Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@oktay3833
Ya bende katlanır bisiklet salcano izmir var o nick ondan kalma

@oktay3833 internette yüzde 11 indirim var, bayiler o fiyatlara inemediği için ben modeli belirleyip İnternet almıştım. 200 lira fark vardı

Arkadaslar dun siparisini vermis oldugum plus elcikler bugun elime ulasti bisikletin uzerindenki elcikler kolayca cikarilabiliyormu ve bunu nasil takicaz.Elcikleri degistiren oldumu hic…

@Mustafa_Sayar
decathlonun internet sitesinde elciklerin sayfalarında nasıl çıkarılabilir diye video var, bir deneyin isterseniz, tornavidayla kanırtıp içine kolonya gibi bir şey sıkıyor sonra döndüre döndüre çıkarıyor. plus elcikler bisikletin üzerindeki kendi elcikleri gibi değil, vidalı olması lazım, kolayca takar vidalarını sıkarsınız.

1000 liraya 225 buldum arkadaslar fiyat nasıl

Simdide aklima yol bisikleti takildi acaba triban5 mu alsam :D

@oktay3833
Hocam kullanim amacin nedir.Sehirdemi, dagdami,yaristami oncelikle buna karar vermen lazim.Mesala yol bisikleti her yola gelmez ne sehir icinde nede arazide kullanabilirsin.

@Mustafa_Sayar Hocam sehiricinde kullanacagim asfaltta uzun tur felan düşünmuyorum

Benim icin önemli olan akiciligi yani birden hizlanmak istiyorum hocam

Bende birazdan 230 için pazarlık yapmaya gideceğim :) Sizce 230 ile 227 arasındaki 500 liralık farka değer mi arkadaşlar ?

@oktay3833
Yol bisikleti alirsan sehir icinde mazgallara takilip kaza gecirebilirsin biliyorsunki yol bisikletlerin tekerleri cok incedir ayrica cukura falanda dekgelirsen kotu olur sen en iyisi 225 den al ben oyle yaptim hem asfalt yolda hem hafif toprakli yolda gidiyorum.Yoldada gidisi cok guzel akiyor.

@ÖnerERKUT
Değmez bence ama 300 e filan indirebilirseniz alın

@salcano-izmirli

1700 civarına bırakırsa alacağım muhtemelen :)

Geri