Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@mehmet demir06 @manyaksx sehir bisikleti olarak sportive 224 olabilir. Butceyi biraz daha yukseltirseniz sportive 225 hd düşünebilirsiniz derim.

Merhabalar,
Sportive 330 kullanan arkadaşlar selelerinden memnunlar mı? Ayrıca yeni bir sele düşünsek bu bisiklete önereceğiniz sele nedir?
Teşekkürler :)

merhaba arkadaslar.araniza katilmama cok az kaldi fakat renk konusunda cok takintiliyim.227 de mavi rengi hicbiryerde bulamadim.kirmizi var hep.kirmizi rengi kiz bisikleti gibi geliyor bana yanlismiyim ? bu konuda beni ayfinlatirsaniz sevinirim.birde bildiginiz bisiklet alabilecegim guvenli siteler varsa lutfen yazin..sevgiler...

@yahya09 forumda kırmızı 227 kullanan bir çok sürücü var (benim gibi), önemli olan sizin hangi renkten hoşlandığınız, kimine göre kız bisikleti kimine göre de alev alev yakıyor kırmızılar, o yüzden başkasının ne söyleyeceğinden ziyade sizin ne hissedeceğiniz önemli.

@ÖmerMurat
hocam.ben maviyi begendim fakat bulamadim.birde kirmiziyi aldiktan sonra pisman oluruk diye korkuyorum.

@yahya09 ben de ilk almaya gittiğimde aklımda olan maviydi ama yoktu sizde olduğu gibi, hatta fabrikayı aradık orada da yoktu, belli renklerin üretimine Nisan, Mayıs gibi başlarız demişlerdi, kırmızıyı kendi gözlerimle görünce aklım kaydı ve onu aldım, açıkçası şu an bisikletimi seviyorum ve iyi ki almışım diyorum.

@ÖmerMurat
tabii canli canli gorme sansim olsa belki benimde fikrim degisebilir.fakat maalesef boyle bir sansim yok.

bende geçen hafta 227 kırmızı olandan aldım, yeşil ve kırmızı vardı önce yeşili beyendim. sonra kırmızı daha çok hoşuma gitti. birde eşimde de crp 690 kırmızı vardı takım olur dedim. iyikide kırmızıyı almışım ikisini yan yana koyunca çok güzel duruyorlar.

Kırmızı ve mavi olanlar 2015 üretiminden kalan kadrolar, 2016 olarak gönderiliyor satış yerlerine. 2016'nın rengi ise yeşil. 1700 küsür olan fiyat 2016 çıkış ama sadece kadrolar 2015 mavi ve kırmızı ise

tüh 2016 dan vaz geçip 2015 model mi almışım :) Ama olsun sorun değil. bisikletimi seviyorum.:harika:

@nacibaspinar Hayır dediğim fiyattan aldıysan 2016 model, 2015 modeller 1200 lira civarı. Dediğim mevzu sadece kadrolar için, model gene 2016

@nacibaspinar Tamam onlar yeni model 2016, accell 2016 diye gönderiyor çünkü, renk çeşitliliği olsun diye muhtemelen, hatta kadronun kendi imalatı da bu sene bile olabilir, bisikletler genelde her sene ayrı bir renkte çıkıyor, mavi ve kırmızı geçen yılın rengi, başka bir farkı yok

• Beğen
Tepkiler: nacibaspinar
@nacibaspinar öncelikle hayırlı olsun bisikletiniz, kazasız belasız sürüşler. Merak etmeyin şu an piyasada olan yeşil renkli 227'lerde 2016 üretimi değil, kadroların üretim bandından çıkış tarihi 2015, mayıs ayından önce de 2016 kadro çıkarmayacaklardı zaten (fabrikayla konuştuğum için biliyorum), fiyatı falan da kafanıza takmayın zira bayiiler 2015 veya 2016 ne sattıklarının farkında değiller, fabrikadan onlara gelen rakamlar yükseldiği için onlarda 2016 diye satıyorlar sadece, şu an elinde yeşil 227 olan bir kullanıcı varsa bakabilir mesela barkoda veya göbek altındaki numaraya, oradan görecektir kadronun üretim bandından ne zaman çıktığını.

@ÖmerMurat Yeşil 227'si olan olduğunu zannetmiyorum, fotoğrafı bile yok sitesi dışında. Ben istettim, accell ile görüşecek bisikletçi. Ama alan varsa görmek isteriz açıkcası, adeta merida'nın balıketli görümcesi gibi, güzel duruyor

Selamlar. Sportive 225 ile sportive kullanıcıları arasına katıldım. Bisikletimi çok sevdim, yağmur çamur olmazsa her gün işe gidip gelmeye çalışıyorum. ( 12 km ) Bana deli misin diyen arkadaşlar bisikleti sürüp rahatlığını gördükten sonra hak veriyorlar. Sadece selesi biraz sert gibi ama alıştım artık :)

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
Geri