aldım bi tane kaldı almak isteyenlere, Ankarada büyük firmaları arayıp elimizde yok cevabı alanlara duyrulur, gayet güzel ilgilendiler peşinde indirim idare eder bi kaç hediyede verdiler filan kötü bi yorumum yok.
Çok uzattım artık hergün sürerim :D herkese bol bol pedallamalar..

@samet teke

Hocam o kadar disk freni eleştiren var ama bir o kadar da kullanan var. Sırf rengi için 225 düşünüyorum ne yapsam bilemedim.

@Serhan E.

Valla ben ilk defa hidrolik disk fren kullandım gayet güzel arabada alıştığım abs hassaslığını buldum yani bakımına kullanımına dikkat ettikten sonra sorun çıkarıcağınıda sanmıyorum rengide çok güzel gerçekten aklım hep 227 de idi ama bunun çok çok yeterli olduğunu düşünüyorum şuan. Bence al hiç pişman olmazsın. Hatta bir saate filan çıkıp yine sürücem :D

@samet teke
İkimizede hayırlı olsun samet birde batıkentte karaani bisiklette carraro 224 ve 225 bulunuyor bolca :)

@Anıl Ünal

Öncelikle hayırlı olsun.
Çok iyi bir rakama almışsınız. Nereden aldınız?

@evrenozbilen
Yibadaki yüce bisikletten aldım iyi bi pazarlığa giriştim :) ilk tercihim city sport20 idi ona kapora verdim fakat sonra 224de karar kıldım :)

@Anıl Ünal

Eyvallah çok sağol sende güle güle kullan. Bak orayı aramamıştım, keşke söylemeseydin ne güzel kendimi şanslı hissediyodum :D tabi alıcak arkadaşlar için güzel bilgi :)

@samet teke
Bende yüce bisiklete kapora ödedikten sonra buldum orayı ama yüceden baya bir aksesuar hediye alınaniliyo benim örnekte olduğu gibi. güzel sürüşler dilerim şimdiden :)

İki hafta kadar önce sportive 227 sahibi oldum. Bu bisikletin bu kadar akıcı, bu kadar konforlu olması çok hoşuma gitti. hatta düz yolda geçen akşam 27,3 km ortalama hızla 42 km kullandım, performansından inanılmaz mutluyum, hidrolik disk de tavsiye ederim, kendinizi çok güvende hissediyorsunuz.
Sadece arka diskte bir ara bir sürtme vardı, ayarlattım, kullandıkça düzeldi, altı ayda bir de hidrolik bakımı varmış, bulabilirseniz bu bisikleti kesinlikle tavsiye ediyorum. 15 kg ağırlığa rağmen bu denli seri ve hızlı olması inanılmaz güven veriyor. Çok mutluyum, bisikletime çok çabuk alıştım ve onu çok sevdim.

Merhaba,
Sehir bisikleti olarak 224 veya 225 dusunuyorum. Sizin oneriniz nedir. Bütçe 1.000 tl
Yorumlariniz için teşekkürler. ...

@serhat titiz

Ben 225 i geçen hafta cumartesi aldım. Aldığımdan beri de hergün kullanıyorum yaklaşık 60-70 km oldu gerçekten çok memnumum kesinlikle tavsiye ediyorum. hidrolik disk firenlerin verdiği güven muhteşem bisiklet zaten ağır olmasına rağmen çok akıcı ve seri eğer v firen olsun bakımı kolay olsun arızası kolay çözülsün filan gibi bi takıntın yoksa kesinlikle 225 almalısın.

İyi geceler arkadaşlar,

225 ile 227 arasında kaldım. Fikirlerinizi bekliyorum arada yaklaşık 300 TL fark var değer mi ?

Birde ist. bahçelievler de oturuyorum. Bildiğiniz, tanıdığınız bayi var mı? bol hediye veren, fiyatta sağlam pazarlık yapan. Malum bütçeyi hayli zorlayacağım. Kasım da kısmetse askere gitmeme rağmen her gece bu bisikletlerden gözümü alamıyorum. Artık hasret bitsin istiyorum :rolleyes:

@serhat titiz

300 tl fark seni yormuyorsa 227 al derim vites sistemi 225 e göre daha iyi bence değer. Umarım kısa dönemdir uzun dönemse bisikleti iyi koşullarda sakla streçle falan sarabilirsin ben kullanmadığım parçaları böyle muhafaza ediyorum. Şimdiden hayırlı tezkereler

Geri