Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@devilmycarlos

Bir sakıncası yoksa aliexpress ten aldıklarınızın linklerini paylaşabilirmisiniz. Gittigidiyordaki çamurluk linkini vermiştiniz daha önce, teşekkürler. :harika:

• Beğen
Tepkiler: mikselina46
Scudo
@fizyoterapist_66. Iyi fiyat. Benim aldigim zaman 1450 tl lerdeydi. Pahali geldiginden almadim bu fiyata cok guzel bence..kadro ustu cantayi diyorsan. 5.5 inc olanlar pahali genelde 4.8 olanlardaha ucuz

• Beğen
Carraro 225 i sordum bugün ve 1200 tl fiyat çektiler fiyat birazcık fazla gibi geldi sanki bisikletle ilgili (uzun tur olarak kullanan var ise tabi normal kullanıcılarda cevaplayabilir) sormak isteklerim var
1- Bisiklet hidrolik disk ve arkaya bagaj takıldıktan sonra kaç litre yüklenebilir disk in kasması olabilir ya da herhangi bir arıza çıkarma potansiyeli ?
2- suntour kilitli maşa 'nın kötü yanları ve iyi yanları yeterli midir sizce ? Sonuçta araziye girmicez :D

Ben 2 seneden beri yarış bisikleti kullanıyorum baya km yaptım onunla bu bisikleti almak istememin sebebi şehir içi ulaşım ve çadırlı vs. tur düşünmem :) Cevapları bekliyorum ;)

• Beğen
Aldigim canta 5,5" indirime gitmisti satici hemen kapi kapi verdim. Butun boyutlar tek fiyatti 5.8$.

• Beğen
@@rif

sele altı daha gelmedi kardes ön far ile kadro üstü canta geldi ikisinden de memnunum güzel ürünler..bu fiyata tr den alsam..far için bisikletci 500tl dedi :) cantalarda ortalama 40-60 lira arası.. arka far ile sele altı cantayı bekliyorum onlarda bikacgüne ulasır ptt yanlıslık yapmazsa.

• Beğen
@devilmycarlos kadro üstü iyiyse sele altı da en azından idare ederdir herhalde. Bakalım benim de ön far girmiş türkiyeye. Yarın elimde olur sanırım. Ama ben 18650 pille çalışan bir model sipariş ettim 11dolardı fiyatı. Elimde hem pil hem şarj aleti olunca daha iyi olur diye düşündüm. Bakalım gelsin aydınlatma resmini çekerim.

• Beğen
@mikselina46

s4 büyük olansa su linkte gördüğüm üzere 5 inc sizin telefon,

(link)

Bende lg g3 var kılıfla taktım oldu.5.5 inc olan cantayı aldım ben.

@Ergun Yavuz
Litre olarak değilde benim kullanmış olduğum tranz-x bagaj 25 kg'a kadar yük taşıyabiliyor.
Allah'a şükür maşadan yana herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama kilitlenebilir olduğu için ağırlığı biraz fazla.

Dosyalar

• tranzx.jpg
    tranzx.jpg
    114,5 KB · Okunma: 30
  • Beğen
Tepkiler: Ergun Yavuz
Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir forumu inceliyorum malum bisiklet almaya karar verirken rastlayıp günlerdirde okuyorum. Salcano alacaktım bu forumda okuduklarımdan vazgeçtim.Sedona 345 alayım dedim derken carraro 227 yi farkettim.Daha bisikletçiye gitmedim sanırım budakinde stoktada kalmamış 330 u var ama 227 benim içn gayet iyi olacaktır.Ama asıl sıkıntım 167 boyum ve bisikleti aldıktan sonra 3 yaşındaki kızım içinde koltuk alıp onla dolaşma planları var.Bu yüzden malum boy kısa en düşükte 46 cm olan kadro satılıyor.Bu bana engel oluştururmu.Mtb almak istemiyorum buluduğum yerler düz bisiklet yolları olan bir yer.

Diğer bir konu ise cararro 227 sizin fotolarınızda çok güzel renkler gördüm ve en buyuk etkenlerden biride buydu.Ama almaya kalkındasadece mavi beyaz var bu standart mı?

Cararo big 927 aldım gayet iyi problem var ön tekerlek arka tekerlege göre hava kaçırıyor vede ince olmasından dolayı her yerden hava basamıyorum ....

Değerli Arkadaşlarım bende carraro sportive 230 almayı düşünüyorum Ankara'da alabileceğim uygun fiyat verecek bir yer var mı yardımcı olursanız sevinirim Allah'a emanet olun

@Ege. 221 adım çünkü 224 ün 46 boyu yoktu o gün bayide beklemek istemedim bir an önce alayım diye 221 aldım ve hiç pişman değilim çok güzel bisiklet 10 günde 400 km yol yaptık arkadaşlarla. fakat 225 in vites sistemi daha iyi. benimkinde tek sorun ön 1. vitesten 2. vitese geçerken zorlanıyo onuda ilk 20 gün bakımında baktırmayı düşünüyorum

@diazem benim boyum 1.60 ve 46 kadro 221 aldım sele borusunu 2 cm kestirdim ve hiç sıkıntım kalmadı sürüşte

• Beğen
Tepkiler: diazem
Geri