Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@murat uludağ

Çamurluklarınız ne marka ben Polisport georgia modeli aldım . Ön kısım amörtisörlü maşa olduğu için uymadı. Sizinkinin bağlantı şekli farkıymış

http://velikom.ru/wp-content/uploads/2014/06/big_velo-28_4892_pic.jpg

Lütfen biri Carraro sportive 224'ünü aksesurarsız tartıp kilosunu söyleyebilir mi?

@Oğuz han T

Benimkide uymadı burda Uysal motor a yaptırdım.

@Fikret ERMEK

Jant tam olarak ne kadar yamuldu?

Ben de aynı şekilde takla sonucu ön jantı yamultmuştum ve ciddi bir şekilde yalpalıyordu ama Kartal'da Şirin Bisiklet'e yaptırdım şuan sorun yok.

Yani hafif bir sekiz oluştu. Eğer düzeltilebilir diyorsanız ozaman önce iyileşince bisikletçinin yolunu tutayım ben. :) Şansımı öyle deniyeyim yapılamazsa sipariş geçerim. :)

Arkadaşlar bisikletinizi aksesurarsız tartıp (pedallar üstündeyken) tartıp klosunu buraya yazabilir misinz?

6-7 ay önce ölçtüğümde, 2013 model 225 üzerinde sadece matara kafesi varken 14,5 kg - 15 kg arası bir şey gelmişti. O gün bisikletten soğudum.

dediğiniz model hidrolik disk fren olan galiba.Onlar daha ağır oluyor bildiğim kadarıyla.
Dağ bisikletiyle aynı ağırlıkta olduktan sonra şehir bisikletine gerek yok gibi
11 kilo falan olması lazım şehir bisikletinin

ben carraro sportive 224ün ağırlığını merak ediyorum.bilen var mı?

Sportive'ler şehir bisikleti değil, bunu biliyorsunuz umarım. Şehir bisikletleri ile dağ bisikletlerinin melezi olan "hibrit bisiklet" sınıfına ait ürünler. Haliyle "MTB için bu özellikleri yok, şehir bisikletine göre şurası çok eksik" şeklinde genel değerlendirmelerden ayrı tutulmaları gerekiyor.

Bunun haricinde ağırlık meselesine geri dönersek; evet aşırı derecede ağır olduğu doğru ama üretim amacı ve kullanılan ekipmanlar nedeniyle bu ağırlığı bir noktaya kadar tolere edilebilir. Kaldı ki 13-15 kg aralığı bir hibrit için normal bir değer.

haaa hata bendeymiş :D ben safkan şehir bisikleti zannediyordum onları :D
Peki maksimum 1000tlye çıkan safkan şehir bisikleti tavsiye edebilir misiniz?
İstediğim ağırlıkta değilse 1.300e Kron Rc 2000 yarış bisikleti almayı düşünüyorum

Arkadaşlar konu içerisinde araştırdım ama bulamadım. Sportive 221 kaç kg ağırlığında? Kullanıcısı olupta bilen var mı ?
Saygılar.

Seneye 2 adet 227'yle sehirlerarasi turlar yapan 2 adam goreceksiniz buralarda insallah :)

Arkadaşlar Istanbul'da herhangi bir mağazada 227 gören var mı? Geçen hafta sirkeci de 1 tane görmüştüm o da satılmış.

Carraro 805 elite bayan bisikleti kullanan varmı? Ağırlık ve akıcılık açısından değerlendirme yapabilecek birileri olursa çok sevinirim..

@Ali atıcı

bunun modeli ne acaba bu arada çok güzelmiş hayırlı olsun :D

kablosuz kilometre sayacı (ortalama hız, max hız, toplam kilometre, trip mesafesi, gece ışığı)
aksesuar olarak verilecektir.

Geri